Şimdi ben ne yapayım?

katılıyorum çifte standardı kendimiz yaratıyoruz nedense... aldatmanın cinsiyet ayrımı olmaz erkek de olsa kadın da olsa affedilmemeli derim ben..

yaaa madem çok seviyosun niye araya 3. şahsı sokuyosun kii??
biraz empati biraz özeleştiri yap
belki de çocuk gezmeyi sevmiyor bu yüzden ona ihanet etmen hak mıdır
ben 4 yıllık beraberliğim boyunca başka biriyle görüşmeyi bi yana koy aklımın ucundan bi saniyeliğine bile geçirmedim
hep sadık kaldım hala da öyleyim tabi allah kısmet ederse ömrümün sonuna dekte öyle olacak
sen nasıl davranırsan karşı taraftan da onu görürsün verdiğin kadar alırsın
allahıma şükür bi kere bile üzmedi sevgilim beni
belki bizim de başlarda birbirimizi tanımasken tartışmalarımız oldu
ama sabrettik uğraştık başkasının kollarında almadık soluğu
ne erkek ne kadın farketmez ihanet dünyanın en kötü olaylarından biridir bence
karşında ki insanı aptal yerine koymak onu bu kadar aşağılamak hiç hoş değil
ben karmaya çok inanıyorum hayat felsefem bu benim o yüzden de sana diyorum kii
bundan sonra başına geşecekler kötü şeylere hazır ol
niyemi etme bulma dünyası kimsenin ahı kimsede kalmıyo
o yüzden de eminm onu üzdüğün kadar üzüntü senden de çıkacaktır

aldatma aldatmadır erkek yapsada normal değildir kadın yapsada
benim kabulleneceğim bişey değildir
kocamda beni aldatsa (allah korusun) gözüne ağzına neyse patlatırım Çok üzgünüm çoook
evet şiddet yanlısıyım kabul ediyorum

sagol arkadaşım yazdıkların için.öyle kötü bir durumdayım ve cıkazdayımki dönüp baktıgımda ben ne yaptım diye soruyorum kendime ve bugün aynen dedigin gibi yaptım ikisinide cıkardım hayatımdan beni yargılayan arkadaşlar zamanında bende asla derdim bunlara ama bakın yaşadım insan neler yaşayacagını bilmiyor.umarım siz böyle hatalar yapmazsınız veyadaumarım sizin böyle hatalarının olmamıştır çünkü bazen insan kendi hatalarının acısını aynısını yaşayan başka birinden cıkarmak istiyo?

ben hiç bir zaman erkek aldatabilir kadın aldatamaz demedim.
lütfen yazdığımı iyi okuyun.ben her iki cinsede aldatmayı yakıştırmıyorum.
midesi genişmiş dedim.
yine lafımın arkasındayım.ben bu karmaşık şiddet içeren ilişki için düşündüklerimi yazdım.
yorumlara katlanamayacak insanlar lütfen konu açmasın yada yorumlara katılmayan arkadaşlar fikirlerini kabul ettirmek için savunmaya geçmesin.herkes kendi fikrini söylemekte özgür.siz bu ilişkide yanlış hiç bir şey görmüyor olabilirsiniz bu da sizin fikriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…