• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi bu adam beni seviyor mu? Her şeyde yanımda olan bu kişi ilgisizsin dediğimde tahammülü kalmıyor . Lütfen yardımcı olun ? :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte şu an yapman gereken tek şey durumu kabullenip artık bırakman. Yine acını yaşa ama gururlu bir şekilde dur. İnan mesela bende iyi değilim. Bende boşanalı 10 ayı geçti ama hala iyi olmadım. Havalar güzel herkes kocasıyla sevgilisiyle kol kola gördükçe moralim bozuluyor canım sıkılıyor. Çünkü bende bunları yaşadım ve hala yaşamak istiyorum ama aday yok. Kocadan da boşandık. Boşanmış biri olarak bazı şeyleri yaşamak eskisi kadar kolay değil. Yaşım 27 ama gönül yaşım hala 18. İçim hala her şeyi canlılıkla yaşamak istiyor. Benimde moralim bozuk işte boşandığım ilk zamanlarda böyleydi ama bir kere olsun mesaj atmadım aramadım yalvarmadım. O geri döndü paramparça olduğum halde dimdik durdum. Yani demek istediğim acını kendinde yaşayabilirsin. Ha eski eşime karşı benimde senin gibi davrandığım zamanlar olmuştu. Zaten ilişkide benim tek hatam buydu. Kıskanç ve takıntılı bir dönemim olmuştu. Ben sevilmediğimi hissettiğim için bu duyguları yaşamıştım. Sevdiğini söylüyordu ama içten hissedemiyordum. Beni başkalarıyla kıyaslıyordu diye kıskanıyordum. Karşıma düzgün biri çıksa şefkatli sevgi dolu böyle olmam eminim. Belki seninde böyle takınlılı davranma sebebin vardır bi kendini sorgula. Verilmesi gereken sevgi ilgi şefkat her ne ise verilmiyorsa, gerektiğinden az veriliyorsa kadınlarda böyle takıntılı durum atakları olabiliyor. Sanki zorla alınabilirmiş gibi. Ama alınmıyor maalesef bu davranışlar araya daha da uzaklık koyuyor. Bu ilişkiden istediğini alamadığını kabul edip yoluna bakmalısın bir an önce.
Okudum yazdıklarınızı . Gerçekten bizi yoran şey sanırım beklenti . Beklentiye giriyoruz.. her şeyi yapıyoruz en mükemmeli ile ondan bekliyoruz . Zamanla unutulur diyorlar . Elbet unutulur. Dimdik ayaktayım onu öyle dik gördükçe bende dimdik ayaktayım ama böyle içim içimi yiyor

Sürtüştünüz ise işini görmüştür ondan aramamıştır :D Allah aşkına adamı engelleyip , sürekli beni saatlerce aramadı diye neden ağlıyorsun :D bi sen bi benden ne çekti kk…

Önceki ilişkimdi artık tanıyorsunuz . Uzun zamandır çok güzel gidiyordu . Bana hatta bu süreçte iki kere çiçek aldı . Kardeşim ev taşıyacağım için yanıma geldi , onunla tanıştı. İş yerinin yanına taşındığım için birlikte öğle yemeklerine geldik . Sonra karantinaya girdi. Geçen hafta cumartesi bugün içinde yarın senin yanındayım birlikte kahvaltı yaparız çok özledim seni diye hayaller kuruyordu. Cuma iş çıkışı köyden akrabalar gelmiş onların yanına gittim eve gelene kadar saat 12 oldu 4 saatte beni sadece 1 kere aradı ve çok az mesaj atmış . Ertesi gün yani dün ona bana karşı çok ilgisizsin dedim haksız mıyım dedim sadece haksızsın yazmış . Üzerine aradım açmadı . Tam 13 kere aralıklar aradım ve watsaptan mesajlar attım o can havliyle o zaman bir daha yazma görmüşsün cevap vermemişsin diye . Sonra telefonumu kapattım her yerden de sildim . Ancak hala ne bir arama ne bi mesaj hiç bir şey yok . Gerçekten o kadar üzüldüm ki saçmalık resmen . Sizce bana gösterdiği bu ilgi mi . Ona kalsa bana çok ilgi gösteriyor . Ama hala ulaşmaya çalışmıyor . Gerçekten bu şehir de yapayalnızım. Tutunacak en yanlış dalı seçtim kendime .. ne yapmam gerekiyor şu saatten sonra
Bu kaçıncı sevgilin emmeli gömmeli 🤔 neyse neyse iş sorunlarınız vardı onlar düzeldi sanırım yoksa oranın müdürü olarak seni mi seçtiler ?

Zorunlu seni şu Kk'da savundugum, bu kiza yaziktir, hakaret etmeyin dedigim zamanlar da oldu da, sen niye boylesin be annem, fosforun mu az senin?
fazla mı iyi niyetlii yoksa düşünce tarzı mı bizlerden farklı ben çözemedim valla.aslında sevmeye de başladık kendisini.iyiliğini istiyoruz sadece

fazla mı iyi niyetlii yoksa düşünce tarzı mı bizlerden farklı ben çözemedim valla.aslında sevmeye de başladık kendisini.iyiliğini istiyoruz sadece
Fosfor ve beyin sağlığı
Beyin, günlük hücresel aktiviteleri gerçekleştirmek için fosfora ihtiyaç duyar. Fosforun anahtar rolü; nörolojik, duygusal, hormonal tepkilerin korunmasına yardımcı olmaktır. Beynin işleyişinde, bilişsel gelişimde önemli rol oynar.

Belki beslenmesiyle alakalidir, az balik mi yese n'apsa?

Fosfor ve beyin sağlığı
Beyin, günlük hücresel aktiviteleri gerçekleştirmek için fosfora ihtiyaç duyar. Fosforun anahtar rolü; nörolojik, duygusal, hormonal tepkilerin korunmasına yardımcı olmaktır. Beynin işleyişinde, bilişsel gelişimde önemli rol oynar.

Belki beslenmesiyle alakalidir, az balik mi yese n'apsa?
kız ne alaka ben ömrümde balık yemedim hatta hiçbir hayvanı yemedim ama kafam çalışıyor :KK45: zorunlunun sorunu kimsenin fikrini önemsememesi bu kadar insan ne diyor bana diye kulak bile vermemesi.boşa konu açıyor çünkü konularda yazan üyelerden ders almıyor ki

kız ne alaka ben ömrümde balık yemedim hatta hiçbir hayvanı yemedim ama kafam çalışıyor :KK45: zorunlunun sorunu kimsenin fikrini önemsememesi bu kadar insan ne diyor bana diye kulak bile vermemesi.boşa konu açıyor çünkü konularda yazan üyelerden ders almıyor ki
Ay ne biliyim ofiste de kadin 10 kere anlatiyomus anlamiyomus, biz de habire ayni seyleri söylüyoruz anlamiyo, algida mi problem var, yetersiz beslenme mi anlamadim ki ben, yazik,seviyorum da zorunluyu niyeyse 🤣

Okudum yazdıklarınızı . Gerçekten bizi yoran şey sanırım beklenti . Beklentiye giriyoruz.. her şeyi yapıyoruz en mükemmeli ile ondan bekliyoruz . Zamanla unutulur diyorlar . Elbet unutulur. Dimdik ayaktayım onu öyle dik gördükçe bende dimdik ayaktayım ama böyle içim içimi yiyor
Kendini daha fazla düşürme zorunlu. Sen dimdik ayaktaysan kimseye ihtiyacın yok demektir. Hele canı isteyince gelen canı isteyince giden birine bu kadar anlam yükleyip beklentilere girme.

Zorunlu 100 tane konu actin, hic bi dedigimizi de dinlemedin ama senin yerinde olsam bi kan tahlili yaptiririm önce, sonrasinda mutlaka bi psikologla gorusurum, biz sana burdan 1000 kere daha yazsak cizsek sana faydasi yok, once kendin degismekle basla biseylere. Hem kendini, hem insan iliskilerini yanlis degerlindiriyosun bence.

Bay yetersiz yine çicek almayı akıl etmiş. Siz ne aldınız? Ajsjsk bay yetersize bu zamana kadar, yemekler, icmekler, pastalar, börekler, bedava konaklamalar ve sınırsız hizmet dahil her şeyi yaptınız, layiginiz bir cicek miydi yani?

Hepimiz biliyoruz ki, adam o çiçeği size sus payı olarak aldı çünkü hiçbir şey almasaydi dir dir edip, kafa utuleyecektiniz ama adam yine de dirdirinizdan kacamadi. Çünkü siz ondaki değerinizin az bir değer olduğuna bakmadan sanki önceden çok ilgi gosteriyormus da sonradan ilgisi azalmış gibi trip attınız. Şimdi geriye, hiçbir şey olmamış gibi donemiyorsunuz da. Adam bir adım atsa, fervane gibi doneceksiniz ama adam sevmiyor. İş yine size kaldı.

Ceycey sen vegeteryan mısın? 😯
Konu sahibinin birbirinin aynısı konularından sıkılanlardanım 🤚🏻
evet öyleyim kendimi bildim bileli yemem.konu sahibi evet hatalıyım kendime çeki düzen vereceğim bir yazsa da yeter ki haftada bir konu açsa ona da razıyız.ama sadece okuyor geçiyor.bir de kendi anlatıyor.yazılanları dikkate almıyor ki

evet öyleyim kendimi bildim bileli yemem.konu sahibi evet hatalıyım kendime çeki düzen vereceğim bir yazsa da yeter ki haftada bir konu açsa ona da razıyız.ama sadece okuyor geçiyor.bir de kendi anlatıyor.yazılanları dikkate almıyor ki
Geyik bile donmuyo artik sen anla 😐 millete.fenalik geldi hepten

Kız adamın ç.kü çalışmıyor, tam ilişkiye girmiyor sürtünüp tatmin oluyor, kadını şişme bebek gibi kullanıyor, kumar borçları var, zorunlunun omzunda eski sevgilisine ağlıyor, elini cebine assla atmıyor, kadının evine gelip sürtünüp çayla keki gömüp gidiyor. Zorunlu en sonunda eni konu isyan etse biraz saçını okşuyor o kadar. Adamın iletişimde olmama lüksü var mı sence? :KK70:
Bu arkadaş o arkadaş mı ben şok 😟 hüzünlü kek 🥺

Arkadaşlar dinliyorum sizi düzeltmeye çalışıyorum ancak aklım sürekli ona gidiyor . Bunu aşmam gerekiyor

Arkadaşlar dinliyorum sizi düzeltmeye çalışıyorum ancak aklım sürekli ona gidiyor . Bunu aşmam gerekiyor
adamı 13 14 kez arama en büyük hata bu.o seni 13 14 kez arayacak tam tersi.bir çiçeğe de kanma altı üstü 50 100 tl lik bir ot.önemli olan sana tavırları .tavırları hiç hoş değil bilesinn.bu kadar kadın diyorsa bir bildikleri var diye niye düşünmüyorsun? bu kadar mı değer vermiyorsun kendine?erkeklere kıtlık mı girdi?ayrılmaya bile korkup hep alttan alıyorsun bu adam ne yaparsa yapsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X