- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.241
Evin havası degıstıkçe kadınında değişiyorAy cidden iyi geldi bize de ya
sürekli eve birsey almiyoruz ya, arada alinca güzel oluyor
Evin havası degıstıkçe kadınında değişiyor
Neler alacaksın say bakalımYarin icin heyecanliyim simdiden, karantina öncesinden beri gidesim vardi
cocuklar da büyüdü sayilir, bu degisikligi bekliyorduk yillardir
Neler alacaksın say bakalım
Ooooo buyuk alısverıs desene tadını çılarBardak canak falan alacagim, liste yapmadim ama ihtiyaclarim belli
düzenli bir görüntü istiyorum
eskiyen tavalara kadar atiyorum
saglam demir parcalar almak istiyorum
mesela birsey kesmek icin plaketler oluyor ya adi neydi yaa, onlardan falan bir sürü ufak tefek sey
birkac jaluzi tarzi seylerden almam lazim
olgumun odasina, mutfaga
bir gideyim zaten paylasirim buradan
Ooooo buyuk alısverıs desene tadını çılar
Valla bizde korona korkusu evdeyız hep. Bi yere çıktığımız yok. Evdede aynı seyler malum ramazanda olunca hepten durgun gecıyor günlerO kadar temizlige lazimdi böyle seyler
dolap iclerini düzenliyorum bu arada
sen de anlat yahu, hep ben ötüyorum
Valla bizde korona korkusu evdeyız hep. Bi yere çıktığımız yok. Evdede aynı seyler malum ramazanda olunca hepten durgun gecıyor günler
Atı atıver hepsinibizde cok birikmis is vardi ya, mutfak bitsin oyuncaklara baslayacagim
ilk defa evde kalabildik ya böyle, cok isimize yaradi bu taraftan bakinca
Atı atıver hepsini
Ay bana kalsa hep atar satar Yok ederım ama esim 2.yi takmıs durumda ilerde lazım olır dıye. 2. Yi ben düşünüyorum sankiiste yavas yavas..
iki cocukla daglar birikmis
insan ikinci de kullanir diye atmiyor ilk ama artik serbest
Ay bana kalsa hep atar satar Yok ederım ama esim 2.yi takmıs durumda ilerde lazım olır dıye. 2. Yi ben düşünüyorum sanki
Kız bu hızla herifinide degıstırmeyesinMutfak degisimi son gaz devam ediyor
Badaklar, canak ne varsa yeniledim
Yarin da yikayip yerlestirecegim
Kız bu hızla herifinide degıstırmeyesin
Nasıl degıssen ki ikeada herifte bulunmaz bunun bi magazası felan var mıdır acep yıllardr bu işlerden uzagız bilen birilerini tez vakıt bulalımOha hic aklima gelmemisti
napiosunuz dicektim konu nerelere gelmis naptiniz yavNasıl degıssen ki ikeada herifte bulunmaz bunun bi magazası felan var mıdır acep yıllardr bu işlerden uzagız bilen birilerini tez vakıt bulalım
Bak tamda konunun üstüne geldinnapiosunuz dicektim konu nerelere gelmis naptiniz yav
degisim var miymis pekiBak tamda konunun üstüne geldin
Bilmiyorum ki tatlı cevap versindegisim var miymis peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?