- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.821
Devlette öğretmenim. Bebege bakıcı tutacagız baska secenegımz de yok zatencalısınca bebege kım bakcak ,
devlette mı calısıyorsunuz?
aslında plan yapmamak gerek hayırlısı olsun
bünyem hassas değil acı eşiğim de yüksek ama ben tembelim gercekten zayıflamak ıcın bıle mıdemı kuculttum amelıyat oldum uğraşmayı beklemeyi sevmiyorum galiba hemen olup bitecek bnm işlerim yoksa sıkılıyorum
Şunu demek istedim aslında canım acır yapamam diye bir korkum yok , tabi ki ben ne desem boş o zaman gelince belki yaparım belki doktor uygun görmez şimdi ne desek yanlış olurHerkes olsun bitsin isterde işte oldugu kadar. Doğumun acı eşiğiyle hiç alakası yok. O bambaska olay. Hayırlısı Olsun senin için. Kaç kiloydun kaça düştün
Öğretmenlik çok güzel ❤❤Devlette öğretmenim. Bebege bakıcı tutacagız baska secenegımz de yok zaten
Ben normalde kilolu değildim kortizonlu ilaclardan aldım insulin direncim çok cıktı kilo vermek için ameliyat olan birini tanıdım baktım kadın çok hoş olmuşAa nasil cesaret ettin, surec nasildi yapmak isteyen bir arkadas var da, tavsiye eder misin
Kac yil.oldu
Ben normalde kilolu değildim kortizonlu ilaclardan aldım insulin direncim çok cıktı kilo vermek için ameliyat olan birini tanıdım baktım kadın çok hoş olmuşbende olurum dedim oldum tavsiye ederim 40 kilo verdim
Herkesin bünyesi farklı 8 ayda filan gittiAslinda cok.kilon yokmus yani 40 kilo evet cok ama verilirdi, hayirlisi olsun tabi arkadasim da istiyor o da en fazla 110 kilo olsa gerek
Sonrasinda kili alimi oluyor mu, sabit mj kaliyor
Kac ayda verdin kiloyu
Herkesin bünyesi farklı 8 ayda filan gitti
Siz Almanyada mi yaşıyorsunuz? Bildiğim kadarıyla orda bu ameliyat için onay almak zor .
Türkiye de çok sorun olmuyor bnm akrabam almanyada yaşıyor ameliyatı olmak istedi olamadı.sarkmam yok biraz çatlak var onlarda kapandı sayılır,Turkiyede yaptiracak zaten
Yasam tarzi desimedigi surece ben bu islemlere gecici ise yariyor benim dusuncemde
Yaptiracak ama kafaya koymus
Yasi genc oldugu icin aslinda tavsiye etmem.ama oyle mutlu olacaksa olsun
Insan kilo alir verir sonucta
Sarkma falan olmamistir 40 kiloda ama degil mi
Yas genc ise sarkma falan pek olmuyordur
Benim insülin direncim çok çıkmıştı diyet yapmak isteyince açlığa dayanamıyordum o yüzden de umursamadım pek , ameliyatı öğrenince gidip oldum işte.
Kilo almaya başlayınca çıktı tam olarak nedenini bilemiyorum ,Insulun direnci neden cikiyor?
Kilo almaya başlayınca çıktı tam olarak nedenini bilemiyorum ,
Evet eskiden öyle bir sorunum yoktu kilo alınca çıktı aç duramıyordum hiçDogru tahmin etmisim, kiloyla beraber hormonlar da bozuluyor vucut sasiriyor
Kilo gidince hepsi gidiyor
Günaydınnnn aksam gördümde yazamadm eşimle sohbet ediyorduk bölmek istemdm ziraaa vakti pek degerli bu aralarIyi aksamlar kizlar
hava püfür püfür yagmur geliyor
cok romantik bir aksam
Günaydınnnn aksam gördümde yazamadm eşimle sohbet ediyorduk bölmek istemdm ziraaa vakti pek degerli bu aralarburda hem yağmur hem rüzgar vardı balkonu topladık yıne üfff yarında bayram buruk bır bayram olcak
Ben oyle düşünmüyorum tabi senin çevrenle ilgili oyle düşünmene sebep olan. Zaten sevmediğim insanla görüşmüyorum sevdiklerime gidip bayramlasmayı sevıyorum. Çok hoşlanmadığım birileri olursada eşim için katlanırdm. Her insanı sevmek zorunda degılım yılda bir gördüğüm insanlara da bayramın hatrına güler yüz gösterirm. Eminim eşiminde benım ailemde sevmediği insanlar vardır ama benım hatrıma katlanıyordur. Hayatımıza müdahale edip burunlarını sokamaadıkları için sorun olmuyor bizde. Siz birbirinize çok yakın oldugunuz için sorunlarınız var. Aklıma şu geldı eşim uzakta çalısıyor yolda çok zamanı gecıyor demıstn e evınızde kıra sızı o kasabaya bağlayan ne varda akrabaların içinde yaşıyorsunuzPrensip olarak zaten bayram sevmeyen bir insanim
Bircok akrabayla gorusmuyorum, bayramda konusacak degilim
Insalar tum yil kotuluklerini edip bayramda ellerini opturme serefini kazaniyorlar kendilerince
Yok oyle, gunahi basima kimseye gitmiyorum
Sabah kvdemlere gidecegim, akraba ziyaretine gitmeyecegim
Bilemiyorum kafami cok kurcalayan bir konuydu ama yine de yapamiyorum
Sonrasinda cocuklarimi gezdirecegim, malesef bayramlar boyle.geciyor bizde
Ben oyle düşünmüyorum tabi senin çevrenle ilgili oyle düşünmene sebep olan. Zaten sevmediğim insanla görüşmüyorum sevdiklerime gidip bayramlasmayı sevıyorum. Çok hoşlanmadığım birileri olursada eşim için katlanırdm. Her insanı sevmek zorunda degılım yılda bir gördüğüm insanlara da bayramın hatrına güler yüz gösterirm. Eminim eşiminde benım ailemde sevmediği insanlar vardır ama benım hatrıma katlanıyordur. Hayatımıza müdahale edip burunlarını sokamaadıkları için sorun olmuyor bizde. Siz birbirinize çok yakın oldugunuz için sorunlarınız var. Aklıma şu geldı eşim uzakta çalısıyor yolda çok zamanı gecıyor demıstn e evınızde kıra sızı o kasabaya bağlayan ne varda akrabaların içinde yaşıyorsunuz
Dipdibe olmanın dezavantajları işte Allah güç kuvvet versinEsim burada buyudu, cok sakin bir koy, cocuk yetistirmelik
Bircok seyine alistik, cocuklar olmasa zaten direk sehire tasinirdik
Dedigini ben bes sene falan yaptim, yalandan o ortama katlanma olayi bizim.icin sorun degil ama cocuklar alisiyor
Aldigimiz butun kararlar cocuklarimiz icin alinan kararlar, bayramda o ortami gorup hosuna giden cocuk yilin diger gunlerinde de ister
Bu da mumkun degil, sahit olup bilmesem zaten idare ederim ama dusun onlarla iyiyiz bayrama gidiyoruz diyelim toplu yaptiklari aktivitellere anne biz de gidelim derlerse ne olacak alt katimda zaten toplaniyorlar, bir kere gorusmemiz demek cocugumun oraya hep gitmek istemesi demek
Ben bunun onume geciyorum, cunku istemeyecekler, disliyorlar direk
Zamaninda yaptilar kizima
Yani dusunup tartilip alinmis bir karar, cocuklar gocunmadan buyuyorlar bu sayede
Bir de hicbir akraba oz evladimdan degerli degil
Cocuguma yapilan bende kan davasina doner, cocuguma saygi gostermeyene ben asla tenezzul etmem
Ben de bir zamanlar cocuktum, empati yapiyorum, travmatik yaralar aciliyor
Degersizlik hissi asilaniyor
Bes senede bu aileyi cozdum aslinda, cok sans tanidim sonunda bu karari aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?