- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.721
Ah ah ne guzel. Eşim minyon bende tam manasıyla iriyimbenim de tam tersi esimle aramda 30 cm boy farki var
ne giyersem giyeyim ona ulasmam mümkün degil ama dengelemeye calisiyorum
günlük hayatta spor ayakkabi giyiyorum severek
ama minik de olsa topiklu sandaletler giyerim, cizmelerim zaten topuklu
topukluyla mac bile yaparim, o kadar iyi kullaniyorum
ayagimda topuklu oldugunu hic anlamazsin, kendi uzvum gibi oldu
İşte bende oyleyım ama baya baya bunu bıraktım. Önce yapmadığımda kafamın içinde dolanıp dururdu şimdi hiç oralı degılım. Dağınıklığı görünce kafamı çevırıyorumya mesela oturma odasi daginiksa ben oturamam
tabi daginiklik oluyor cocuklar varken ama tüm gün orada birakamam
topla dur, cocuklara toplatiyorum
az esya cok huzur mottosuyla geciyor son yillar, aslinda ev baya derli toplu ama mutfak isleri hic bitmiyor
elerim zimpalanmis gibi yine birkac is yaptim
eldven kullanmam sart, sürekli su icindeyim yahu
Ah ah ne guzel. Eşim minyon bende tam manasıyla iriyimdolayısıyla adam istemiyor bendd alıstım artk
İşte bende oyleyım ama baya baya bunu bıraktım. Önce yapmadığımda kafamın içinde dolanıp dururdu şimdi hiç oralı degılım. Dağınıklığı görünce kafamı çevırıyorum
Yetişmek istemiyorum yardımcı istiyorumooo o tamamen cocuklairn yas araligiyla alakali
süt verdigim dönemde evde bizden baska organizmalar da yasiyordu
nereden ne cikacagi belli olmuyordu
simdi büyüdüler de yetisebiliyorum
Beben olcak çokta bişey alma bence hamıle lık doğum sonrası kilo vs dıyesiye dolap kan ağlayacak sevıyeye gelıyor
Aynı ben halbuki kilom boyum iyi ama beceremiyorm galıba
yazlık tısortler almam gerekıyor ,40 hatta 40.5 ayaklarım. Hep babet ve spor ayakkabıya mahkumum. Topukluyıda eşim istemiyor gıyınce ondan uzun oluyorum dıye ayakkabı içimde bi yara
ne guzel :) ben cok gezmıyorum magazaları ama gezıp nerede ne var bılenlere hayranım gercekten :)ahahaha ben de tam tersi ben giysem bana daha cok yakisiyor diye gazlaniyorum hemen
Yetişmek istemiyorum yardımcı istiyorum
ne guzel :) ben cok gezmıyorum magazaları ama gezıp nerede ne var bılenlere hayranım gercekten :)
yenı bırsey cıkınca gdııp alıp gıyıyorlar benım cok sonradan haberım oluyor
benım bazı elbıselerım lıgralı basenlı oldugum ıcın alt kısmı hafıf pılelı olanlardan alıyorum yakısıyor banayalniz ben yeni cikan hicbirseyi almam kolay kolay
belediye dagitmis gibi ,herkesin modacisi ayniymis gibi oluyor tüm sehir
hiiiiic tarzim degil
ben genelde klasik parcalari beyenirim
döner döner moda olur bazi seyler bu tip parcalari almaya özen gösteririm, tabii tipime de uyuyorsa
sezon ürünlerinden beyendiklerimi alirim ama genelde basic seyler olur
bir de likrali kumas sevmem, icerigine bakarim aldiklarimin
tsörtlerimi mümkün oldugunca %10 pamuklu almaya calisirim
bir de ben alisveriste cokn sansliyimdir, cok ucuza cok güzel parcalar bulurum
bu da benim özel yetenegim
benım bazı elbıselerım lıgralı basenlı oldugum ıcın alt kısmı hafıf pılelı olanlardan alıyorum yakısıyor bana
evet dar seylerı bende sevmem ,Ben de dokumlu aliyorum, ucus ucus falan guzel oluyor ama cocuklar buyurken o kadar az elbise giydim ki
Azicik daha buyusunler de ben de giyinip salinayim
Kostururken ne etek ne elbise giyiliyor
He sabancılar benı beklıyordubak bu detaylara evlenirken dikkat edecegidin
ne bileyim sabancilara falan gelin gideydin keskem
ben yardimci istiyorum desem, o ne markette satiliyorsa alak der
evet dar seylerı bende sevmem ,
60 lı kılolardayken aldıgım kotlarımı atmamıstım o donem hızlı kılo verıyorum dıye sımdı onları terzıde hamıle pantolonuna cevırtıcem gercı bıraz bol bana suan ama olsun degerlendırmıs olurum
Ay hiç bilmiyorum gecen bendd bunun rengı değişiyor mu dıye baya bakındım bişi bulamadmBaklavadeseni sızın nıck neden turuncu , bazılarınında yesıl oluyor eskıden sadece kırmızı vardı pro olanların benı aydınlatırmısın bu konuda
He sabancılar benı beklıyordueldeki kuş daldaki kuştan iyidir
Ay hiç bilmiyorum gecen bendd bunun rengı değişiyor mu dıye baya bakındım bişi bulamadm
ıyı yapmıssınız hersey gelıp gecıyor ıste ,ay gecen hamile kiyafetlerimi atmistim
hamileigimi hic sevmesem de kiyafetlerini cok seviyorum
bir iki tane ani olsun diye ayirdim
bir de benim benden önde giden bir göbegim vardi
ona bakan beni görmüyordu
ne günler
:) bende baktım anlayamadım ondan sordum :)Ay hiç bilmiyorum gecen bendd bunun rengı değişiyor mu dıye baya bakındım bişi bulamadm
ıyı yapmıssınız hersey gelıp gecıyor ıste ,
cok kılo aldınızmı sız hamılelıkde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?