- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Okudum yazdıklarınızı . Gerçekten bizi yoran şey sanırım beklenti . Beklentiye giriyoruz.. her şeyi yapıyoruz en mükemmeli ile ondan bekliyoruz . Zamanla unutulur diyorlar . Elbet unutulur. Dimdik ayaktayım onu öyle dik gördükçe bende dimdik ayaktayım ama böyle içim içimi yiyorİşte şu an yapman gereken tek şey durumu kabullenip artık bırakman. Yine acını yaşa ama gururlu bir şekilde dur. İnan mesela bende iyi değilim. Bende boşanalı 10 ayı geçti ama hala iyi olmadım. Havalar güzel herkes kocasıyla sevgilisiyle kol kola gördükçe moralim bozuluyor canım sıkılıyor. Çünkü bende bunları yaşadım ve hala yaşamak istiyorum ama aday yok. Kocadan da boşandık. Boşanmış biri olarak bazı şeyleri yaşamak eskisi kadar kolay değil. Yaşım 27 ama gönül yaşım hala 18. İçim hala her şeyi canlılıkla yaşamak istiyor. Benimde moralim bozuk işte boşandığım ilk zamanlarda böyleydi ama bir kere olsun mesaj atmadım aramadım yalvarmadım. O geri döndü paramparça olduğum halde dimdik durdum. Yani demek istediğim acını kendinde yaşayabilirsin. Ha eski eşime karşı benimde senin gibi davrandığım zamanlar olmuştu. Zaten ilişkide benim tek hatam buydu. Kıskanç ve takıntılı bir dönemim olmuştu. Ben sevilmediğimi hissettiğim için bu duyguları yaşamıştım. Sevdiğini söylüyordu ama içten hissedemiyordum. Beni başkalarıyla kıyaslıyordu diye kıskanıyordum. Karşıma düzgün biri çıksa şefkatli sevgi dolu böyle olmam eminim. Belki seninde böyle takınlılı davranma sebebin vardır bi kendini sorgula. Verilmesi gereken sevgi ilgi şefkat her ne ise verilmiyorsa, gerektiğinden az veriliyorsa kadınlarda böyle takıntılı durum atakları olabiliyor. Sanki zorla alınabilirmiş gibi. Ama alınmıyor maalesef bu davranışlar araya daha da uzaklık koyuyor. Bu ilişkiden istediğini alamadığını kabul edip yoluna bakmalısın bir an önce.