• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ben ne yapayım

gelin hanım hala öğrenci yaa biraz da ondan böyle davranmaları.işe girsin para kazansın iner havaları
Ya bi de oğulları ilkokul mezunu bana diyo ki hava mı atican okulda yeni ayakkabı ile halbuki kendi dedi ayakkabı alalım diye bana çok çirkin bi ayakkabı gösterdi ben de begenmedim hemen böyle diyo halbuki hiç de hava atma niyetim yoktu

Bi ay değil iki ay 6 aydır evli oğlu esimi de severim aslında ama bana yaptığı bazı şeyler beni çok kırıyor ve telafi etmeye de uğraşmiyor
Olsun olsun daha taze gelinciksin ,herşey oturur zamanla
Yeni düzen ,yeni ev ,yeni alışkanlıklar bunlar kolay değil alışmaya
Anne ve babasının alışmasıdaa dahil buna ,hepsi birer faktör aslında
Eşinizin kırma konusuna gelince onun bu konularda kendini törpülemesi gerekiyor anlamıyorsa anladığı dilden anlatacaksınız ;)

Olsun olsun daha taze gelinciksin ,herşey oturur zamanla
Yeni düzen ,yeni ev ,yeni alışkanlıklar bunlar kolay değil alışmaya
Anne ve babasının alışmasıdaa dahil buna ,hepsi birer faktör aslında
Eşinizin kırma konusuna gelince onun bu konularda kendini törpülemesi gerekiyor anlamıyorsa anladığı dilden anlatacaksınız :KK66:
Eşimin beni kırdigi konu çok büyük bi konu ama burda yazamam

Ya bi de oğulları ilkokul mezunu bana diyo ki hava mı atican okulda yeni ayakkabı ile halbuki kendi dedi ayakkabı alalım diye bana çok çirkin bi ayakkabı gösterdi ben de begenmedim hemen böyle diyo halbuki hiç de hava atma niyetim yoktu
yani ilkokul mezunu biriyle evlenirsen halden anlamaz onun ezikliği de varmış uğraş dur.koca koca diye hemen evlenip sonra söylenip durmak niye.keske denginizi bulsaydınız

Ah kocam da biraz beni anlasa.İsi gücü oyun hasta oluyorum o zamanda bakmıyor gelip ilgilenmiyor yani bu durumdan çok sıkıldım ben de süper gelin değilim ya benim de yorulduğum yerler var
Canım ne oyunu oynuyor?

yinede daha iyi uğraşılar var. sankı yetişkin bir kadın değilde 10 yaşında kız çocuğu yazıyor. yok kv yok kvde. başka uğraşın yok belli.
hep negatif ergenliği atamamış.anasının evinde de anasıyla didişiyordu unuttu demek bunları.ben ergenken annemle amma didişirdim.

yani ilkokul mezunu biriyle evlenirsen halden anlamaz onun ezikliği de varmış uğraş dur.koca koca diye hemen evlenip sonra söylenip durmak niye.keske denginizi bulsaydınız
Eşim beni bu konuda hiç ugrastirmaz ama babası hazmedemiyot

Eşimin beni kırdigi konu çok büyük bi konu ama burda yazamam

hım bilmeden yorum yapamayacağım.Ama mutlaka çıkış yolu vardır.
Sizi bu çok büyük konudan devamlı incitmesine göz yummayın yani kırıldığınızı incindiğinizi bir şekilde tavırsal ve konuşma olarak ifade edin.

hım bilmeden yorum yapamayacağım.Ama mutlaka çıkış yolu vardır.
Sizi bu çok büyük konudan devamlı incitmesine göz yummayın yani kırıldığınızı incindiğinizi bir şekilde tavırsal ve konuşma olarak ifade edin.
Ben size bu konuyu ozel mesaj olarak anlatabilirim ama burda olmaz esim bu konu açıldığı zaman konuşmaz hic

eşinizi annesi sürekli şımarttığı için eşiniz sizi umursamıyor neden size ihtiyacı yok çünkü annesi bilerek bunu yapıyor :kahve:

O ne biçim çocuksu konuşmalar ya hu ! Hava atmak ne demek ?

Kv nin evinde otururken eminim koşa koşa kira vermicez ne güzel diye gitöişsindir. Oturmayın ya. Kayınvalide ile altlı üstlü oturma. Evlenirken şart koysaydın. Kusura bakma ama sizin gibileri iyi tanırım. Evi var ne güzel diye koşa koşa evleniyorsunuz. Benimde kayınvalidemin 3 katlı evi var. Bana otur dedi. Asla dedm.şart koştum eşime. Memlekete olursa tayinimiz çıkarsa asla oturmam dedim. O da tamam dedi. Şimdi de yok şöyle yok böylesiniz. Oturma ya alla alla. Oturuyorsan da bunları öngörecektin. Onların oğlu. Kusura bakma ama hala küçük oğulları gibi davranıyorlar. Seni de himaye almışlar.

eşinizi annesi sürekli şımarttığı için eşiniz sizi umursamıyor neden size ihtiyacı yok çünkü annesi bilerek bunu yapıyor :kahve:
Valla bazen kapıyı çarpıp annenle yasa onunla evlen diyesim geliyor biktim çünkü

Birde sen eşini sevmiyorsun. Oğulları ilkokul mezunu yazmışsın. Seninde kocan ya. Şimdi oğulları Kı oldu? Üniversite adam akıllı okusaydın. Okurken evlenmeseydin.

Bence siz hala çocuk olan bir adamla evlenmişsiniz. Ne evlendiğinin ne sizin sorumluluklarınızın farkında. Okurken bir yandan da ev işi, haftada iki kere temizlik vs. yapmak yeterince yorucudur eminim. Oysaki sizi okurken evliliğe ikna etmiş birinin size yardımcı olması gerekir. O süpürür siz silersiniz, toz alırsınız mesela. Her gün yemek yapmazsınız da bir gün kahvaltılık atıştırırsınız, haftada bir gün de dışarda yersiniz.

Kendisinin demesi gerekir "anne ben artık evliyim, bir ev düzenim var" diye. Ben kayınvalidenizden çok eşinize takıldım. Hastayken ilgilenmez diyorsunuz, sabah +18 sitelerde takılıyor diyorsunuz. Ne bileyim bunca çabaya rağmen ilgisiz bir eş belli ki.

Sizin daha koridorlarda not toplamanız, çimlerde arkadaşlarınızla uzanmanız, konserlere koşturmanız, vize, final çalışmanız, oturup topluca tabu oynamanız gerekirken bir evin sorumluluğunu sırtınıza yüklenmişsiniz. Yazık olmuş. Eşiniz düzelmeden evliliğiniz düzelmeyecek. Konuşmalısınız onunla.

arkadaş senin bir hatan yok
bu kaynanalar oğulları ellerinden gidecek diye kafaya yiyorlar

Ben de hatanın eşimde olduğunu düşünüyorum çünkü power zaten yemek yapmış demiyor.Ailesine kızdığı da oluyor ama hep iyi niyetli olduklarını dusunuyor geçen kavgamizda bana ben senin ailene tavırlıyım diye yapıyosun dedi halbuki gerçekten niyetim o değil sonra gelip ozur diliyor ama kalbim çoktan kırılmış oluyor.Sadece bi kere dedi sen benim için çok seysin seni çok seviyorum diye.Ee madem öyle beni üzmelerine izin verme.Kadin yatak odama beni goturmeden halı almaya kalkıyor ben daha ne diyim ki
öğrenci olduğuna göre yaşın küçük.
aklında olsun. hiçbir erkeğe ailesini şikayet etme. dünyanın en kötü insanı da olsalar onlar eşin için melek. o yüzden şikayeti bırak ve sen gerek şakayla gerek ciddi cevabını ver.
kv evine girince, burası sizin eviniz değil lütfen müdahale etmeyin de.
oğlum aç kalıyor derse, fiziğimize dikkat ediyoruz. asıl şişmanlık hastalıktır de mesela.
eşinle ayrı uzak eve çıkmadıkça ana kuzuluğu devam eder.

Back
X