- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.095
- 128
- Konu Sahibi tatlialirim
-
cok sukur siz nasilsinz
kiz zaten kac gun sen ordaydin bide kamyon cagirdik diyosun halaa da oda acildi diyosun ben böylebugün cok yoruldum, kamyon cagirdik tüm bodrum katini bosalttik
cok toz yuttum ama baya is hallettik
adim atilmiyordu simdi acildi oda, gribim ayni zamanda ama mutluyum
zafer bizim, sonunda hallettik
Çok şükür günleri gecırıyoruz bi şekildecok sukur siz nasilsinz
Benı basalı çok oldu koronadan önce eşim 1 aya yakın mesaili çalısıyordu 2 aydr karantınaydaymısım gbı hıssedıyrm acayıp bunaldım ama napcazbeni yeni yeni fenalik basiyo sıkısmş gibi hissediyorum artik
dayancaz mecburBenı basalı çok oldu koronadan önce eşim 1 aya yakın mesaili çalısıyordu 2 aydr karantınaydaymısım gbı hıssedıyrm acayıp bunaldım ama napcaz
Sen 3 çocugu evdd nasıl tutuyorsun ya daha zordurdayancaz mecbur
Hadi be kamyon muharbi istifçiymissin he
cok zor. buyuk aglayarak uyudu sıkıldım diye. aksama kadar mac yapiyoz bideSen 3 çocugu evdd nasıl tutuyorsun ya daha zordur
bu saydiklarinla yeni ev acilrdi vallaaMesburen istiflenenler onlar, yillarin birikimi atamadim ki pes pese cocuk büyürken insan evinin isini ancak yetistiriyor
üc dolap atildi en basta, bir sürü bebek ivir ziviri, alt degistirme zimbirtilarindan tut besige, besiginin tülüne kadar ki bende iki cocuk var
onlarin bebek arabalari, kirilan oyuncaklar, kullanmadigimiz bir sürü giysdi, yastik, yorgan, cadir dahi cikti, saldalyeler, kirilan koltuk, semsiye, kullanmadigim elektronik aletler, tabak canak, cam cerceve yani daha bir sürü zimbirti tabiki e bir kamyon ediyor, 20 euro karsiliginda bunu gelip kamyonla aliyorlar, kamyo benim secenegim degil yani
cok ama cok detay var, ne yapayim yani
bir de oyuncak mutfak, oyuncak makyaj masasi seti, oyuncaklar falan da sattim
ama cok komik fiyatlara, kahve makinesi sattim mesela bir euroya
tabi ucuz koyunca hemen gelip aliyorlar, bir kismi da böyle elden cikti
toz icinde kaldim yalniz
kiz zaten kac gun sen ordaydin bide kamyon cagirdik diyosun halaa da oda acildi diyosun ben böyle
cok zor. buyuk aglayarak uyudu sıkıldım diye. aksama kadar mac yapiyoz bide
7 , 4 , 2 yasindalar sonuncusu kiz. buyukler iyi goturuyolrda kiz sıkıntı hem onlara hem banaÜy cocuk aslinda güzel oynar, yas araliklari ne?
bu saydiklarinla yeni ev acilrdi vallaa
cocuklarin esyalarini ben de atamiyorum digerini gozum gormez de.ani alinan cogu sey pismanlik, eskiyenler de var haliyle
mesela kac tane besik carcafi var, ne yapacagim artik
insnain tarzi da degisiyor zamanla
7 , 4 , 2 yasindalar sonuncusu kiz. buyukler iyi goturuyolrda kiz sıkıntı hem onlara hem bana
cocuklarin esyalarini ben de atamiyorum digerini gozum gormez de.
beni yeni yeni fenalik basiyo sıkısmş gibi hissediyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?