Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Inanmak istesem de bir tülrü inanmiyorum ben o ise ya
enerjise inanirim, isim enerjisine ise eh iste ama harflere gelince ne bileyim bilemedim
Ya işte isme soyisme bakılıyormuş, doğduğun yılla birlikte. İsminin sana kazandırdığı özellikler varmış ya da senin kendi kendine kazanman gerekn özellikler vs. Hatta çocuguna isim düşünürken bu yönteme göre iki isim verenler çokmuş tüm puanları tek isimle toplayamadikalri için falan

Haa dogum haritasi gibi birsey diyorsun
ben baktirmistim galiba ama hic sormadim
bilinclati temizligi yaptidim ben, baslangicta bu bilgilerimi almisti mesela dogum haritasina bakiliyor bu bilgilerle ama hic hatirlamiyorum ne duydugumu
aslinda merakim da var ya
yine de ne bileyim emin de degilim

Biliç altı temızlıgı nasıl oluyor mus bi süpürge vileda iş görüyor mu

Ya bu aralar bebiş düşünmeye başladık da
Daha cismi yokken de isimlere taktım hahahahah o yüzden böyle konulara daldim mesela ben ipek düşünüyorum kızım olursa. E soyadım da bakır. İpek bakır olacak. Bu şekilde olursa bazı konularda kendi kendine kazanması gereken özellikler olacakmış ve zorlanacakmis. İkinci isim dusunmem daha iyi olurmuş

aslinda iki isim olayinin o avantajini duydum ama iki cocuguma da tek isim koydum
karmadiklik olmasin dedim bana öylesi dogru geldi
sen isim analizi yaptirdin mi, sordun mu bu birlesimin etkilerini?

Severim ipek ismini nasıl insanlar acaba ipekler

aslinda iki isim olayinin o avantajini duydum ama iki cocuguma da tek isim koydum
Bende tek koydum hatta adı çok tek. Duyan herkes aaaaa baska adı uok mu dıyor. Benımde eşiminde kızımın da adlaro çok kısa

Profesyonel birine değil de bu konuyla ilgilenen birine sordum kendi ismimle ilgili bir sıkıntım yokmuş sadece kendi kendime kazanmam gereken el becerisi hobileri varmış.
İpek bakır ı sorduğum zaman da vicdan muhasebesi, sabretme, sadık olma konularında sıkıntı çekebilir dedi başka bir isim daha düşün içinde başka harfler olan dedi. Bir yanım inan diyor bir yanım amaan tek isim koy geç ne jki ismi diyor

Herkes 2 tane koyuyor ben pek sevemedim. Tek isim koymak artk popi

Bence isimler de etkıliyor. Kızımın adındaki her bebek pek yaramazmıs koyduktan sonra hep duydum

Ay ben oglumun adini eski bir hükümdar adi koydum baya ali kiran bas kesen diye tabir edilen
karnimdayken bile acisindan duramiyordum gerci, dogdu dogali hareketli
kahramanliga özeniyor

Simdi hatirladim da bana sadece benim bildigim yeni isim koyup tazeleme yapmistik
kabul etmistim falan ama unuttum ya ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…