Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

sen de mi sahura kadar uyumayanlardansin? ben hic uyanamiyorum

Yok kiz kalkiyorum, hemide Zink diye
Cocuklardan sonra deliksiz uyumamaya o kadar alistim ki, biri öksürse kalkiyorum
Oglum benimle uyuyor hala, öyle uzun uzadiya uyumayali cok oldu
Ama ileride haftasonlari fosur fosur uyuma hayalim var
Ay iftarda az yemem lazim bugün artik kesinlesti karar, az yemek yapacagim

Üzerimden traktör gecmis gibi bir gündü
Yarin oruc tutamama karari aldim, depo yapacagim. Bugün cidden cok düsüktü enerjim
Yarim tüm gün bol su icip öyle devam edecegim
Cocuklarla ilgilenemedim bu haliyle
Neyyse keyifler nasil

Benımde üstümden traktör vinç vs butun iş makineleri gecmis gbi. Hiç enerjim yok. Sırtım ve omuzlarım çok ağrıyor emzirmekten mi bilmyrm son zamanlarda acayıp arttı. Oruca devam. Çok şükür güzel gecıyor ramazan

Bugün ara verdim ama daha birsey yemedim nasil bir araysa
Dün öglen yattim yedi de falan zorla kalktim esim bakti cocuklara, enerjim hic yoktu yemegi zor hazirladim
Bugün de is yapiyorum, dün yapmayinca nasil birikmis anlatamam
Adim atilmiyordu yere, aferin cocuklar

İnanır mısın aynıı durum anca evi toplayıp süpürdüm wc yı yıkadım dolapları söyle bi sildim ama bıtmıyor daha vıleda var banyo ovulacak. Yerleştirilecek çamasırlar offf ev işi çok nankör

Mutfak bakteri üretim merkezine dönmüstü, orayi bir hallettim, kizimin odasini topladim az toz aldim o kadar
dün ben yatarken boya yapmislar babalariyla, banyo kalkti gidiyor bu yüzden
yavas yavas yapiyorum is biter mi hic

Esim oruc tutuyor ki ben de öyle
piknik fena olmazdi hava sogudu
geceye plan yapsak da geceye kadar pertimiz cikiyor
29 olacagim bu arada
Tamamen orucu unuttum ya o zaman kutlamayı bayram sonrasına bırakın yemeli içmeli ekşınsız kutlama olmaz   oooo cıtır bi anne yeni yasın kutlu olsun huzur getırısn

Tamamen orucu unuttum ya o zaman kutlamayı bayram sonrasına bırakın yemeli içmeli ekşınsız kutlama olmaz   oooo cıtır bi anne yeni yasın kutlu olsun huzur getırısn

Ay cidden bu sene tadini cikarmak istiyorum ya dur bakalim birsey düsüneyim
Citiriz dimi yaa, yakalim geceleri

yaparsin neden olmasin ki yeter ki iste Millet 45 yasinda Ausbildung yapio biz neden yapmayalim ki bende 8 yildir almanyadayim b1,b2 Kurslari yaptim simdide Gesundheits und pflege Assistentin olarak Ausbildung a basladim Insallah yaparim sen meslek yapmayi dusunuyorsun

B2 den sonra Ausbildung yapmak istiyorum ama ne yapacagima ilgili en ufak bir fikrim yok
Bu da aslinda en büyük sorun, hala ne yapacagima karar veremedim
Kendime uygun bir meslek bulamiyorum, normalde el islerinde, sanatta ve yazida iyiyim.
Bir bulsam cok daha Motive olacagim ama seceneklerimi bile tam olarak bilmiyorum.
Marketlerde da da hastanelerde calisamam bunu biliyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…