Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Ben yere yatiyorum cocuklar üzerime cikiyor
öyle mükemmel spor yapamiyorum ama oldugu kadar
birkac kalca bacak hareketi esneme falan
yetiyor ama
öyle dakikalar süren uzun seyler yapmiyorum
İşte bana uzun süren şeyler lazım off bebe kocaman oldu ben hala diyetle ilgileneyım acayıp modum düştü ne vardı genlerimde 50 kilo olmak olsaydı pufffd

İşte bana uzun süren şeyler lazım off bebe kocaman oldu ben hala diyetle ilgileneyım acayıp modum düştü ne vardı genlerimde 50 kilo olmak olsaydı pufffd

benim sporun da icine ettiler bu arada
ama hic yoktan basladim
yoksa asla firsat bulamayiz
10 dakika bile olsa kas calis bence hic yoktan iyidir

benim sporun da icine ettiler bu arada
ama hic yoktan basladim
yoksa asla firsat bulamayiz
10 dakika bile olsa kas calis bence hic yoktan iyidir
bende kas güçlendirici hareketler bulmustum ınternetten evde kalınca bıraz yapayım dedım ,
bırkac gun yaptım sonra hamıle oldugumu ogrendım kısmet degılmıs

bende kas güçlendirici hareketler bulmustum ınternetten evde kalınca bıraz yapayım dedım ,
bırkac gun yaptım sonra hamıle oldugumu ogrendım kısmet degılmıs

Sen özellikle dogum sonrasi pelvik kaslarini güclendirmek icin hareketlere baslanman lazim
cok bilinen dogum sonrasi rutini, aslinda ebeler bu hareketleri annelere gösteriyor
karin kaslari icin de hareket öneriyorlar
tabi sezeryanliysan degisiyor bu hareketler, karina yüklenmemek lazim
normal dogum yaparsan cok sansli olursun, sporla cok daha hizli toparlaniyor vucut

Hiçte ebeler söylemiyor burda. Valla her çileyi kadın çekiyor ya erkek işin şeyyyy noktasında var sadece gerisinde tüm zorluk kadında öffff açılınnn negatiflik sacıyorum

Hiçte ebeler söylemiyor burda. Valla her çileyi kadın çekiyor ya erkek işin şeyyyy noktasında var sadece gerisinde tüm zorluk kadında öffff açılınnn negatiflik sacıyorum

Bana da söyleyen olmadi ama sorarsan söylüyorlar
söyleyenlerden duydum ama aklinizda olsun hareketleri isteyin, yol göstersinler
burada söyle bir arti oluyor dogumdan sonra bir ay boyunca haftada bir ya da duruma göre degisiyor bilmiyorum haftada iki belki, eve ebe geliyor
anneye ve bebege bakiyor
bebegin kilosuna bakiyor iste varsa sorun yardimci oluyor, gaz cikarmada falan yardim etmisti bize
annenin de dikislerine bakiyor, iste durumu kontrol ediyor
devletin hizmeti bu, para falan ödemiyoruz
bana iki dogum sonrasi da gelmisti, oglumun sariligi vardi, onu kontrol ediyordu falan
türkiyede bu sisteme gecildi mi bilmiyorum ama güzel bir hizmet

bende onu duymustum da yok burda oyle bişey. Belkı ilerde gecerler. Aile hekımlıgıne gıdersek hemsıre ılgıleniyor da eve gelen giden yok

bende onu duymustum da yok burda oyle bişey. Belkı ilerde gecerler. Aile hekımlıgıne gıdersek hemsıre ılgıleniyor da eve gelen giden yok

aynen ileride gecerler
bir de burada özel hastane yok öyle türkiyedeki gibi
devlet hastaneleri cok sükür iyi ama mesela dogum yapiyorsan üc kisilik odalarda kaliyorsun, tabi o gece cok dogum olmamissa yalniz da kalabiliyorsun odada
tabi devlet hastanesi oldugu icin dogumlar ücretsiz
benim mecburi sezeryandi mesela birsey ödemedik
arkadaslari görüyorum otel odasi gibi yerlerde dogum yapiyorlar ama cok da para ödüyorlar

Özel hastahane oyle bi sürü para ama burda devlette çok iyi. Maddi durumumuz iyi olmasına ragmen devlette ücretsiz doğum yaptım. Odalar 2 kişilkti. Emzirme hemşiresi birebir eğitim verdi ilgilendiler felan ebelerden çok memmun kaldım. Tabi ilden ile degişebiliyor ama ben memnun kaldım. Doğum sonrası kontrole özel hastahaneye gitmiştim. Doktor ebe nin attığı dikişlere hayran kaldı adını nasıl biri oldugunu sordu öğrenebilnek içinde bem hatırlayamamıstm

Normal dogum yapacagımı dusunmuyorum hıc ,
ben tembelım bıraz gıder amelıyat olur cıkarım :)

sans isi bir de, benim ilk ebem cok iyiydi
ikincisi ise dünyanin en kötü ebelerinden biriydi muhtemelen
eve gelen ebeyi biz secebiliyoruz ama doguma gittiysen elde ne varsa o düsüyor payina
buada odalar üc kisilik ama hastaneden hastaneye degisiyor mu bilmiyorum, refakatci yok mesela burada
hemsireler ilgileniyor bakiminla
ziyaret saatlerinde gelip gidiyor yakinlarin

Normal dogum yapacagımı dusunmuyorum hıc ,
ben tembelım bıraz gıder amelıyat olur cıkarım :)

O isler nasip isi
normal diye gidip sezeryan ciktim ben
aslinda söylemem bile gerekmiyor normal dogum anne icin en iyisi
dogum sonrasi hemen ayaklaniyorsun
yapinla alakali, bünyen hassas mi nasil

O isler nasip isi
normal diye gidip sezeryan ciktim ben
aslinda söylemem bile gerekmiyor normal dogum anne icin en iyisi
dogum sonrasi hemen ayaklaniyorsun
yapinla alakali, bünyen hassas mi nasil
bünyem hassas değil acı eşiğim de yüksek ama ben tembelim gercekten zayıflamak ıcın bıle mıdemı kuculttum amelıyat oldum uğraşmayı beklemeyi sevmiyorum galiba hemen olup bitecek bnm işlerim yoksa sıkılıyorum

Herkes olsun bitsin isterde işte oldugu kadar. Doğumun acı eşiğiyle hiç alakası yok. O bambaska olay. Hayırlısı Olsun senin için. Kaç kiloydun kaça düştün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…