Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Bahhh oğlanda sana benzıyor. Gelıne allah yardım etsın ya eli masalı olacak ya pek saf olacak

Kiz kaynanadan neler gördüm ben edermiyim gelinime hic birsey
evlatlarimiza biriktirip didiniyoruz biz senelerdir
minimalist, pozitif ve caliskan bir kaynana adayiyim
kiyamam onlari, herkes birinin evladi, kuzusu
anne olunca insan hatalari görmezden geliyor, her canliya yavru gözüyle bakiyor
hata etse bile alinamayacak duygusalliktayim
evlatlarim derim hepsine, ailem cogalacak gelinle damatla
esimle birlikte seviniyoruz bile, kiz verme olayi yok bizde oglan bizim kiz bizim
hepsi bizim

Kız nasıl bastın nikahı
Ay ben hiç sevmezdm gezmeyı daha doğrusu kafama uymazdım arkadaslarım. Eşimle çok sevıyorum onada fırsat bulamıyoruz öffff korona bıtse memlekete gıderken bi yerlerı gezerdik
Ben de çok seviyorum ama iki çift olarak gezmeyi de çok seviyorum kafa dengiyse
Deme öyle annem yaa yurt idi olunca ne oluyor inan aklima gelmedi
beraber doya doya zaman gecirmeniz, günesin batisini izlemeniz, tatillerde yayilip uyumaniz bile cok degerli
ben daha Türkiye turu yapmak istiyorum
nasip insallah
İnşallah kısmet olur biz elimizden geldiğince evlendigimizden beri gezmeye çalışıyoruz
İstanbul ( doğup büyüdüğümüz yer), Kocaeli ( üni okuduğum yer), bursa, Yalova, Sakarya, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Edirne, Hatay ( 10 ay yaşadık), adana, Antalya, Osmaniye, Antep, Maraş, Mersin, Mardin, Diyarbakır, batman, Şırnak ( şuan yaşadığımız yer)
Kısmetse Karadeniz ve iç Anadolu yu görmek istiyoruz artık

Annemlerde oğlan bızım gelın bizim kız sizin damat sızın bızlerı evlendırdıkten sonra üvey evlaf gbı davranıyorlar elin gelini olunca onların kızı olmamızda direk düşüyor kütükten

Ohaayo
kiz gezmedigin yer kalmamis
ayy ben de karadenizliyim, ic anadoluda okudum
diger yerleri gezmedim
kafa dengi cift oldu da biz mi gezmedik
pat diye nikah basmak derken islerimizi ayarladik birkac ay önceden de ailemize söyledik
evlecem vermezlerse gacacam dedim demedim saka icimden dedim
yani nisandi ivirdi zivirdi yapmadim
dügünüm güzel oldu, bir kahfta tutmustur hazirlanmasi emin degilim
bir günde gleinlik aldim falan
evlendim

Annemlerde oğlan bızım gelın bizim kız sizin damat sızın bızlerı evlendırdıkten sonra üvey evlaf gbı davranıyorlar elin gelini olunca onların kızı olmamızda direk düşüyor kütükten

Aynen öyle
cok sinir bozucu ya
ben kizimi kimselere vermem, sadece gelen eslik eder
benim kizim, pamugum o
hep öyle kalacak

Ay ne güzell en sevdiğim evlenme şekli hahaha ama benimki tek oğlan olduğu için kaynanam heeeerseyi abarttı da abarttı 1 buçuk yılda anca evlendik

Ay ne güzell en sevdiğim evlenme şekli hahaha ama benimki tek oğlan olduğu için kaynanam heeeerseyi abarttı da abarttı 1 buçuk yılda anca evlendik

Benimki de tek oglan
ama elimizden geldigi kadar ugrastik
aslinda söyle biz zaten dügünü aileler icin yaptik
bize kalsa dügün de yapmazdik sevmiyoruz
ananin babanin hatirina cikip iki göbek attik
dans bile edemez benimki, terleye terleye dügünde dakikalari saydik
ay sevmiyom yaa aklima geldi bak

Hataylıydı dimi hiççç şaşırmadım tek oğlan olunca tövbe estağfurullah bişeyi fazla mı oluyor kahrolsun erkek ayrımcılığı (benımkıde ilk evlenen erkek diye abarttılar ama borçlar bize kaldı)

Bende ne diller döktüm düğün istemem diye iki taraf arıza çıkardı zaten bızımkılet verme yanlısı olmayınca pek tantana çıkarmadık kabul ettık amannn en gereksız seyler hayatımda hiç oynamadığım kadar dugunumde oynadım öyle yıprandım ki resmen sinirlerim bosaldı düğünde

ay hatirlamak istemdigim günlerden biri
gelinlik de üzerime göre olmadigi icin telleri batiyordu falan
mosmos olmustu kaburgalarim
cile yaa
tabi sevip özenenler yapsin
ben dügün insani degilim

Hahaha biz de yazın sıcağında kurdeşen dönmüştük
Ay evet ya bir de halaylarini bir gorseniizz

Hahaha biz de yazın sıcağında kurdeşen dönmüştük

Ay evet ya bir de halaylarini bir gorseniizz

ay ben halay severim de bizim oralarda yok
anne tarafi horon biliyor onu da ben bilmiyorum
öyle arada cikip göbek attim kaynanam gelip gelip yerime oturttu ben anlamadan
oynamami da istemedi

Ay neyse hic guzel anım yok evlenırken hatırlamak bile üzüyor güyaaa çokkardesiz yetim öksüz gbi her işi kendım yaptım o yuzden öffff salak salak işler

ben en cok kuaförde hissettim onu
herkes vardi ama yanima gelip konusan olmadi
an an anladim yakinim olmadiklarini, sevenim olmadigini
o kuaför koltugunda aydinlandim ve üzüldüm
heyacanimi paylasacak tek arkadasim yokmus
yilanmis hepsi, yok oldu hayatimdan hepsi zaten

Ay gelınliğimi tek basıma aldım kimsesiz gbi satıcı bıle halıme ne üzülmüştü. Ay ay unutulmuyor bazı anılar

Ay gelınliğimi tek basıma aldım kimsesiz gbi satıcı bıle halıme ne üzülmüştü. Ay ay unutulmuyor bazı anılar

en yakin dostum dedigim insan bile o gün zorla geldi, dügünde yanima ugramadi bile insan masasina gelsin istiyor
konusmuyorum artik
ben onu cok severidm ama o beni sevmemis cok degismisti son yillarda
onca sevgi emek hic olmamis aslinda, kendim inanmisim
kendim deger vermisim
ama birsey diyim dügün öyle böyle oldu yakinlarim beni cidden cok yalniz birakti esimden yana cok sansliyim
Allah dengeyi kuruyor, cok sükür
hayatimdan gidenlere gram üzülmüyorum, olanlara cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…