- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Yasasın polyanacılık
DiyorsunYok polyana salakmis, biz gercekciyiz
Tam Tokatlı fıstık burhan özgüveniCok iddaliyim baksana halime
Tam Tokatlı fıstık burhan özgüveni
Owwwww ağır gecen bir ergenlik kokusu geldıInanmazsin bugün arabada ismal yk bas gaza actim dinledim
Owwwww ağır gecen bir ergenlik kokusu geldı
EfendımmmHey kizlar
İyiyim ya çok k şükür bitirdik günü. Hunharca amigurumi örgü örmeye çalışıyordum. Gunumüzde iyi gectı yedık içtik eğlendık. Sen nasılsın napıyorsunEee nerdesiniz ya, gün bitti
nasilsiniz
İyiyim ya çok k şükür bitirdik günü. Hunharca amigurumi örgü örmeye çalışıyordum. Gunumüzde iyi gectı yedık içtik eğlendık. Sen nasılsın napıyorsun
Ay iyi ugraamıssın o denli eski bişeye hiç girişmezdim ya inşallah o kimyasallara ve yorgunluguna deger bitince bizede fotosunu at bariBiz bugün yine kendimize icat cikardik
ailecek durulamiyoruz efenim
sabah erkenden ikinci el bisiklet almaya gitti esim ben kahvaltiyi hazirlarken
ben de artik bisiklet almak istedim cocuklara yetisebilmek icin
aldigimiz bisiklet cok ama cok eski iki lastigi de patlak yag kir icindeydi, 10 euroya aldik bu yüzden
kahvaltidan sonra iyice bir temizledik, tekerlekler cikti falan gözüm yaniyor hala kimyasala maruz kalmaktan, ellerimde hala motor yagi kalitilari var, eldivenler yirtiliyor sürekli
aksam üzeri bir kez daha söktük bisikleti ben mutfak teliyle tüm yüzeyini zimparaladim, yazilari vardi, sicak su kaynatip döküp cikarttik ama zor cikti
paramparca ettim ama frenine kadar cikardi esim, insallah geri toplayabilir
yarin yine temizleyecegim , paslarina kadar cikarttik, ince temizligi kaldi
bir hafta sonra yeni lastiklerimizle, bisiklet boyamiz gelecek, iskeletini acik pembeye boyayacagiz ve bej renginde lastikleri takip bir se sepet asacagim
yani is coktu bugün ama yakinda retro müthis tatli bir bisikletim olacak
oyh anlattim da rahatladim
bugünün icadi buydu yani
Ay iyi ugraamıssın o denli eski bişeye hiç girişmezdim ya inşallah o kimyasallara ve yorgunluguna deger bitince bizede fotosunu at bari
Tabiki öyle en küçük bisikletler bilepahalıay hassas gözlerim, acik havada yaptik, huylandim gözüm aciyor
hep böyle olur temizlik malzemeleri eger agirsa
yani ugrasmak söyle sifirini da alabilirdik pekala, ama zevki burada
eski esyalari degerlendirmek hayli keyifli, ayni sekilde kizima da ucuza ikinci el bisiklet almistik, sadece tekerini degistirdik
zamanimiz da vardi, neden olmasin
yarin bir daha ugrasacagim , sonra boyamasi kaliyor cok zevkli
cok da ucuz bu arada, yani sifiri en az 250 euroya geliyor bunun, ki normali 400 500 euro arasi
toplamda 65 euroya geliyor simdi de
baya kardayiz aslinda, ama yapim asamasi cok zenvli, basarirsak cok güzel bir bisikletim olacak
bak özelden fotografini atacagim sana
Bitmiş halinde at he miattigim fotograftaki gibi olacak, lastik rengiyle boyayi aynisi aldim
benim oturdugum yerle, tutundugum yerler siyah sadece, bir de sepet alacagim
ama bunlari da degistirebilirim sonradan, hersey sökülebiliyor sonucta
Bitmiş halinde at he mi
Tabiki öyle en küçük bisikletler bilepahalı
Uğrasmayı sevıyorsan neden olmasınn
Tahmın ettim nasıl bişey düşündüğünü.
Baktım simdi gercekten tatlıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?