- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.095
- 128
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.201
ayy sesli güldüm yaYok kiz, ben yedigimden daha cok calisiyorum muhtemelen
Cok yorucu normal tempom ne bileyim, tüm gün ayaktayim sürekli birsey cikiyor
Bilemiyorum Altan
ayy sesli güldüm ya
sen de mi sahura kadar uyumayanlardansin? ben hic uyanamiyorumYalniz yemekten sonra bir agirlik cöktü, zor duruyorum uyumamak icin
sen de mi sahura kadar uyumayanlardansin? ben hic uyanamiyorum
Benımde üstümden traktör vinç vs butun iş makineleri gecmis gbi. Hiç enerjim yok. Sırtım ve omuzlarım çok ağrıyor emzirmekten mi bilmyrm son zamanlarda acayıp arttı. Oruca devam. Çok şükür güzel gecıyor ramazanÜzerimden traktör gecmis gibi bir gündü
Yarin oruc tutamama karari aldim, depo yapacagim. Bugün cidden cok düsüktü enerjim
Yarim tüm gün bol su icip öyle devam edecegim
Cocuklarla ilgilenemedim bu haliyle
Neyyse keyifler nasil
Benımde üstümden traktör vinç vs butun iş makineleri gecmis gbi. Hiç enerjim yok. Sırtım ve omuzlarım çok ağrıyor emzirmekten mi bilmyrm son zamanlarda acayıp arttı. Oruca devam. Çok şükür güzel gecıyor ramazan
İnanır mısın aynıı durum anca evi toplayıp süpürdüm wc yı yıkadım dolapları söyle bi sildim ama bıtmıyor daha vıleda var banyo ovulacak. Yerleştirilecek çamasırlar offf ev işi çok nankörBugün ara verdim ama daha birsey yemedim nasil bir araysa
Dün öglen yattim yedi de falan zorla kalktim esim bakti cocuklara, enerjim hic yoktu yemegi zor hazirladim
Bugün de is yapiyorum, dün yapmayinca nasil birikmis anlatamam
Adim atilmiyordu yere, aferin cocuklar
İnanır mısın aynıı durum anca evi toplayıp süpürdüm wc yı yıkadım dolapları söyle bi sildim ama bıtmıyor daha vıleda var banyo ovulacak. Yerleştirilecek çamasırlar offf ev işi çok nankör
Neyse buda hayatın cilveli işveli haliMutfak bakteri üretim merkezine dönmüstü, orayi bir hallettim, kizimin odasini topladim az toz aldim o kadar
dün ben yatarken boya yapmislar babalariyla, banyo kalkti gidiyor bu yüzden
yavas yavas yapiyorum is biter mi hic
Neyse buda hayatın cilveli işveli hali
Bilmemki kutlama yapasın varsa hazırlık yap yoksa bi piknik vs ayarlayıp gidin o gune bi anı kalsınCok sükür kiz
Ne kadar sükretsem az
Yakinda dogum günüm var, ne yapsam ki düsünüyorum
normalde esim hep iste olurdu bu sefer evdeyiz, coronali ne yapilir ki
Bilmemki kutlama yapasın varsa hazırlık yap yoksa bi piknik vs ayarlayıp gidin o gune bi anı kalsın
Tamamen orucu unuttum ya o zaman kutlamayı bayram sonrasına bırakın yemeli içmeli ekşınsız kutlama olmaz  Esim oruc tutuyor ki ben de öyle
piknik fena olmazdi hava sogudu
geceye plan yapsak da geceye kadar pertimiz cikiyor
29 olacagim bu arada
Tamamen orucu unuttum ya o zaman kutlamayı bayram sonrasına bırakın yemeli içmeli ekşınsız kutlama olmaz  oooo cıtır bi anne yeni yasın kutlu olsun huzur getırısn
Yaslanmıs hıssetmıyorsan çıtırsın çıtırız çıtırlarAy cidden bu sene tadini cikarmak istiyorum ya dur bakalim birsey düsüneyim
Citiriz dimi yaa, yakalim geceleri
yaparsin neden olmasin ki yeter ki iste Millet 45 yasinda Ausbildung yapio biz neden yapmayalim ki bende 8 yildir almanyadayim b1,b2 Kurslari yaptim simdide Gesundheits und pflege Assistentin olarak Ausbildung a basladim Insallah yaparim sen meslek yapmayi dusunuyorsunya ben almanyaya geldim evlenerek, kücük oglum da krese basladigina göre hemen kursa yazildim
b2 almancasina basladim sonra da iste mesleki egitimdi calismakti derken devam edecegim insallah
ama cocuklu hayatla gercekten ders calismak mesele
kimsem de yok tüm sorumluluk bende, bakalim hayirlisi hallederiz yaa
yaparsin neden olmasin ki yeter ki iste Millet 45 yasinda Ausbildung yapio biz neden yapmayalim ki bende 8 yildir almanyadayim b1,b2 Kurslari yaptim simdide Gesundheits und pflege Assistentin olarak Ausbildung a basladim Insallah yaparim sen meslek yapmayi dusunuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?