şimdi ben ne yapayım?

Neyusa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
546
118
133
Ağrı
Herkese selam,başımdan bir tuhaf olay geçti ki sormayın.Okadar kafam karışık ki anlatamam.Çalıştığım iş yerinde benden 3 yaş küçük bir bayan var geldiğim günden beri kafayı bana takmış durumda.Aramızda hiçbir sorun yaşanmadı ama kadın sürekli,her fırsatta beni eleştiriyor,eksiğimi arıyor,sürekliama bu ben hiç takılmadım çünkü umursamadım ortam bozulmasın diye.
Gecenlerde bu yine bana tavır yapıyor,bunu da şurdan anladım:çocugum düştü kolunu kırdı bunu da anlatıyorum dönüpte bi geçmiş olsun demedi ozaman anladım bubana yine küsmüş neyse ben buna dönüp ededim ki noldu yine,derdin ne benle?Cevap aynen şu:Sen ailevi sorunlarını buraya taşıyorsun ve ben bundan rahatsız oluyorum ki rahatsız olanda sadece ben değilim.Ve ayrıca seni iyi niyetli bulmuyorum o yüzden de senle aramamesafe koydum.Ben şok oldum çünkü ben hiçbirzaman o şahısla ya da uluorta aile meselelerimi anlatmadım ki çok sıkı fıkı da olmadık zaten hiçbirzaman,evet çok büyük aile sorunlarım oldu geçen yıl,hem de atlatamıycam doğal olarakta yüzüme,tavırlarıma yansımıştır ama hbunları hep en samimi arkadaşımla paylaştım..ben de seni iyi niyetli bulmyorum o zaman dedim benimle muhatap olma bunuda kabul etmedi çünkü işi dşünce muhatap olucakmış işi düşünce olmayacakmış. ben de yok öylededim madem rahatsızsın benle muhatapolma dedim..
Şimdi konuşmuyoruz fakat öğrendimki iki hafta önce en iyi arkadaşımın yanına gidip benim onu etkilediğimi kötü etkilediğimi ima etmiş...Velhasıl bu süreçte eşimle aram bozuldu o şahıs yüzünden ;çünkü bana bu sorunları yaşatan ve çalıştığım ortama yansımasına neden olan eşimdi.Şu anda da en iyi,en samimi olduğum arkadaşımla benle bozştuktan sonra sıkı fıkı olmaya çalışıyor.Kadın 180 derece döndü..Kime güveneceğimi şaşırdım ağzım açık izliyorum ki en iyi arkadaşım dediğim şahısta o kişi hakkında konuşup beni haklı bulup nasıl onunla bu kadar samimi oluyor da bana mesafeli davranıyor?Ay dallas gibim oldu bu ne yaa valla kimseye güvenemiycek miyiz?

Rahatsız..

Sıkmayın canınızı..İşinizi yapın evinize gidin..Gerekirse herkesle mesafenizi koruyun.

O kadınla kesinlikle ilişkini kes
Pis sinsi yılan, evlimi bu kadın?
bir de eşin ne alaka onu anlayamadım

Kıskanıyodur seni çekemediği için öyle yapıyodur takma boşver

O kadınla kesinlikle ilişkini kes
Pis sinsi yılan, evlimi bu kadın?
bir de eşin ne alaka onu anlayamadım

geçen yıl aile sorunlarım oldu nedeni de eşimdi,doğal olarak da çalıştığım iş yerine yansıdı o da konuşmamışımdır ya da elimde olmayarak ağlamışımdır ki yansısa bile bu kişiye ne ki anlamıyorum..kadın direk ailevi sorunlar deyince eşimin yaşattıkları geldi ve çıldırdım...kadın evli bu arada

İşyerinde kimseyle arkadaşlık kurmamak en iyisi. Günaydın iyi akşamlar.. o kadar
Evet işle ilgili kimin işi düşerse sadece bu sebepten konuşmalı iş arkadaşları
Sizin aile sournlarınızı işyerine yansıttığınızı nerden çıkartıyor.
Hiç iş yerinde biriyle konuşuyormusunuz bu konuları
Konuşmuyorsanız..Diğer arkadaşınız sizin sorunlarınızdan ona bahsetmiştir.
Kadında sorunlu biriyse ki öyleymiş.. bunu yüzünüze vuruyor.

Evde bir sorun varsa.. hani büyük huzursuzluklar varsa, bunu İster istemez yüzümüzü asarak,
mutsuz durarak belli edebiliyoruz. Ben evi işe... işide eve getirmesini sevmem ama bu insanın elinde olmuyor.
Ve bundan faydalanmaya çalışan insanlar oluyor.. aynı sizde olduğu gibi, kadın nasıl yaranızı bilipte oraya tuz basıyor. Gerçekten bu tip insanlardan midem bulanıyor. Allah sabır versin, hiç muhattap olmayın zor aynı yerde çalışıpta konuşmamak ama buna mecbur ediyor sizi

bende ailecek falan görüşüyorsunuz sandım..
Valla böyle insanlara hiç fırsat vermemek lazım

iş arkadaşınız gerçekten yanlış yapmış, "Velhasıl bu süreçte eşimle aram bozuldu o şahıs yüzünden ;çünkü bana bu sorunları yaşatan ve çalıştığım ortama yansımasına neden olan eşimdi" yazmışsınız işinize evi evdeki sorununuzuda işe taşımayın ne evde nede işte mutlu olamazsınız bu şekilde, bir İnsan kaynakları ögrencisi olarak söylüyorum bunu.

kadın evli bu arada ...

Aynen öyle inanın hiç zoruma gitmedi tavırları ama en hassas noktama temas etti...Ben de hiçbir şekşlde muhatap olmama kararı aldım asıl beni üzen ,en samimi olduğum arkadaşıma okişinin yaklaşmaya çalışması ve bunu da başarıyor olması.Neden yani neyi paylaşamıyoruz ki ne dedikodusunu yaptım,ne arkasından konuştum.

İş yerinden kimseye dost çıkmaz bir kez daha tescillendi.

Evde büyük bir sorun olunca..İster istemez yüzümüz asılıyor. Dalgınlık oluyor. Yani bu elde değil..
Ben moralim bozukken duruşuma yansıyor... bunu nasıl atabiliriz. keşke bi ilacı olsa

çok haklısın,ama bunu başarabilecek bir durumda değildim yaşadığım sorunlar çok büyüktü..Hiçbir şeyi yaşamamış gibi duramazdım elimde değildi evi işe yansıtmamak..bu olayda da oşahıs bu yaşadıklaımı aleyhime kullandı...ve şunu öğrendim:KİMSEYE KANAYAN YANLARINI GÖSTERME,İŞLERİNE GELMEYİNCE İLK ORAYA TUZ BASIYORLAR...insanlardan soğudum,yapılanlardan...iyilik yapıp kötülük görmekten bıktım..neden böyle oluyor?

bosverrrr oyle ınsalarla muhattap olma.. her serde bır hayır var demısler dogruymus.. o kadın sayesınde en yakın arkadasım dedıgın ınsanın gercek yuzunu gormussun

BENDE ilk işe başadığım dönemler çalışma arkadaşım vrdı.ben öyle sohbet arasında konuştugum normal şeyleri dert etmiş üstüne alınmış çok şaşırmıştım. açıkcası bu tip insanlar tevrube ederek diyorum aşagılık komplesi olan az buçuk şizofreni bulgusu gösteren insnlar sana tavsiyem katiyen samimi olma ...

Ya çocuğunuzun kolunun kırılması, az bişey mi? Ne kadar üzücü, tabii ki lafını etmeniz çok doğal.

İyi niyetli bulmuyorum dediğinde, ne zarara mı gördün mesela, o senin fesatlığında olmasın deseydiniz...Umarım iş alanlarınız bağımsızdır da, böyle bir insanla muhatap olmak zorunda kalmazsınız.

Fesat insanlar herşeyi kullanır. gider patrona söylerler....
Benim mesai saatlerimde telefonda konuştuğum olur.. (oda çocuğumu ararım eve geldinmi dershaneye gittinmi vs..)
Arıycam tabi.. kimin için varım ne için çalışıyorum.. temelli robot değiliz..
Bunu patrona söylemiş odamdaki çalışan... bunu dolaylı olarak duydum.. özel görüşmeler yapıyosunuz diye uyardı işveren beni.... falan falan.. işte.... off dert bitmez.....

Evde büyük bir sorun olunca..İster istemez yüzümüz asılıyor. Dalgınlık oluyor. Yani bu elde değil..
Ben moralim bozukken duruşuma yansıyor... bunu nasıl atabiliriz. keşke bi ilacı olsa

bunlar tabiki olur ama ben eşe yada arkadaşa aileye herneyse digerinin verdiği sıkıntıyı ondan çıkarma taraftarı degilim. bunu özellikle erkekler yapar iş yerinde ezilir laf işitir karısına çocuguna bagırır şiddet uygular buda bana özgüven eksikliği ve pskopatlık olarak gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…