Öncelikle hayırlı cumalar.Beni önceki konularımdan bilenler vardır 6 aylık evliyim.Kv ile altlı ustlu oturuyoruz.Kv nin evimdeki düzene çok karıştığını söylemiştim surekli yemege cagirdigindan bahsetmiştim.Öncelikle belirteyim ki yemekler hazır olmuyordu ben hazırlıyodum bulaşık da bana kalıyordu.Simdi buna kendimce bi çözüm buldum ve yemeğim hazır şunu yaptım diyorum pek gitmiyoruz.Ama kv su ara eşime çok düşkün oldu.Oglu elbette sevsin ama abartiyor bana göre.Ben yemek yaptım karşılaşmıştık kv ile de ben yemek yaptım anne dedim tamam dedi.Aksam yemekten sonra eşimi aradı oğlum yemek yemediysen gönderiyim diye.Ertesi gün de ben onların evin kanısındayım tabaklari bendeydi onu vericektim dur bisey vericem sana dedi kv içerde kp ile konuşuyorlar bu kız oğlumuza ne yapiyo ki diyo kp yemek yapmıyomusum oğulları hasta oluyormuş.Bisey demedim geldim eve.Aksam yine aradı ben gündüz çamaşır yikadim gördü ona rağmen oğlum verde kıyafetlerini yıkayım diyor eşim de yok filan dedi kapattı.Ben oğullarını mutsuz ediyormuşum,hasta oluyormuş yemek yapmadığım için.Okuldan gelince hemen yemege başlıyorum ki evimle kampusun arası bi buçuk saat sürüyor.Haftada iki kere de temizlik yapıyorum sizce benim ne kabahatim var ütü ve çamaşırı da eksik etmiyorum e ben daha napiyim esim de beni mutlu ediyosun diyor.Neyse ben dedim ki bizim çamaşır makinemiz yok mu da arıyor.Zaten babası önceden de bana tepkiliydi sorunumuz bi bunlar degildive ben eşime dayanamıyorum artık bitsin dedim eşim de yanı gram yardım etmez hasta olurum ilgilenmez anca oyun ve arkadaşları.Olmaz dedi ertesi gün diyo ki annesi iyi niyetliymis ben niye böyle kötü niyet ariyomusum oğlumu mutsuz ediyosun demeye getirdi ama ben kötü niyetli oluyorum.Sonra dedi işte karışıyorlar haklisin ama sensiz yapamam dedi.Eve geldiğinde de çok ilgiliydi ama yine eski halimize döndük.Yine bana ilgisiz.ve çarşamba günü +18 sitelerden garip bi takım ürünlere bakmış dün sordum inkar da etmedi.Beni umursamadigini dusunuyorum siz olsanız napardiniz.Bi de oğlunu mutsuz etmemi de geçtim oğullarına aradıkları kızlardan bahsediyorlar eski sevgilisi kapalı miymis bana bunu filan soruyor.Ben oğullarına yük oluyomusum ona da yazıkmis e ben napiyim sen okurken evlenelim diyen oğluydu hiç bi zamanda okulun masraflı demedi ama yani ailesi ve eşimin oyuna dalıp da çok rahatsız bile olsam ilgilenmemesi aşırı yordu benu