• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Simdi ben bu adama ne yapayim, gideyimmi kalayimmi :((

herşeyi geçtim twiterdan takip etmek nedir herkese kendini rezil ediyorsun benide rezil ediyorsun demelisin bence takip listesini arkadaşlar görebiliyor cunku!

Int ben hep goruyorum diye galiba oraya takildi. Twitterinde sadece haner kanallari var kimse yok arkadas listesinde. Ama yuzune vurucam bekliOrum aradan az zaman gecsin dicem kendime twitter acicam onuda eklicem aaa buda ne dicem bakalim ne dicek o zaman. Kac kere ciddi konustum bak ayriliga kadar gider dedim ama nafile nafile... Bir iki ay bakmiyor sonra gene basliyor off off :43:

ya varya adam gibi gelip
kendisi itiraf etse baktim diye yaa ben soliyince inkar etmese yine bu kadar kizmicam en azindan durust diye avuturum kendimi ama boyle daha sinir oluyorum :(( zaten izlemiyorum yapmiorum dese bile artik inanmiyorum paranoyak oldum resmen nerde acik secik visi gorsem gerek yolda gerek tvde gozum onda bakiyormu diye acaba ereksiyon oluyomu diye kafayi yicem artik resmen :43: Kendime olan öz güvenimi kaybediyorum yavas yavas ama anlamiyor bunu bu ökuz kac defa konustum anlatmaya calistim.. Onla
ızleyememki cunki cepten bakior genelde sabah ise giderken tuvalaette okuz

amaa yeter be aylın bakarsa baksın ne olucakkı bıraz ferah ol canım hangı erkek bakmıyo kımınkı bakmıyomus sen kendını yırtsanda bakıcak bunu kendıne sart etmıs bence onunl arkadas ol yuzune vurmada senden kacmasın saklamasın gızlemesın yanı ne var yasak seyler her zaman daha güzeldır guzelım snede cınselıgınde degısıkık kat o senı takmıyosa sende onu takma guzel kok ama uzaklas cılve yap ama kaçç yanı bırak o sneden korksuun tehtıtle bu işlerr yürümeez.....

canım bence buna bu kdr takılma.Erkekler için maç izlemek gibi bir şey bu.sakın yuvanı da dagıtma cünkü sana karşı herhangi bir soguklugu yok.bence biraz erkeklerimizi rahat da bırakmalıyız.yani kendilerine özel anları saatleri olmalı,ister kankalarıyla takılsınlar ister maç izlesinler ister bu tarz şeyler izlesinler.Üstlerine bu kdr gidip onları bu kdr darlamayı dogru bulmuyorum ben.Tabi ki senin için de hoş bir durum degil ama kişisel algılama.sonuçta o filmlerdeki hanımkızlarımız kendilerini bu işe adamış,her yerleri yapma şişme,dogalüstüler bizden farklı görünüyor olabilirler onlara.bu kdr takılma bence.

Bi ara tamam izle dedim bende izlicem o zaman ters tepki verdi hayir olmaz felan diye :( simdi canim ordaki kadinlarimi kiskancaksim diyosun ama neden kiskanmayayim gelip karisinda yapmadigi seyleri gidip orda izliyo zevke geliyo buda benim zoruma gidiyor monoton bi cinsel yasamimiz var kac defa dedim ona yeniliklere acigim gibisimden vs vs ama degisen bir sey yok izlerken iyi ama yapmaya gelice is yok sanki bunu gorev gibi goruyor buda benim zoruma gidior.

Yeniliklere açığım derken neyi kasdetiyorsun. Anlayamadım ?? :15:

Otur onun izlediklerini o evde yokken sende izle. Ve monoton cinsel hayatımız var diyorsun herşeye açığın demıssın ama adımı senden bekliyor bellıkı. Her istediğinde reddetmedım diyorsun ama artık senden bekliyor. Güzel guzel seksi kıyafetlerini al gıy kapıda oyle karşıla. Cesıtlı fanteziler füsun gunduzden isten gelince ona uygula. Ozaman sanmıyorum o vıdeıoara ihtiyaç duysun. Sen her zaman ac ol ona karsı.

Otur onun izlediklerini o evde yokken sende izle. Ve monoton cinsel hayatımız var diyorsun herşeye açığın demıssın ama adımı senden bekliyor bellıkı. Her istediğinde reddetmedım diyorsun ama artık senden bekliyor. Güzel guzel seksi kıyafetlerini al gıy kapıda oyle karşıla. Cesıtlı fanteziler füsun gunduzden isten gelince ona uygula. Ozaman sanmıyorum o vıdeıoara ihtiyaç duysun. Sen her zaman ac ol ona karsı.

Canim dediklerini hep yaptim zaten denedim ama degisen bir sey yok gene ayni dolayisiyla artik ozguven diye bir seyim kalmadi sagolsun artik allaha havale ettim allahim versin onun cezasini....

Back
X