simdi ben hangisine inanayim

Canm bazen oluyo bulantim ozellikle mutfaktki cöpten ve bulasik makinasinin kokusuna tahammulum yok zaten bi kac gundur war onceden yoktu bugnde hic olmadi mesela dun cok oldu karisik anlayacagin. Sen ne kadr sabirlisin kacinci bebegin ki kan wermeden durabiliyosun haayy masalllaaahh sanaaa :) :) :)
benim 2.cnm aslında sabırla ilgili değil tabi ilki kadar heyecan olmuyo belki ondandır bide ilk hamileliğim de baya kötü 6 hafta geçirdim onun endişesi var dua edelim birbirimze inş midemiz bulanmaz bugün kısmetse gidicem kan testi için bakalım hayırlısı

benim 2.cnm aslında sabırla ilgili değil tabi ilki kadar heyecan olmuyo belki ondandır bide ilk hamileliğim de baya kötü 6 hafta geçirdim onun endişesi var dua edelim birbirimze inş midemiz bulanmaz bugün kısmetse gidicem kan testi için bakalım hayırlısı
Amin canim hayrlisi ins. Hamilelerin duasi kabul olurmu. Birbirimizin uzerinden duaalari eksik gmeyelim. Rabbim yardmcin olsn ind.

Kizlaaaarrr hamileyimmmmmmmmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes: çok farklı duygular içerisindeyim sanki hiç hamile deilmisim gbi :KK30: hiç bi belirtimde yok yarın kan tahlili vercem ama idrar testleri bu konuda yanlış sonuc verir mi ki:110:

Eklentiler

• 20141025_133720.webp
    20141025_133720.webp
    91 KB · Görüntüleme: 127
Kizlaaaarrr hamileyimmmmmmmmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes: çok farklı duygular içerisindeyim sanki hiç hamile deilmisim gbi :KK30: hiç bi belirtimde yok yarın kan tahlili vercem ama idrar testleri bu konuda yanlış sonuc verir mi ki:110:
Huuu huuuuuuuu tebrik ederim cnm inşallah tahlilinde de yüksek çıkar problem yaşamazsın çookk sevindim bizlere de dua et inşallah işe yarar.Şimdi acı elma yağı işe yaradı mı demeliyiz??? :)

Huuu huuuuuuuu tebrik ederim cnm inşallah tahlilinde de yüksek çıkar problem yaşamazsın çookk sevindim bizlere de dua et inşallah işe yarar.Şimdi acı elma yağı işe yaradı mı demeliyiz??? :)
Saol cnm normalde yaptirdim 5 gun kala 2.47 cikti yani negatif :( yatin vercem ins Değerim yüksek çıkar :KK49:eveeet :KK9: şimdi sıra sende :KK5:

Canm hayirli ugurlu olsun hamissin sende artiiikk :) cok sewindim. Kan sonucunuda bekliyoruuz

ay ne bileyim ya esimde kendni kaptırma dio ama elmde mi ki 1 buçuk yıl sonra rüya gibi hersey inş keseyi görürümde içim rahatlar birazda olsa en azndan :)
Keseyi goruncede kalp atisini beklersin. Ben ole yapiyorum suan kalp atisini duyuymda icmcrahatlasn diyorm neyse sen stresi birk hersey olacagina wariyo zaten zamanla panik yok :)

Back
X