simdi ben hangisine inanayim

buussra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
684
158
133
Kizlar gecen hafta uniye gittim 5+4 gunlk hmilesin dedi aradan 4 gun gecti tekrar acile gitmek zorundakaldm yine 5+4 gunlk dedi hic bise anlamadim ve bi sorum dha olacak kalp atisini 2 hafta sonra duyriz dedi doktor kese war ama ici dolumu bos mu bilemeyiz dedi yni ben simdi kalp atisini duyana kadar kendimi hamile saymamalimiyim :(

cnm her ne kadar beta hcg değerin hamile olarak gösterse de hiç bir doktor kesenin dolu olduğunu görmeden, kalp atışını duymadan yani kesinlik kazanmadan net olarak söylemiyor. Sen içini ferah tut.:KK66:

cnm her ne kadar beta hcg değerin hamile olarak gösterse de hiç bir doktor kesenin dolu olduğunu görmeden, kalp atışını duymadan yani kesinlik kazanmadan net olarak söylemiyor. Sen içini ferah tut.:KK66:

Insallah canm bosuna mi herkese duyurdum hamileyim diye dusunmuyo degilim ama

Kizlar gecen hafta uniye gittim 5+4 gunlk hmilesin dedi aradan 4 gun gecti tekrar acile gitmek zorundakaldm yine 5+4 gunlk dedi hic bise anlamadim ve bi sorum dha olacak kalp atisini 2 hafta sonra duyriz dedi doktor kese war ama ici dolumu bos mu bilemeyiz dedi yni ben simdi kalp atisini duyana kadar kendimi hamile saymamalimiyim :KK43:
Canım son adetin nezamandi

Canım herhalde :) kimse son adet tarihinde hamile kalkmıyo ama o gün sayılıyor enazından Eylül'ün 20si civarı yumurtlamissindir yani :) sende âlemsin walla
:) e ilk kez hamile kliyorum ne biliyim :) simdi ben kendi hesabimimi baz aliyim doktorunkini mi :)

Geç döllenme olayınıda atlama bence..Biraz sakinlikle beklemeye çalış yoksa streste zararlı..
Benim bebegimde seninki kadar olur mu acaba :(
Gecen hafta dr gittim 5+4 dedi 4 gun sonra baska bi doktora gittim tekrar 5+4 dedi ben bise anlamadm o yuzden suan tek bekledigm kalp atisi

Benim bebegimde seninki kadar olur mu acaba :KK43:
Gecen hafta dr gittim 5+4 dedi 4 gun sonra baska bi doktora gittim tekrar 5+4 dedi ben bise anlamadm o yuzden suan tek bekledigm kalp atisi

İnşallah olur bende aynı sıkıntıyı yaşadım biraz sabretmeyi öğrenmelisin, inşallah önünde uzun bir yol hamilelik süresince buna benzer bir çok imtihandan geçeceksin hepsinde böyle stres yaparsan kendin zarar verirsin bebeğine .. az sakinleşmen lazım.. ne zaman kontrolün ?

İnşallah olur bende aynı sıkıntıyı yaşadım biraz sabretmeyi öğrenmelisin, inşallah önünde uzun bir yol hamilelik süresince buna benzer bir çok imtihandan geçeceksin hepsinde böyle stres yaparsan kendin zarar verirsin bebeğine .. az sakinleşmen lazım.. ne zaman kontrolün ?

2 hafta sonra gel dediler kac haftalikken gorunur erken gitsem goremezmiyim

Ewet canm kese gorundu 5+4 te. Ewet son adetim 7 eyluldu

tatlım bütün doktorlar bebeğin tarihini hesaplarken son adet tarihinin ilk gününü baz alıyorlar.. sen de hesaplamanı ona göre yap.. doktorlardan biri yanlışlıkla tarihi hatalı girmiş olabilir insanlık hali.. ama dediğim gibi bütün hesaplamalar ona göre yapılıo..
kesen de göründüyse takma kafana.. rahat ol biraz..

Back
X