- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.701
Kaynatıyorsunuz kızlarbende kuzucugumla bahceye indim hava alıp döndük. Koca bir tencere Supangle yaptım. Tabagı canagı bende olan komsulara verecegım. Sonra balkonlar yıkanacak. Havalar ısındı balkonu yıkayıp perde asıp balkon sezonunu açarız yarın bizdede böyle
Yemek derdi bitmiyor. Yaz gelınce sıcak yemek yıyesımz hiç gelmiyor. Bakalım yaparız bişeyler. Ohhhh bıtırmıssın temızlıgı benım de yapmam lazım ama minmoşm durmuyor ki yerinde. Tomm ve Jerry i ne severdik ya ah çocukluğumoh oh, sefaniz olsun
sabahtan beridir temizlik yapiyorum ben de
bahtaniyelerimi yikadim asacagim, yerleri süpürüp sildim, mutfak caminin önünü sildim, kapilarin, bir tarafini sildim
etrafi toparladim hala daha is cok, koltuklari hafif sildim
aksama ne pisirsem diyorum, esim de iste
bir paket cikolata actim simdi cocuklarla tom ve jerry izliyorum
Yemek derdi bitmiyor. Yaz gelınce sıcak yemek yıyesımz hiç gelmiyor. Bakalım yaparız bişeyler. Ohhhh bıtırmıssın temızlıgı benım de yapmam lazım ama minmoşm durmuyor ki yerinde. Tomm ve Jerry i ne severdik ya ah çocukluğum
Alısverıs deme deme bak canım çekiyor sonra. Hesabımdada para varken girme kanımacikolatayla keyifleri yerine geldi
sabahtan kizima cok kizmistim balkondan asagi birseyler atiyor diye, sürekli uyardigim halde bilerek yapiyor
biz hergün disari cikiyoruz ama cok yorgunum ya bir yandan da
yarin esim evde, ne yapsak acaba
benim yine alisveris damarim tuttu
kiyafetlerimi eliyorum sürekli, hafifi bir tarz degisikligine gidiyorum, cok daha sade parcalar tutmak istiyorum
desenli ne varsa dolaptan cikariyorum
e birseyler almak lazim
hamile olduğum için içmiyorum ,neden agri kesici alamiyorsun?
gecer insallah, basla agrisi iki gün sürüyor vurunca
bende bu sene kendımı balkona atar oldum :)Kaynatıyorsunuz kızlarbende kuzucugumla bahceye indim hava alıp döndük. Koca bir tencere Supangle yaptım. Tabagı canagı bende olan komsulara verecegım. Sonra balkonlar yıkanacak. Havalar ısındı balkonu yıkayıp perde asıp balkon sezonunu açarız yarın bizdede böyle
hamile olduğum için içmiyorum ,
bebişe zararı olur diye
Alısverıs deme deme bak canım çekiyor sonra. Hesabımdada para varken girme kanımaneyseee kargolar sıkıntı şuan o yuzden kendıme almayı yassakladım al kız yenı yenı şeyler
:) benımde alısverıs yapasım var ama bıryere gıtmıyorum bu donem evdekılerle ıdare etcemAy unutmusum ya , malum kac gec sene gecti uzerinden pardon
:) benımde alısverıs yapasım var ama bıryere gıtmıyorum bu donem evdekılerle ıdare etcem
YatBol pantalon istiyorum, giydigim atlet bile dar olunca fenalik basiyor
bakalim, haftaya cocuklar krese gidecek, öglene kadar bosum
ne delilik yapsam acaba
ben ayakkabı konusunda cok kararsızımdır alırım sonra begenmem mesela ,Ya aslinda evdekilerle inan 10 sene cok rahat idare ederim
ama iste benim de tek eglencem alisveris bu aralar
ha sanma ki öyle sürekli birseyler alirim, 10 yildir ayni cizmeyi giyiyorum mesela ama bazi zevkler zamanla degisiyor
kiyafet konusunda biraz fazla aliyorum sanki ama dönem dönem degisiyor iste
Beben olcak çokta bişey alma bence hamıle lık doğum sonrası kilo vs dıyesiye dolap kan ağlayacak sevıyeye gelıyor:) benımde alısverıs yapasım var ama bıryere gıtmıyorum bu donem evdekılerle ıdare etcem
Aynı ben halbuki kilom boyum iyi ama beceremiyorm galıbaben ayakkabı konusunda cok kararsızımdır alırım sonra begenmem mesela ,
kıyafet de cok almıyorum ben 45 kg fılan verdım o zaman cok aldım sımdı ara sıra alıyorum abartmam begenememe huyum var bırı gıyınce guzel gelıyor gozume ama aynı parcaları ben alısverıste gorsem almam
40 hatta 40.5 ayaklarım. Hep babet ve spor ayakkabıya mahkumum. Topukluyıda eşim istemiyor gıyınce ondan uzun oluyorum dıye ayakkabı içimde bi yaraben ayakkabı konusunda cok kararsızımdır alırım sonra begenmem mesela ,
kıyafet de cok almıyorum ben 45 kg fılan verdım o zaman cok aldım sımdı ara sıra alıyorum abartmam begenememe huyum var bırı gıyınce guzel gelıyor gozume ama aynı parcaları ben alısverıste gorsem almam
Yaten çok istediğim şey k
Bitmez iş güç kendimi paralardm ev için aman eşim bosver takma dıyor demekkı pek önemli degıl deyıp saldım banane ya yapmicam artksabah yedide kalkip cocuklari hazirlayip gotürmem lazim
eve geldikten sonra ne kadar yatilirsa o kadar yatarim artik
genelde ev isi gel bana gel bana diyor
40 hatta 40.5 ayaklarım. Hep babet ve spor ayakkabıya mahkumum. Topukluyıda eşim istemiyor gıyınce ondan uzun oluyorum dıye ayakkabı içimde bi yara
Bitmez iş güç kendimi paralardm ev için aman eşim bosver takma dıyor demekkı pek önemli degıl deyıp saldım banane ya yapmicam artk
ben ayakkabı konusunda cok kararsızımdır alırım sonra begenmem mesela ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?