Şimdi biz neyiz?

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.332
18.894
248
28
Selam hanımlarr. Arkadaşım olan biri var ama benden hoşlanıyor ayan beyan hatta aşık. Elimi falan tutuyor sarılıyor ama hemen şakaya vuruyoruz. Sorunca da itiraf etmiyor benden emin olmadığı için. Ben de çekim var ama tam bir ilişki yürütmeye yeter mi emin değilim o yüzden korkuyorum. Hani biraz cinsel çekim gibi sanki. Siz olsanız ne yapardınız ve biz şimdi neyiz? Arkadaşlık böyle devam eder mi? Kafamda deli sorular..

Belki o da tam olarak ne istedigini bilmiyor ve sadece bir cekim hissediyor size karsi?

Sonunda üzülmeyecekseniz yani kendinizce beklentiniz yoksa ve su an için güzel vakit geçiriyorsanız, bence sadece anı yaşayın, zaman nasılsa gösterir herşeyi.

Flört ediyorsunuz yani.
İllaki bir isim takmak şart mı?
Eğer sizin için şartsa bir süre çok resmi durun. Elbette ki bir şey mi oldu diye soracaktır, o zaman 'yoo, tüm yakın arkadaslarima nasıl davranıyorsam sana da öyle davranıyorum. Nasıl bir değişiklik var diyorsun ki?' gibi bir giriş cümlesiyle konuyu açabilirsiniz. Arkadaştan öte olduğunuzu ima ederse de oradan yürür,bir cevap almadan konuyu kapatmazsiniz.
Ama şahsen bu dönemi de seviyorum ben ya, 'ay biz neyiz ki?' dönemi. Heyecanlı bir tarafı var bencr

Sizin sürekli ilişkiler konusunda paylaşımlarınız vardı galiba. Bu kadar fırtınalı aksiyonlu olaylar hayriniza olmaz. Sizinki arkadaşlık değil, sizi duygusal anlamda kullanmasına izin vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…