• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Simdi ben bu adama ne yapayim, gideyimmi kalayimmi :((

Ben böyle bir olayla karşılaşsam , sinirden eşime karşı tüm marifetlerimi sergilerdim

Kendimi bir bakıyorsam, iki bakardım..
Kıyafetimden tut, saçıma kadar her şeyimle değişime girer , onu baştan tekrar tavlamaya çalışırdım..

Sürekli bu videolara bakıyor olması bağımlılık yaratmış olabilir.
Ama bunu ondan vazgeçirmekte sizin elinizde..

Yasaklar insana tatlı gelirmiş ya , sizinki de o hesap..
Siz yapma etme dedikçe o yapmaya devam etmiş..

Evlenmişte olsanız her erkek hemen hemen bakıyor bunlara ama arada..
Neden bakıyor ? Farklılık aradığı için..Sizi sevmediği için değil..

Vermiş olduğunu tepki ne biliyor musunuz ?
Hani adam gitmiş , başka bir kadınla yatmış.Sizde bunları yakalamışcasına tepki veriyorsunuz..

Kim olsa sinirlenir,ama sizin yerinizde olsaydım hırsımı onu baştan çıkararak alırdım ..:34:

sizin o yanınızdayken açıp izlemeye çalışmanızın bir şey değiştireceğini sanmıyorum. öyle olsa siz söylemişsiniz, buna rağmen onu gizlide yakalamazdınız.

zor bir durum gerçekten.

Ben böyle bir olayla karşılaşsam , sinirden eşime karşı tüm marifetlerimi sergilerdim

Kendimi bir bakıyorsam, iki bakardım..
Kıyafetimden tut, saçıma kadar her şeyimle değişime girer , onu baştan tekrar tavlamaya çalışırdım..

Sürekli bu videolara bakıyor olması bağımlılık yaratmış olabilir.
Ama bunu ondan vazgeçirmekte sizin elinizde..

Yasaklar insana tatlı gelirmiş ya , sizinki de o hesap..
Siz yapma etme dedikçe o yapmaya devam etmiş..

Evlenmişte olsanız her erkek hemen hemen bakıyor bunlara ama arada..
Neden bakıyor ? Farklılık aradığı için..Sizi sevmediği için değil..

Vermiş olduğunu tepki ne biliyor musunuz ?
Hani adam gitmiş , başka bir kadınla yatmış.Sizde bunları yakalamışcasına tepki veriyorsunuz..

Kim olsa sinirlenir,ama sizin yerinizde olsaydım hırsımı onu baştan çıkararak alırdım ..:34:

Yapmadim saniyorsun canim yaptim yaptimm sus püs gecelik felan iyi hosta gene bakiyo adam ne yapayim daha her zaman bakmiyor ama haftada en az 1-2 kere bakiyor. Dedimya yapmadigim sey kalmadi denemedigim sey. Icimdede tutamiyorum soylesem kavga cikicak biliyorum. Ama simdi oturdum nasil soyleyeyim nasil baslayayim konuya onu dusunuyorum :43:

Yapmadim saniyorsun canim yaptim yaptimm sus püs gecelik felan iyi hosta gene bakiyo adam ne yapayim daha her zaman bakmiyor ama haftada en az 1-2 kere bakiyor. Dedimya yapmadigim sey kalmadi denemedigim sey. Icimdede tutamiyorum soylesem kavga cikicak biliyorum. Ama simdi oturdum nasil soyleyeyim nasil baslayayim konuya onu dusunuyorum :43:

Çok özel bir soru soracağım kusura bakmayın ama ne kadar süre aralıklarla ilişkiye giriyorsunuz .. ?

Hani siz öyle bir isyan etmişsiniz ki , ben de sandım adam her gün ...... izliyor..:ssz:

Off cok bunaldim kizlar ya bir akil verin allah askina :( kisaca konuyu anlatmak istiOrum.
Kocam olacak adam ..... izliyordu, ilk hamilelikten, lohusaliktandir dedim sabrettim tabiki arada cikislarimda oldu, kavga gürültü biriktikce icimde patladim.özür diledi, Eskiden kalan bi huy oldugunu soledi, birakmak istesemde yapamiyorum felan, benle alakasi olmadigini, sadece kendini tagmin edene kadar 1-2 dk baktigini vs vs.. Sonra lohusalik bitti, hersey normale sondu yine yakaladim bu sefer fittirdim aldim kizimi 5 aylik bu arada annemlere gidiyorum dedim madem sen vazgecemiyorsun sana ihtiyacim yok, isim gücüm param var cok sukur dedim. Yalvardi yakardi geri don bu son yapmicam etmicem felan yoldan geri döndüm. Ikinci kez olursa bu sefer dönmem dedim. Kizimin üstüne yemin etti. Dedim ona bali kizimi karistirma, senin yemininden ne olur diye. Bugun görmez olaydim gene yakaladim bu sefer twitterden sanalsex diye bir seI takip ediyor ordada malum resimler videolar felan paylasiliyor. Daha ona bir sey demedim ilk biraz akla ihtiyacim
Var ne yapayim simdi nasil davranmaliyim mantikli dusunemiOrum :43: off off ha demeyinki kendine bak ozen goster felan.. Cunki hepsini yapiyorum yaptimta. Bakimliyim, güzelim onla ilgileniyorum hic bir zaman reddetmedimde geldiginde. Beraber izlemeyi bile teklif etmistim. Bu olay disinda iyi birisidir, beninle ilgilenir sever, isteksiz felan degildir hatta sanki cok istekli doymuyormu anlamadim gitti. ama buna katlanamiyorum duzeltemiyorumda onu ne yapayimm ne olur bir sey diyin bana :43: nasil tepki veriyim :43: gerci soyleyince yine suclu ben olucam
Neden kontrol ediyorsun diye ama off off :((

Evliliğini bitirecek düzeye getirme kendini derim. Çünkü öyle ounca kocandan artık nefret eder düzeye geliyorsun tahammülün kalmıyor bu kez. Bu davranışını sevmediğini açıkça anlat bunu yapman beni senden soğutuyor de yapmanı istemiyorum ve benim olduğum ortamda izlediğini bilmek hiç hoşuma gitmiyor söz versin izlemiycem diye. ama yinede yapacaktır. Ama sen artık arkasını izlemekten vazgeç o sözünü gerçekten tutuyormuş gibi düşün. İzlediğini bulunca ispat edince ne oluyorki o yine yapacağını yapıyor sen sinirden çıldırıyorsun değil mi. Çünkü aynı şeyler bnm başımda da var. Şimdi Hiç yapmıyor gibi düşünüyorum ne yapabilirim ki. Ayırca inan yapmaz dediğin insanlar bile bunu yapıyor. Çoğu kadın burda benm kocam yapmaz diyor ama onlar yakalanmadan yapanlar. Hepsi erkek bnce..

O belkide siz haklisiniz ama birde ben kendime engel olabilsem icim icime sigmiYor :43: dediginiz gibi pek gitmekte istemiyorum beyin git kalbim kal diyor :( bosansam dahami iyi olucak hayir elbette. Dediginiz gibi bunun disinda bir problemmimiz yok :43: ama zoruma gidiyor bakmasi baska ciplak kadinlara. Yeni bir seyler ogrenmek istiyor diEnlere soluyorum hic alakasi yok dedigim gibi cok standart bi cinsel hayatimiz var ben degisiklik istemesem o sifir yani :43: en iyisi laf aciyim agzini yoklayayim bakiyormusun hala felan gibilerinden yapiyorsan evliligimizi tehlikeye atarsin vs vs gibisinden yada alicam karsima dicem senin degisecegin yok madem bende baslicam
Artik bakmaya dicem

bence hiç kurcalama, bırak izliyorsa izlesin... sen sordukça belki oda rahatlayacak ve senden çekinmeden ulu orta izlemeye başlayacak, sorupta yüz göz olma bence... senin güzel, bakımlı, ilgili olmanla hiç alakası yok, tamamen kocanla ilgili bir durum bu o yüzden kendini, ilişkini sorgulayıpta üzme kendini...

hem artık eşinin öyle yada böyle bunları izlediğine eminsin, daha fazla araştırma, dedektif gibi iz sürme çünkü sonunda sen üzülürsün.. erkeklerin çoğu bunu normal görüyor... birde yasaklar her zaman daha tatlı gelir insana, sen bu konu hiç olmamış gibi davran, kendi haline bırak, elbet oda bıkacaktır... denk gelirsende izlediğine otur yanına, bende izleyeceğim de, bakalım ne olacak

Çok özel bir soru soracağım kusura bakmayın ama ne kadar süre aralıklarla ilişkiye giriyorsunuz .. ?

Hani siz öyle bir isyan etmişsiniz ki , ben de sandım adam her gün ...... izliyor..:ssz:
Hafada 2-3 kez ama tas catlasa 5 dakka :43: on hazirlik sifir diyorumya izlediklerini uygulasa dicem meraktan ama hic odun resmen iste

Evliliğini bitirecek düzeye getirme kendini derim. Çünkü öyle ounca kocandan artık nefret eder düzeye geliyorsun tahammülün kalmıyor bu kez. Bu davranışını sevmediğini açıkça anlat bunu yapman beni senden soğutuyor de yapmanı istemiyorum ve benim olduğum ortamda izlediğini bilmek hiç hoşuma gitmiyor söz versin izlemiycem diye. ama yinede yapacaktır. Ama sen artık arkasını izlemekten vazgeç o sözünü gerçekten tutuyormuş gibi düşün. İzlediğini bulunca ispat edince ne oluyorki o yine yapacağını yapıyor sen sinirden çıldırıyorsun değil mi. Çünkü aynı şeyler bnm başımda da var. Şimdi Hiç yapmıyor gibi düşünüyorum ne yapabilirim ki. Ayırca inan yapmaz dediğin insanlar bile bunu yapıyor. Çoğu kadın burda benm kocam yapmaz diyor ama onlar yakalanmadan yapanlar. Hepsi erkek bnce..

Haklisin canim Allah yar be yardimcimiz olsun... Ama konusmak bir seyi cözmuyor gerek tatli dille olsun gerek kavgali olsun her turlu konustuk defalarca ozur, yemin felan etti.. Hepsi bos...kendi haline birakmayida denedim ama kendimi kontrol etmekten alikoyamiyorum :43: bende nefret ediyorum bu huyumdam ama vazgecmiyorumda :43:

Haklisin canim Allah yar be yardimcimiz olsun... Ama konusmak bir seyi cözmuyor gerek tatli dille olsun gerek kavgali olsun her turlu konustuk defalarca ozur, yemin felan etti.. Hepsi bos...kendi haline birakmayida denedim ama kendimi kontrol etmekten alikoyamiyorum :43: bende nefret ediyorum bu huyumdam ama vazgecmiyorumda :43:

bende aynı senn gibi çok denedim ama çözümü boşvererek buldum kendime başka uğraşlar buldum. Onlarla ilgileniyorum.

Hos bir sey degil yaptigi , Ama bukadar abartmayada
Gerek yok sonucta ..

Bebegini alip gidecek bir sorun degil ..
Halledilir bir konu , esine hoslanmadigjni gerekirse
hergun dille getir belki bu sekilde birdaha izlemez..

Kimi insan bu duruma farklj yaklasiyoe kimisi senin gibi cildiriyor.
Herkesin kendi dusuncesi sonucta ..

Ama sakin yuvanj bu durum icin bozma ...

Alkol bağımlılığı, uyuşturucu bağımlılığı gibi.. Tedavi şart...

Aylincim sana özelden yazidm eger o konusmalar ve bu video ise yaramiyacak olursa yapicagin is su o evde yokken al cocugunu annene git onada bir not birak, yuvamizi ve huzurumuzu sahte bilmem ne karilari icin yiktin degermiydi? artik eve onlari getirip yemegini yaparlar esyalarini yikarlar sana bakarlar bu ara evladin büyünce artik yüzün kizarmadan ona anlatirsin o bilmem ne karilardan vazgecemedigim icin ayrildik diye.

ve esini arama bir kac gün sensizligi tatsin ve yasadigi o sahte seylerin sonucu nasil oluyormus bi görsün...
zaten sonra gelir insaALLAH söz verdirirsn ama ondan sonrada artik arastirma insaALLAH kendi haline birak...
ALLAH yar ve yardimcin olsun...amin

Aylincim sana özelden yazidm eger o konusmalar ve bu video ise yaramiyacak olursa yapicagin is su o evde yokken al cocugunu annene git onada bir not birak, yuvamizi ve huzurumuzu sahte bilmem ne karilari icin yiktin degermiydi? artik eve onlari getirip yemegini yaparlar esyalarini yikarlar sana bakarlar bu ara evladin büyünce artik yüzün kizarmadan ona anlatirsin o bilmem ne karilardan vazgecemedigim icin ayrildik diye.

ve esini arama bir kac gün sensizligi tatsin ve yasadigi o sahte seylerin sonucu nasil oluyormus bi görsün...
zaten sonra gelir insaALLAH söz verdirirsn ama ondan sonrada artik arastirma insaALLAH kendi haline birak...
ALLAH yar ve yardimcin olsun...amin

Amin canimm :43: dediklerim cok mantikli bunu kavga anindada yaptim soyledim ama nafile adam aileden uzak buyumus aile ne demek bilmez oek yeni yeni ogrenmeye basladi. Dinden biraz uzak yani icinde var imam ama pek bilgisi yok coul yasda burda almanla evlenip buyumus ayrilmis. Bizim gerek kultur gerek islam gerek aile cahil kalmis resmen yani anlican... Ama bende senin dedigin gibi yapmayi dusunuyorum wn mantiklisi bu her sefer geri geldigim icin afettigim icin ona iyi bir göz dagi vermek sart oldu bencede. Ayrilmasam bile akli basina gelmeli tekrarlandigi anda gidebilicegimi bilmeli diye dusunuyorum. Saniyorki ailem izulmesin diye gitmem onlara ama yaniliyor

Suçu neden kendinizde arıyorsunuz ki? Bu tamamen karakter meselesi. Oradaki kadınların kopyası olsanız yine de izlemek başka gelir. Gerçekten çok kötü bir durum. Tedavi olması lazım.

Off hayattaki en zor durum..

Kimisi yasamadigi icin bilmez ama enpati yapin ..

Bence bir muddet interneti kapat modemi sakla ..

Ciddiyim bak

Back
X