- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Önceki ilişkimdi artık tanıyorsunuz . Uzun zamandır çok güzel gidiyordu . Bana hatta bu süreçte iki kere çiçek aldı . Kardeşim ev taşıyacağım için yanıma geldi , onunla tanıştı. İş yerinin yanına taşındığım için birlikte öğle yemeklerine geldik . Sonra karantinaya girdi. Geçen hafta cumartesi bugün içinde yarın senin yanındayım birlikte kahvaltı yaparız çok özledim seni diye hayaller kuruyordu. Cuma iş çıkışı köyden akrabalar gelmiş onların yanına gittim eve gelene kadar saat 12 oldu 4 saatte beni sadece 1 kere aradı ve çok az mesaj atmış . Ertesi gün yani dün ona bana karşı çok ilgisizsin dedim haksız mıyım dedim sadece haksızsın yazmış . Üzerine aradım açmadı . Tam 13 kere aralıklar aradım ve watsaptan mesajlar attım o can havliyle o zaman bir daha yazma görmüşsün cevap vermemişsin diye . Sonra telefonumu kapattım her yerden de sildim . Ancak hala ne bir arama ne bi mesaj hiç bir şey yok . Gerçekten o kadar üzüldüm ki saçmalık resmen . Sizce bana gösterdiği bu ilgi mi . Ona kalsa bana çok ilgi gösteriyor . Ama hala ulaşmaya çalışmıyor . Gerçekten bu şehir de yapayalnızım. Tutunacak en yanlış dalı seçtim kendime .. ne yapmam gerekiyor şu saatten sonra