- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
Böyle konularda aşırıya kaçan erkeklerde erkeklik duygusu bakımından kompleks olduğunu düşünüyorum. Çok fazla abaza insan var ve her erkek karısından mini giymesini istediğinde, ki bu genellikle seksi bir ayrıntıdır, bir çok erkeğin karısına seksapel açıdan bakacağını bilir. Bunu bile bile yalnızca yanımda eşim hoş dursun diye giydiriyorsa normal bakamam. Hoş gözükmek seksi gözükmekle olmaz. Her seksi güzel değildir.
Her güzel de seksi değildir.
Tepeden tırnağa kapalı kadınların da çok alımlı ve güzel gözükmeleri mümkün ki ben bayağı görüyorum. Yüzü dışında teni gözükmeyip mükemmel gözüken kadın çok var. Hoş gözüksün diye orasını burasını özellikle açtırmaya gerek yok. Yani bunun konu olmasına gerek yok, mini giy, şöyle giy böyle giy diyerek. Bu erkekler sanırım ben seksi bir şeye sahip oldum duygusunu yaşamak istiyorlar. Bence bilmek istemiyorlar ki babannem bile k...nı açsa birileri döner ona da bakar.
Bu arada mini, seksi, dekolteli hiç bir kıyafete karşı değilim. Mesele eşin böyle bir talebi olması.

Bu arada mini, seksi, dekolteli hiç bir kıyafete karşı değilim. Mesele eşin böyle bir talebi olması.