• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi bu adam beni seviyor mu? Her şeyde yanımda olan bu kişi ilgisizsin dediğimde tahammülü kalmıyor . Lütfen yardımcı olun ? :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız arkadaşlar belli ben abartmış olabilirim . Evet cuma günü özel günüm öncesi anlıyorum . Biraz gerginlik vardı . Ama dün 13 tane mesaj atmışım bana dönmesini beklerken görüldü yapıp bırakmış . Burada anlamadığım ben onu arayınca neden açmıyor . Şu an bile bakıyorum her dakika çevrimiçi . Yani kime yazacak ki bu kadar belli ki birini bulmuş nasıl bulduysa
Bu kaçıncı konun zorunlu bu kaçıncı olayın sorunun
Allah aşkına şu adamı bi bırak yada o seni bıraksın sende.bizi bi sal bi bırak yahu yani usandık

100dür aynı mesajı yazıyorum. Bu adam başkasını sevdiğini anlatıp zırıldanan ve seni bedensel olarak kullanan adam mı😶

Konu sahibesi bemce iyi bir psikiyatri doktoruna görğnmelisin lütfen ciddiye al bunu. Bu aynı minvalde 10. konun, insanlar sürekli aynı cevabı yazıyor ama sen anlamıyorsun 🙄 bir doktora görünmelisin

Haklısınız arkadaşlar belli ben abartmış olabilirim . Evet cuma günü özel günüm öncesi anlıyorum . Biraz gerginlik vardı . Ama dün 13 tane mesaj atmışım bana dönmesini beklerken görüldü yapıp bırakmış . Burada anlamadığım ben onu arayınca neden açmıyor . Şu an bile bakıyorum her dakika çevrimiçi . Yani kime yazacak ki bu kadar belli ki birini bulmuş nasıl bulduysa
takmıyor bariz.

Adamdan kurtulursa hiçbir derdi kalmayacak oysa sorunu kendinde sanıyor

Gerçekten anlayamıyorum adam çulsuz konu sahibesi den para istiyor. İlgi, sevgi zaten göstermiyor ayrıca yatakta berbat😶 konu sahibesinin ısrarla bu adama yapışma sebebi nedir🙄

😳

Gerçekten anlayamıyorum adam çulsuz konu sahibesi den para istiyor. İlgi, sevgi zaten göstermiyor ayrıca yatakta berbat😶 konu sahibesinin ısrarla bu adama yapışma sebebi nedir🙄
🙄🙄🙄🙄🙄
100dür aynı mesajı yazıyorum. Bu adam başkasını sevdiğini anlatıp zırıldanan ve seni bedensel olarak kullanan adam mı😶

Konu sahibesi bemce iyi bir psikiyatri doktoruna görğnmelisin lütfen ciddiye al bunu. Bu aynı minvalde 10. konun, insanlar sürekli aynı cevabı yazıyor ama sen anlamıyorsun 🙄 bir doktora görünmelisin
🙄🙄🙄🙄🙄🙄 Böyle bir mevzu ise bu konu neden açılmış ki

“Bana hatta bu süreçte iki kere çiçek aldı.”

Bu cümle çok acı, kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz diğer arkadaşların dediğine göre bununla ilgili 83737373 tane konu açarak buradakileri de sevdiğine ikna etmeye çalışıyorsunuz. İkna olunca ilişki tekrar rayında gitmeyecek, rayından çıkarın gitsin.

🙄🙄🙄🙄🙄

🙄🙄🙄🙄🙄🙄 Böyle bir mevzu ise bu konu neden açılmış ki
Arkadaş acıyor aynı konuyu 98776544322234556777999099877665⁴4433322 kez açtı bunadık
MissCherryBlossom MissCherryBlossom arkadaş defalarca konu açtı demiş siz yine o zaman niye acıyor demişiniz acıyor işte açıyor milyon kere oldu devam

Okurken ben boğuldum adamcağız ne yapsın. Biri bana sizin davrandığınız gibi davransa arkama bakmadan kaçarım . İnsan defalarca aranmaz bir kere arasınız görünce döner ha gördü dönmedi sessşz kalır kendinizi naza çekersiniz. Maşallah vitama kapılarına dayanır gibi dayanmışsınız geri çekileceğiniz yerde

13 kere mi aradınız adamı? :KK57:
Beni de art arda 13 kez ararsanız ben de açmam, hatta bir daha hiç açmam.
Bir insanı bir kere ararsınız, açmazsa müsait değil demektir. Cevapsız çağrı düşer, görünce o size döner. Tabi dönmek isterse...
Ha istemezse de dönmesin zaten, "gururlu" insanlar bu durumda geri çekilirler. Çıldırmış gibi 13 kez aramazlar.
Allah aşkına bari iletişim konusunda biraz eğitilseydiniz. Hayatınızda size örnek olacak, insan ilişkileri konusunda fikir verecek hiç mi kimse yoktu. Bir adamı delirmiş gibi 13 kez aramamanız gerektiğini nasıl bu yaşa kadar öğrenmediniz? Nerede büyüdünüz, nerede yetiştiniz ya? :olamaz:
Beni de 25 kez birisi aramıştı geçmişte. Ama takıntılı bir sapıktı kendisi. Telefon numaramı değiştirmiştim en son.

Bence değil adam bencil, kaba başka sorunları da var. Ama karşısında gerçekten iyi bir adam olsa ona da bir şekilde niye aramadın vs şoylesin falan der yani.
Düzgün bir ilişki tutturamaz. Konu sahibi gerçekse bir an önce kendisi için bir şeyler yapmalı. Böylece bu adamı da bırakır.
Bütün tepkinin zorunlu'ya verilmesine kızıyorum. Sana nasil katlaniyor falan cok itici laflar. Bu adam her bakimdan mükemmel de zorunlu'ya katlanmasi lütuf mu? Zorunlu bagimli olmus adama. Saf biri, gözü açılmamış, sevgi görmemiş. Belki de adami takinti haline getirmis bilemiyorum. Kesinlikle saglikli duygulari olmadigina eminim. Ama adam da sorunlu. Cinsel problemleri var, elini cebine atmiyor, çocuksu huylari var... ikisi de tuhaf. Tek tuhaf zorunlu gibi davranilmamali.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X