- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Bende tartının tepesinden inmiyorum çok sabırsız bi insanımTartiya cikmiyorum, kilo vermeden asla cikmam da. Moralim bozulur
giydigim pantalonlardan anliyorum durumu
cocuklari yatirmayi denedim, oglum anki ynei uyanmis gibi enerjik, azicik kendi halina birakip yarim saat sonra bir daha deneyecegim
bugün bodrum katina indim, bes alti cuval kiyafet cikardim atilacak
bebek kiyafetlerine bakamadim ya asla elden cikarasim gelmiyor, cok üzücüydü
baya ama baya yoruldum, yarin devam edecegim
off senelerin birikmisleri var, ki atmaya kiyamayan ben mecbur hepsini bir cirpida atmak zorundayim, göz gözü görmüyor
cöpleri atip tertemiz bir hale getirip calisma odasi yapmak istiyorum hadi hayirlisi
Bende tartının tepesinden inmiyorum çok sabırsız bi insanım
Ben genelde biriktirmeyi sevmıyorum ara ara elden çıkarıp ihtiyaç sahıplerıne verıyorum
Havaların düzelmesini beklıyorum tekrar bi ayıklama işlemine girişecegim
Ay tövbe niye ki durduk yere nasıl hissediyorsunuzYa senelerdir firsat bulamadim bugüne kismetmis
Bu arada tat ve koku alamiyoruz esimle
Ay bir gerildik
Ay tövbe niye ki durduk yere nasıl hissediyorsunuz
İnşallah bişey yoktur ya bi bugun dinlenın bakalım dilinin damağınız sabaha yerıne gelir inşallahKöfte kizarttim normalde asiri kokar bu sefer kokmadi neyse dedik
Soganli salata falan yaptim hicbir tat alamiyoruz
Ya köfte mi kötü oldu dedik ama soganin da kadinin olmamasi pek alisilmis bir durum degil
Basit bir griptir insallah
Hayir köfteme de laf ettirtmem baya baya koku ve tat gitti bizde
İnşallah bişey yoktur ya bi bugun dinlenın bakalım dilinin damağınız sabaha yerıne gelir inşallah
Bak soğuk çarpmış olabılır umarım oyledırbakalim, dün soguk carpmisti biraz belki de grip olmusuzdur
ee sizin gününüz nasil gecti
Dün dediğin filmi izleyemedim kocam daha ben filmi açmadan uyudubakalim, dün soguk carpmisti biraz belki de grip olmusuzdur
ee sizin gününüz nasil gecti
Bak soğuk çarpmış olabılır umarım oyledır
Napalım evdeyız evdeyız e yıne evdeyız
Bebeyle gün gecıyor işte
Dün dediğin filmi izleyemedim kocam daha ben filmi açmadan uyudu
Kitap okuyasım var evde kitabım yok kütüphaneler kapalı
Kendimi el işine verdim
Ayyy oralardakı evler bahceli bodrum vs oluyor çok hosuma gıdıyor burda tıkılmısz apartmanlara hayalım müstakil küçük k şirin bir evben evde olmayi cok seviyorum
ama su an heryer gözüme de batiyor bir yandan, bir yenilenme istiyor cünkü
laminantlari degistirmek istiyorum, dolaplar degisecek
cocuklar malum heryeri yikip kirdilar
cok is var yani sonrasinda heyecanla bekliyorum
Yok ya çalıssada çalısmasada gözü hep uykuda yıllardır diriltemedim bu adamı bos buldugu an gözler kapanıyora aaaa ama cok güzeldi yaaa
haftasonu calisiyormuydu esin
uyumasaydi beee, eniste filmi kacirdin yaa
Değişim güzeldir heycanlıdır hosturben evde olmayi cok seviyorum
ama su an heryer gözüme de batiyor bir yandan, bir yenilenme istiyor cünkü
laminantlari degistirmek istiyorum, dolaplar degisecek
cocuklar malum heryeri yikip kirdilar
cok is var yani sonrasinda heyecanla bekliyorum
Ayyy oralardakı evler bahceli bodrum vs oluyor çok hosuma gıdıyor burda tıkılmısz apartmanlara hayalım müstakil küçük k şirin bir ev
Değişim güzeldir heycanlıdır hostur
Amannn zormus be oylesıde neysekı buralarda öyle sartlar surtlar yokdatlum ben de apartmanda kaliyorum, yani üc katli bir apartman fazla yüksek bina yok kaldigim yerde
evet bahceli evlerde kaliyor herkes ama yan giderleriyle kira gibi para ödüyorsun bir yandan da
yani tüm hayatini evine harcaman gerekiyor, tabi ana babadan mal kalmadiysa kendin aldiysan o evi ömür boyu basina bela oluyor
bahcesini bakimsiz, evini boyasiz bakimsiz birakamazsin cünkü
herseyin kurali var, bizim apartmandaki tamir islerini ev bürosu hallediyor kafamiz rahat
bak ilkbahar geldi herkes bahcesiyle ugrasiyor, bir nevi hobi aslinda
bahceyi severim ama müstakil evin gideri gercekten yüksek, degmiyor
arkadasimiz aldi iste, kac yildir tatile cikmiyor
is gücü cok pahali bu durumda evinin tüm isleriyle kendin ugrasiyorsun, cimento karip tersini düzenleyenler var, tamiratini kendileri yapiyorlar
Ay benımde gözüme çok batar ufak detayları bıle kafama takarım ev kira pek bişey yapamıyoruz idare ediyoruz bakalım şimdilikev öyle eskidi ki, arada duvarlari ben boyuyorum cocuklar karaliyor malum
öyle idare ettim ama kirilan dolap kollari gözüme batiyor, antreyi yenilemek icin can atiyorum
yetti beah ben de insanim
Amannn zormus be oylesıde neysekı buralarda öyle sartlar surtlar yokhayalimi kurmaya devam edebilirim
Ay benımde gözüme çok batar ufak detayları bıle kafama takarım ev kira pek bişey yapamıyoruz idare ediyoruz bakalım şimdilik
Ya öyle çocukların elinin altında ne varsa ondan bunalıyorlar ben kendım için istiyorum bahceyi çıkıp oturayım yatayım yayılayım diyeKar yagdiginda evinin önündeki kari temizlemezsen, orada biri düserse cezasini sen ödüyorsun
müstakilse al sana müstakil, müsmüstakil hatta
ama cocuklar icin bahce gercekten muntazam, salincak kaydirak falan aliyorlar
ama zamanla cocuklar ondan da sikiliyor diyor esim
kiramiz cok uygun bizim, buradan hic cikmayacagiz uzunca bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?