- 26 Aralık 2018
- 135
- 660
- 23
- 27
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Hoşbuldumhosgeldin
Bende iyiyim öyle bi yaziyim dedim kimle konuşursamkimsecikler gelmemis bugun burayasen nasilsin
benimle sohbet bir ayricaliktirSeninle sohbet edicekmişiz nasip işte
Ben tam ne konuşuldu okumadım direkt yazdım bu topiğe çünkü diğer topiklerde uzun uzun cümleler kurulmuş ve baya kişiler varbenimle sohbet bir ayricaliktir
burayi ben cok sevdim pek topiklere yazmam ama bura cok samimi geldi
evet aksam da 3 kisiydik iyi oluyor boyleBen tam ne konuşuldu okumadım direkt yazdım bu topiğe çünkü diğer topiklerde uzun uzun cümleler kurulmuş ve baya kişiler varnerde az ve öz bende oradayım
Bendd girdim bi baktım aksam müsait olunuyot dıye aksam yazayım dedimnerdesiniz yav
Az ve öz tam burasının özetiBen tam ne konuşuldu okumadım direkt yazdım bu topiğe çünkü diğer topiklerde uzun uzun cümleler kurulmuş ve baya kişiler varnerde az ve öz bende oradayım
Ama bak benımki baklava ama deseni tatlı degil kiyalniz sizin su isimler beni fena yapiyor baklava tatli
cagristiriyorAma bak benımki baklava ama deseni tatlı degil ki
Ay olmuyor ya evde bunaldıkça tırtıklamak bitmiyor. Çiğköfta yapmıstk bi sürü yedim aklım hala yıyemedıklerımdecagristiriyorbugunden dikkat etmeye basladim bakalim sonum ne olur
demeeeAy olmuyor ya evde bunaldıkça tırtıklamak bitmiyor. Çiğköfta yapmıstk bi sürü yedim aklım hala yıyemedıklerımde
Senin kilo durumları nasıl kesın fitsin 3 çocuk zordurdemeeeaynen olmuyor elimi.cekiyorum gormeyim diye baska yere gidiyorum ama dedigin gibi aklimdan cikmiyor
bir fitim ki sormaSenin kilo durumları nasıl kesın fitsin 3 çocuk zordur
Ben geldim
bir fitim ki sorma82 kg yum durduramiyorum cok yemeye basladim
Ay bendd hemen yarım kilo almışımkizlar ben bugün artik ufaktan spora basladim
göbegim cikmis yaaa
cekirgelerimi yatirip geliyorum, aaah cok icimi dökesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?