Şimdi ben ne yapayım?

sus_aglama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2007
60
0
86
43
Şanlıurfa
slm arkadaşlar ben sevgilimi çok seviyorum oda beni cok seviyor ama sadece seviyor beni dinlemiyor,konuşamıyorum onunla birşeyler yapmak istedigimi gezmek falan istedigimde geciştiriyor yaşadıgımız yerde sosyal hayat sıfır bura calışmamın tek sebebi o onun için cok fedakarlık yaptım ama en sonunda kendime bir erkek arkadaş buldum bunu sonra oda ögrendi bana cok kötü şeyler söyledi hatta dövdü bile durumu anşayınca.ayrılmayı denedim olmadı biraz ayrılıktan sonra tekrar döndüm ona şimdi degişmiş gibi ama bilmiyorum hala diger arkadaşımla görüşüyorum sizce ne yapmalıyım ondan vazgecemiyorum oda benden vazgecemşyor ama sorunlarımızıda cözemiyoruz defalarca konuştum onunla ama olmadı ne yapmalıyım ona digeriyle ayrıldım dedim ama hala görüşüyorum

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaa bence yaptığını dök düşün.yaptığın herey çok mantıksız.sevgiler karışmış ilkten kimi seviyosan karar ver ve diğerini bırak kimsenin duygularıyla oynamamalısın.aynı şey senin başına gelse ne yaparsan şuan içinde aynı şeyi yappp.kalbin ve mantığın kim diyorsa onu seç

slm arkadaşlar ben sevgilimi çok seviyorum oda beni cok seviyor ama sadece seviyor beni dinlemiyor,konuşamıyorum onunla birşeyler yapmak istedigimi gezmek falan istedigimde geciştiriyor yaşadıgımız yerde sosyal hayat sıfır bura calışmamın tek sebebi o onun için cok fedakarlık yaptım ama en sonunda onu aldattım bunu sonra oda ögrendi bana cok kötü şeyler söyledi hatta dövdü bile.ayrılmayı denedim olmadı biraz ayrılıktan sonra tekrar döndüm ona şimdi degişmiş gibi ama bilmiyorum onu hala aldatıyorum sizce ne yapmalıyım ondan vazgecemiyorum oda benden vazgecemşyor ama sorunlarımızıda cözemiyoruz defalarca konuştum onunla ama olmadı ne yapmalıyım ona digeriyle ayrıldım dedim ama hala görüşüyorum

yazdıklarını tekrar okur musun?
sence onu seviyor musun?

slm arkadaşlar ben sevgilimi çok seviyorum oda beni cok seviyor ama sadece seviyor beni dinlemiyor,konuşamıyorum onunla birşeyler yapmak istedigimi gezmek falan istedigimde geciştiriyor yaşadıgımız yerde sosyal hayat sıfır bura calışmamın tek sebebi o onun için cok fedakarlık yaptım ama en sonunda onu aldattım bunu sonra oda ögrendi bana cok kötü şeyler söyledi hatta dövdü bile.ayrılmayı denedim olmadı biraz ayrılıktan sonra tekrar döndüm ona şimdi degişmiş gibi ama bilmiyorum onu hala aldatıyorum sizce ne yapmalıyım ondan vazgecemiyorum oda benden vazgecemşyor ama sorunlarımızıda cözemiyoruz defalarca konuştum onunla ama olmadı ne yapmalıyım ona digeriyle ayrıldım dedim ama hala görüşüyorum

off ki off. nasıl bir sevgi sizin ki. hem sevip hem aldatmak.... herşey o kadar berbat ki.anlattıklarınız. yaşadıklarınız. aldatıyorsunuz,
söylüyorsunuz ,dayak yiyorsunuz ,barışıyorsunuz,ve tekrar aldatıyorsunuz.
erkek arkadaşınız sizi nasıl affetmiş. o da ilginç tabii.insan vazgeçemediği erkeği,nasıl aldatabilir....
çok laçkalaşmış bir ilişki. pardon. ilişkilere saygımdan, buna ilişki demiyeyim. lafımı geri aldım. ona ve kendinize birazcık saygınız varsa ayrılın :delphin:...

ilginç karışıkk :bbo::bbo::bbo:
bence ikisinide bırak kötü giden bir ilişikiden hayır gelmez
en güzeli seni anlayacak senin aldatmayacağın yasakkelime ve en önemlisi
sana şiddet uygalamayacak başka bi sevgili
bu olayda haklı olan taraf yok bence

neden döndün dayak yediğin sevgiline?aldatıyorum diyosun ondan vazgeçemiyorum diyosun ama herhalde yedekte tutuyosun bu sevgilini aldattıklarından birinden ayrılırsan boşta kalmayasın diye nöbetçi sevgili gibi yani CADIARZU

e yine aldatıyormuşsun sorununuz ne? adam aldatıldığını öğrenmiş travma geçirmiş eskisi gibi olmasını beklemiyosun herhalde.

eğer huzursuzsan ayrıl değilsen zaten başka sevgililerin varmış neden bu bitmiş ilişkiyidevam ettirmede ısrar ediyosun?

çok normal olağan sıradan bir durummuş gibi yazmışsın ve bunu senin eğlenmek amaçlı başka erkeklerle beraber olmana bağlıyorum.yani eğleniyosun bu durumda ama bak huzursuzsun düşün kararını ver kimse sevgilisi olmadığı için ölmez merak etme yalnız kalmaktan korkup saçma sapan işlere girme

ilişkiniz biteli çok olmuş neyi sürdürüyosunuz bilemiyorum. düşünecek birşey bile yok. eğer aklına başkası girdiyse bırak görüşmeyi zaten o ilişki bitmiştir. madem siz ne yaparsanız yapın sizi hep affediyo kabul ediyo iradeli olun siz geri dönmeyin. bırakında adam sizden uzakta mutlu mutlu yaşasın aldatılmadan. siz giderseniz bidaha uğraşmazsanız o sizi kalbine gömer zaten...

İlgisizlik yüzünden aldatma. Hem de seviyor ve seviliyorum diyorsunuz.
Benim de bir erkek kardeşim var ve çok korkuyorum. üzülecek aldanacak diye. Zaman kötü. Rabbim helal süt emmişle karşılaştırsın herkesi.

Ne tuhaf seyler ne carpik iliskiler bunlar ya ne dememizi bekliyosun bildigin gibi
devam et canim...:delphin:

herşeyin güzle yolunda gitmesi için önce kendinize olan saygınızı yitirmemeniz lazım arkadaşım.. kims eiçin yaşamamalısınız kendiniz için.. sevseydiniz aldatmazdınız kendinizi dipsiz bir kuyuya itiyorsunuz.. heyecan macera aradığınız ise bunalr geçici şeyler.. bir an önce kendi kendinize hesaplaşıp bi akrar vermelisiniz.. gerisi ayrılıkta olsa yanlızlıkta olsa inanın daha kolay olacaktır.. ilk başta düzenli bi yaşama geçmek şart.. düşünün sizi aldatmış olsa idi sevgilkiniz kendinizi nasıl hissederdiniz .. onun yerine koyun kendinizi ve tekrar sorgulayın..

Ben bu anlattıklarınıza inanmıyorum:delphin:
inanmak istemiyorum....
Hem aldatıyorsunuz hem seviyor? bu nasıl bir çelişki???
Siz aldattığınız halde adam kabul ediyor bu nasıl mide???
Bizi aşacak bir hayat tarzınız var sanırım ben ne desem boş yerimseniben

kızlar aldatmak dedigim sadece konuşacak bir arkadaşa ihtiyacım vardı ve bu tercihimde erkekti biz onunla hiç sevgili gibi ollmadıkdaha cok arkadaştık boşluktayken konuştugum kişiydi o sadece bu kadar

İyide güzelim bir açıp yazdığın konuyu okur musun? sen anlayacaksın okuyunca?
daha güzel anlatsana be güzel arkadaşım...

kızlar aldatmak dedigim sadece konuşacak bir arkadaşa ihtiyacım vardı ve bu tercihimde erkekti biz onunla hiç sevgili gibi ollmadıkdaha cok arkadaştık boşluktayken konuştugum kişiydi o sadece bu kadar

ilahi sus ağlama, bu aldatma mı... bize de yanlış şeyler yazdırıyorsun.hala aldatıyorum falan yazmışsın... anlamadım ki... o zaman şunu doğru dürüst yazsana. bir erkek arkadaşımla bunları konuşuyordum desene. konuşmak,arkadaşlık ayrı,aldatmak ayrı...

Kendi yazdıklarınızla çelişiyorsunuz. Erkek arkadaşınız aldattığınız için dövüüp terketmemiş miydi? Anlayamadım bu işi..:uhm:

birbirimizi seviyoruz ama o benimle ilgilenmiyor demişsiniz seven insan sevdiğiyle gezmek vakit geçirmek ister eminmisiniz onun sizi sevdiğinden ayrıca önce aldattım sonra bir erkekle paylaştım diyorsunuz ben anlayamadım tam olarak paylaştığınız erkeğin size ilgisi mi vardı ki

Back
X