- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.881
Anlamak zor annemde gelınlerımıze pek ısınamadı ama ıyı olsunlar evlerınde kalsınlar çocuklarına baksınlar modunda bosanmasını hiç istemez senin kaynana bi manyak
Benimki için dedimAmaaan ucu bana dokunuyo bosver
Ssnki hizmetçi alıyor eve. İsabet olmus uzak durmanYa tam tersi biz esimle mutluyuz evinizde cocuklarimiza bakiyoruz
Tek probleminiz kv oldu
Cok sey istedi benden, hergun arayip yanina gitmemi, gitmedim mi veryansin yapardi
Cayini doldurup surekli gostermelik evinde mum gibi beklemememi istedi
E yapamadim, haftanin 7 gunu bu olmuyor, evimde vakit gecirmek istedim
esimle kavga ettiler surekli bu konu yuzunden
Neden aramadim, neden gitmedim...
Ssnki hizmetçi alıyor eve. İsabet olmus uzak durman
Kızçeler nabıyonuz
Napak ölmedik yasıyoruz işteYa bende bir tansiyon dusuklugu var kac gundur
Saclarim da dokuluyor tuttugum yerden
Pek enerjim yok yani, toparlama calisiyorum
Sizler nasilsiniz
Napak ölmedik yasıyoruz işte
Bu ara modum buAy o da cok genis bir cevap oldu
Bu ara modum buye iç uyu arada evi süpür o kadar
Ohhh sefan olsun bisikletinle. Ay yok ya yasak çıkamıyoruz ki eşimdd çalısıyor yıne evdeyız bizAy ben elimde tanaiyon aletiyle gezer oldum
Aksama dogru kendime geldim
Olgum uyudu, esim evdeydi. Kizimla citik disari termosa cay koyup bisiklete bindik. Arada indik cay ictik. Aksami boyle kapattim
Hic yoktan iyidir, kafam kalkmadi tum gun
Yarin icin var mi plan falan
selamlar
iyiyim işe gidip geliyorum onun dışında evdeyim çok sıkıldığımda anneme çıkıyorum biraz öyle geçip gidiyor .C9k bisladik buralari, yarindan itibaren eski duzenime donmus olacagim. Malum azicik gezip dinleniyoruz bu ara. Yarin is basi, ee nasilsiniz
iyiyim işe gidip geliyorum onun dışında evdeyim çok sıkıldığımda anneme çıkıyorum biraz öyle geçip gidiyor .
Siz nasılsınız , vaka sayıları ne alemde oralarda
Benım esımde bugun basladı ıseHic haberim yok ki
Sakin buralar, iki gun once arkadaslarla.bahcede bulustuk sosyal.mesafeye dikkat ederek.
Iyi gidiyor aslinda esim de ise basladi yine
Bende cikacam..
Benım esımde bugun basladı ıse
aılemden baska kım seyle gorusemıyorum korkudan bıde ısyerındekıler var gordugum o kadar
Burda çok dikkat etmiyorlar millet avm lere akın etti otobüsler tıklım tıklımBurada cok dikkatliyiz, disarida bulusmalara baslandi mesafeye dikkat edilerek
Alistim ya da bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?