simdi beyler eslerine mini dekolte giydiye yalvariyor

Böyle konularda aşırıya kaçan erkeklerde erkeklik duygusu bakımından kompleks olduğunu düşünüyorum. Çok fazla abaza insan var ve her erkek karısından mini giymesini istediğinde, ki bu genellikle seksi bir ayrıntıdır, bir çok erkeğin karısına seksapel açıdan bakacağını bilir. Bunu bile bile yalnızca yanımda eşim hoş dursun diye giydiriyorsa normal bakamam. Hoş gözükmek seksi gözükmekle olmaz. Her seksi güzel değildir. :37: Her güzel de seksi değildir. :37: Tepeden tırnağa kapalı kadınların da çok alımlı ve güzel gözükmeleri mümkün ki ben bayağı görüyorum. Yüzü dışında teni gözükmeyip mükemmel gözüken kadın çok var. Hoş gözüksün diye orasını burasını özellikle açtırmaya gerek yok. Yani bunun konu olmasına gerek yok, mini giy, şöyle giy böyle giy diyerek. Bu erkekler sanırım ben seksi bir şeye sahip oldum duygusunu yaşamak istiyorlar. Bence bilmek istemiyorlar ki babannem bile k...nı açsa birileri döner ona da bakar.
Bu arada mini, seksi, dekolteli hiç bir kıyafete karşı değilim. Mesele eşin böyle bir talebi olması.

Benim çoook eski bir erkek arkadaşım mini etek giymemi isterdi. Neymiş efendim, fiziğim güzel falan diye çevresindekilere hava atacakmış. Çevresindekiler "Vay ve X'in sevgilisine bakın ne güzel kız" dedikçe o gururlanacakmış. Öyle bir adamla haliyle ilişkimiz yürümedi, iyi ki de yürümemiş :53: Karaktersiz :19:

oo yeaa bu daha fena :) benimkide tayta karşı, hadi bana giydirmiyo giyen kadınlarada saydırıyo :))
bende sana karismasini anladimda baska kadinlara saydirmasini anlamadim seninde hosuna gidiyor anlasilan ama esin bir gun baltayi

İ tasa vurur o saydirdigi kadinlarin esi dislerini eline verip yollar sana ozamanda boyle gulerek anlatirmisin acaba

işim gereği klasik giyinmek zorunda kalıyorum haliyle çoğu zaman etek ve elbise yer alıyor. sevgilimde ne zaman etek elbise giysem suratı sesi düşüyor. yanımda hep bir sal tasımak zorunda kalıyorum elbette giydiklerim çok dekolte ve ya çok kısa boyutta olmadı hiç bir zaman ama bigün hepsini kesip atıcak diye korkuyorum. bu zamana kadarda sevgilisine etek git dekolte giy diyen ne arkadasım oldu ne de ben sahit oldum :) sanırım çevremde hep haklı maçoları bulunduruyorum :)

ve aslında bu yargıyıda yaratan erkekler çevrede o kadar çok etek elbise giyeni garipseyen bunları giyen kadın gördüğünde hayatında hiç bacak görmemiş gibi bakan huzurlsuzluk ve rahatsızlık yaratan insan varki ben bu nedenle erkek arkadasıma çoğu zaman hak veriyorum. erkek olsam sanırım bende bu kadar çok aç gözlü erkek varken
kız arkadaşımın çok fazla dekolte ve kısa giyinmesini istemezdim. aslında insanın ne giydiği değilde karsındakinin ne gördüğü ne anladığı önemli adamın içinde abazalık varsa sen pantolonda giysen gırtalagına kadar boğazlıda giysen illa birsey görür.

Bazı erkeklerin hoşuna gidiyor, eşlerinin bu tarz giyinmesi..

Bende etrafımda çok görüyorum böyle çiftleri...

Mesela dayımın eşi göğüs dekolteli kıyafetler çok giyer, günlük hayatta bile...

Dayım bişey demez hiç..

Ama ben istemem ya öle bi kocam olsun:27: karışsın, izin vermesin açık saçık şeyler giyinmeme:23:

Bence erkek ne mini giyin diyecek ne kapan diyecek.
Bilmediğim bir ortama gireceksem bana şu daha uygun olur vs diye uyarsın ya da şunu giyin ben bunu çok yakıştırıyorum vs diyebilir ama nerede nasıl giyinileceğini biliyorsan kıyafete karışılmasını doğru bulmuyorum.

Karısını kıskanmayan erkeğe "deyyus" dendiği gibi, erkeğini haram yola sapmaktan kıskanmayan kadına da "deyyuse" denir.
Rasûlüllah (S.A.V.) efendimiz bir hadis'i şeriflerinde mealen şöyle buyuruyor:

"Allah'u Teala deyyus olan erkeğe ve deyyuse olan kadına lânet etsin." (Bustanularifin, gayret bab)

Hayvanlar içerisinde dişisini kıskanmayan tek mahluk domuzdur.

Erkeğin eşinin güzel görünmesini istemesi doğal bence tabii çok açık seçik olmasını istiyorsa tuhaf bir teşhir yöntemi ama dekolte, mini etek kadınsılığını ortaya çıkardığı için doğal geldi bana bu istek, çok yanlış görmedim :107:

ortayya çıkan kadınlığını sadece kocası değil bütün erkekler görüyo ama :27:

Back
X