• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ben bir buçuk yılıma mı aptallığıma mı yanmalıyım :(

hakkim

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
919
989
323
2010 yılı ekim ayı gibi biri ile tanıştım bu arada öyle internetten falan değil sürekli gittiğim bir kafede karşılaşıyorduk ve bir gün tanıştık işte. Tanıştıktan üç ay sonra çıkmaya başladık. Daha sonra askere gitti ben aptal gibi asker yolu bekledim, gün saydım arıyorum işte askeriyeyi konuşuyoruz her gün. Neyse döndü askerden her şey gayet güzel arkadaşları yenge diyorlar başka bişey demiyorlar falan. sekiz ay falan geçti üstünden bir gün bir mesaj '' sana bir şey söylemeliyim ama söylersem seni kaybederim. '' bende aldattı herhalde dedim söyle bakalım diye cevap verdim. Cevap '' Benim adım can değil ''. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ya düşünebiliyor musunuz adam öyle örgütlü çalışmış ki askeriyedekileri tembihlemiş kendi arkadaşlarını tembihlemiş. Can diye facebook açmış, mail adresi almış. Her şey bildiğiniz kurulmuş. Diyorum ki neden böyle yaptın pişmiş kelle gibi sırıtan bir yüzle o an içimden can demek geldi diyor yüzsüz. Sonra öğrendim ki 5 yıllık ilişkisi varmış. En son iki hafta önce aradı ağzıma geleni söyledim lanetler yağdırdı hala ağlıyor ve deme öyle diyor. Timsah gözyaşları işte şimdi o kızcağızla sözlendi ben sürekli o kıza bunu söylemem gerektiğini düşünüyorum yazık bilsin nasıl bir şizofrenle birlikte olduğunu belki kurtulur ama bir yanımda yapma söyleme inanamaz sana karışma diyor. Sizce ne yapmalıyım ?

hayatım beş yıllık ilişki yaşamışsa kız az çok biliyordur ne mal olduğunu
madem bir kere kurtuldun bırak bulaşma
seni bir sene uyutan biri intikam almaya çalışırsan kimbilir neler yapar
uzak dur kesinlikle bulaştırma kendine

ay Allah'ım olana inanmakta ben bile zorluk çektim ya manyağa bakar mısın!!!!
canım o kızın başı yanmsın yazık değil mi karşısındakini adam sanıyor al karşına kızı konuş anlat herşeyi göster face mail ne kumpaz kurduysa
düşünsene onunla hayatını kurucak , ben karışmıyım deme yani
oda cezasını bulsun manyak insanların duygularıyla oynamaya hakkı yok!!!

canım o kızın başı yanmsın yazık değil mi karşısındakini adam sanıyor al karşına kızı konuş anlat herşeyi göster face mail ne kumpaz kurduysa

Çok doğru diyosun kimse bile bile durmaz sanırım böyle bir adamın yanında haklısın en mantıklısı konuşmak galiba.

Çok doğru diyosun kimse bile bile durmaz sanırım böyle bir adamın yanında haklısın en mantıklısı konuşmak galiba.

Kendisi ruh hastası sanırım...
İnsan ismini niye yalan söyler ve çevreye bunu benimsetir ki?

Ona göre içinden öyle gelmiş daha sonra da gerçeği bir türlü söyleyememiş fakat aslında 5 yıllık ilişkisi var ve bi şekilde bunları öğrenmemem için yalan söyledi diye düşünüyorum ben ama tabi yine de Allah bilir aklında ne tilkiler dolandığını.

Diyelim ki sözlüsü olacak kıza herşeyi anlattınız .Kız eğer söylenenleri kulak asmayan tiplerdense bunu sizden ispat etmenizi ister :44:

Ve siz diyorsunuz ki bu kişi size yalan söylediği zamanlarda etrafındaki kişileri de tembihlemiş

Eğer ispat edecek durumlarınız varsa ; çıkın kızın karşısına ve uyarın onu ! Sizi dinlerse onun için iyi olur
:34:

Baktınız dinlemiyor kız çocuğa inanıyor ; sallayın gitsin

Benim anlamadığım bu adamın çevresindekilerde hiç mi vicdan yok
:44:

Birisi de çıkıp diyememiş mi ''yapma dur kızın duygularıyla oynama ayıptır !!! '' diye

Son düzenleme:
Yokmuş demekki anacım :( Çok üzüldüm çok ağladım hani onun için değil ama nasıl ben anlamadım aptalım ben diye şimdi de diyorum ki Allah' a bin şükür ki erken kurtuldum yine. Dediğiniz gibi ben üstüme düşeni yapıp kıza söyleyeceğim dinlerse kendini kurtarır dinlemezse benim elimden başka da bir şey gelmez.

yaptığı şeyden öyle kolayca sıyrılamasın
sanada üzüldüm ama o kız sözlenmiş birde yazık ya

bence hiç karışmayın...
siz insanlık namına uyarmak istersiniz ama sizi ara bozucu olarak tabir ederler..

canınız iki katı sıkılır...

kurtulduğunuza şükredip, tanışmamış gibi davranmaya çalışın...
en mantıklı böyle gibi görünüyor...

Diyelim ki sözlüsü olacak kıza herşeyi anlattınız .Kız eğer söylenenleri kulak asmayan tiplerdense bunu sizden ispat etmenizi ister :44:

Ve siz diyorsunuz ki bu kişi size yalan söylediği zamanlarda etrafındaki kişileri de tembihlemiş

Eğer ispat edecek durumlarınız varsa ; çıkın kızın karşısına ve uyarın onu ! Sizi dinlerse onun için iyi olur

Baktınız dinlemiyor kız çocuğa inanıyor ; sallayın gitsin

Benim anlamadığım bu adamın çevresindekilerde hiç mi vicdan yok
:44:

Birisi de çıkıp diyememiş mi ''yapma dur kızın duygularıyla oynama ayıptır !!! '' diye

Arkadaşımız çok güzel anlatmış .

bence hiç karışmayın...
siz insanlık namına uyarmak istersiniz ama sizi ara bozucu olarak tabir ederler..

canınız iki katı sıkılır...

kurtulduğunuza şükredip, tanışmamış gibi davranmaya çalışın...
en mantıklı böyle gibi görünüyor...

Bende bunu çok düşündüm bana da gelse biri beş yıllık sevgilim hatta yeni sözlüm hakkında bu tarz şeyler söylese kızın kuyruk acısı var yalan söylüyor, iftira atıyor derim. Ama vicdanım rahat etmiyor bu şekilde.

Inanamiyorum yaaa !! Suan bunu okudum ve inanirmisin shoka girdim, cünkü aynisi benimde basima geldi :)
valla apaynisi neredeyse okuyunca cok sasirdim, demekki baskalarindada olabiliyormus bu durum, valla ben kendimi tek saniyordum ne yalan söyliyim:)
Simdi gülüyorum bu duruma ama neler cektim bi ben bilirim bi allah,
benimde exim böyleydi, tamam ismini felan yalan söylemedi ama,
2 kizla birden birlikteydi tabi biride bendim,
simdi gitti öbürüyle nisanlandi ama ben hepsini sonradan ögrendim,
bi sekilde sogudugum icin ben zorla ayrildim, o asla ayrilmak istemedi hep agladi zirladi seviyorum dedi,
bu erkekler nekadar asagilik varliklar ya !!! Igreniyorum resmen

Dürüst olmak bukadar zormu ??
1bucuk sene resmen sana baska bir hayat yasatmis,

Resmen 2 hayat birden yasiyorlar, ruhen hasta bunlar ben buna inaniyorum, gercekten saglikli degil..

Senin adına sevindim, sözlüsü için de üzüldüm. Sen en azından kurtulan taraf olmuşsun, ama eğer o kız onun bu yüzünü bilmiyorsa ki, bilse nasıl kabul eder, evlenmeden önce yani çok geç olmadan öğrenmeli. Siz olsanız kendinizi onun yerine koyun size gelip birinin söylemesini, sizi uyarmasını istemez miydiniz. Bu tipler iki gün sonra neler neler yapar, evlenince iyice azıtır yazık kıza.
Gerçi şu da var ki bu olay açığa çıkınca sizin böyle bir şey yapabileceğinizi düşünüp kızı uyarmış, farklı bir şeyler kurgulamış olabilir kıza da. Yani mesela ilk aklıma gelen, "peşimde bir kız var, bana aşık, kafayı yemiş, saçma sapan şeyler uyduruyor, inanamazsan arkadaşlarıma sor" vesaire, nasılsa bunun bu psikopat oyunlarına çanak tutan tipler varmış çevresinde. Kız sevdiğine göre ona inanacaktır kesin ama sağlam delillleriniz varsa bir ihtimal kız da uyanır. Yok uyanmaz, kabul etmezse de sizin vicdanınız rahat eder en azından.
Ne insanlar var bu dünyada yahu. Allah iyileriyle karşılaştırsın daha ne denir ki?

bence insanlık namına bi kere olsun söle. bişi kanıtlamaya uğraşmadan. çünkü sadece sevgilide değiller evlilik yoluna girmişler. yazık kız evlenincede çok aldatılır. hem bu kaçamak falanda yapmaz, ev açar aynı böle çift kişilikli bi hayat yaşar. kıza yazık olmasın.

HurremSultan2012, bende kendimi yalnız hissediyordum benden başka kimse bu kadar bahtsız olamaz diyodum :) Ama çok fazla böyle ruh hastası erkek var. Adama diyorum ki git tedavi ol diyo ki yok hayır ben öyle söyledim ama aşık oldum sana lütfen bırakma beni. Ama en son ne beddua varsa okudum kendisine daha da belini doğrultamaz sanırım :)

HurremSultan2012, bende kendimi yalnız hissediyordum benden başka kimse bu kadar bahtsız olamaz diyodum :) Ama çok fazla böyle ruh hastası erkek var. Adama diyorum ki git tedavi ol diyo ki yok hayır ben öyle söyledim ama aşık oldum sana lütfen bırakma beni. Ama en son ne beddua varsa okudum kendisine daha da belini doğrultamaz sanırım :)

Hee bide cok seviyorum asiktim, valla billa ekmek kuran carpsin diye yeminler ediyorlar :) öküzler
diyorum ya hasta bunlar gercekten normal degiller,
Ben beddua etmedim ama allah büyük yanina koymiyacakkkk,biliyorum.
Kesinlikle uzak dur bende, sükret gercekten sükret, cünkü o 5 yillik kandirilan sevgilsii sende olabilirdin,
o kiza ister acikla ister aciklama bisey diyemem bu konuda sana, senin bilecegin is bu.
Insallah en kisa zamanda unutursun,
bu arada benimde 2 yillik sevgilimdi,
ama gitti 2-3 aylik tanidigi kiza satti beni, onla sözlendi,
adi batasica :)

Hee bide cok seviyorum asiktim, valla billa ekmek kuran carpsin diye yeminler ediyorlar :) öküzler
diyorum ya hasta bunlar gercekten normal degiller,
Ben beddua etmedim ama allah büyük yanina koymiyacakkkk,biliyorum.
Kesinlikle uzak dur bende, sükret gercekten sükret, cünkü o 5 yillik kandirilan sevgilsii sende olabilirdin,
o kiza ister acikla ister aciklama bisey diyemem bu konuda sana, senin bilecegin is bu.
Insallah en kisa zamanda unutursun,
bu arada benimde 2 yillik sevgilimdi,
ama gitti 2-3 aylik tanidigi kiza satti beni, onla sözlendi,
adi batasica :)

Erkekleri gerçekten Allah bildiği gibi yapsın ve hepimizi bunlar gibi adamlardan korusun. Allah'a bin şükür unuttum sadece arada nasıl da hiç şüphelenmedim diyorum ama işte hiç açık vermedi utanmaz.

Bence kesinlikle olaya müdahale edin.
O kız yerinde siz de ya da ben de olabilirdim ve kesinlikle öğrenmek isterdim.
Eğer ispat vs şeyler isterse sonuçta askeriyede konuşmuşsunuz, aradığınız numaradan birliğine, tüm arkadaşlarına ve gittiği mekanlara kadar saydığınızda bir de üzerine fotoğrafları gösterdiğinizde gerisi o hanıma kalmış.
Siz çok şükür ucuz atlatmışsınız, bu arada kendinize kızmayın.
O adamcık gayet iyi organize olmuş, yerinizde kim olsa inanırdı ve şüphe duymazdı.
Size çok çok geçmiş olsun diliyorum, Allah hepimizi bunlar gibi ve beterlerinden korusun...

Back
X