• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi bu adam beni seviyor mu? Her şeyde yanımda olan bu kişi ilgisizsin dediğimde tahammülü kalmıyor . Lütfen yardımcı olun ? :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Önceki ilişkimdi artık tanıyorsunuz . Uzun zamandır çok güzel gidiyordu . Bana hatta bu süreçte iki kere çiçek aldı . Kardeşim ev taşıyacağım için yanıma geldi , onunla tanıştı. İş yerinin yanına taşındığım için birlikte öğle yemeklerine geldik . Sonra karantinaya girdi. Geçen hafta cumartesi bugün içinde yarın senin yanındayım birlikte kahvaltı yaparız çok özledim seni diye hayaller kuruyordu. Cuma iş çıkışı köyden akrabalar gelmiş onların yanına gittim eve gelene kadar saat 12 oldu 4 saatte beni sadece 1 kere aradı ve çok az mesaj atmış . Ertesi gün yani dün ona bana karşı çok ilgisizsin dedim haksız mıyım dedim sadece haksızsın yazmış . Üzerine aradım açmadı . Tam 13 kere aralıklar aradım ve watsaptan mesajlar attım o can havliyle o zaman bir daha yazma görmüşsün cevap vermemişsin diye . Sonra telefonumu kapattım her yerden de sildim . Ancak hala ne bir arama ne bi mesaj hiç bir şey yok . Gerçekten o kadar üzüldüm ki saçmalık resmen . Sizce bana gösterdiği bu ilgi mi . Ona kalsa bana çok ilgi gösteriyor . Ama hala ulaşmaya çalışmıyor . Gerçekten bu şehir de yapayalnızım. Tutunacak en yanlış dalı seçtim kendime .. ne yapmam gerekiyor şu saatten sonra

Ertesi gün yani dün ona bana karşı çok ilgisizsin dedim haksız mıyım dedim sadece haksızsın yazmış . Üzerine aradım açmadı . Tam 13 kere aralıklar aradım ve watsaptan mesajlar attım o can havliyle o zaman bir daha yazma görmüşsün cevap vermemişsin diye . Sonra telefonumu kapattım her yerden de sildim
Kadın erkek fark etmez insanlar kendilerine huzur veren kişileri isterler hayatlarında. Siz ergenlikte takılıp kalmışsınız ve adamı boğuyorsunuz. Oda belli ki asla sizin beklentinizi karşılayamayacak. Neden bu ısrar? Birbirine iyi gelmeyen iki kişisiniz

gerçekten neden??

Kadın erkek fark etmez insanlar kendilerine huzur veren kişileri isterler hayatlarında. Siz ergenlikte takılıp kalmışsınız ve adamı boğuyorsunuz. Oda belli ki asla sizin beklentinizi karşılayamayacak. Neden bu ısrar? Birbirine iyi gelmeyen iki kişisiniz

gerçekten neden??
Bu çok aralıklarla oluyor ama neden katlanamıyor

Bu mesajı okuyup da bir adamın 4 saatte 1 kere arayıp bir kac mesaj atmasinin az ilgi anlamina geldiğini sanacak genç kızlar olmaz insallah :)
Mesele.orada beni merak etmesiydi . Ama hiç merak etmedi ki

Başlığa binaen seni de tanıdığım için bu adam seni sevmiyor diye söylemenin hiçbir yararı olmadığını öğrendim. Adam sana aşık, aşkından ölüyor.

Leyla06 var bir tane, tanışın bi iyi anlaşırsınız.
Sevmiyor dimi yani açık ve net sevmiyor işte

müsait değilsin akrabalarlasın diye rahatsız etmek istememiş olabilir, bu tür durumlarda ben hiç aramıyorum sevgilimi; napıyorsun diye mesaj atıyorum genelde. önemli olan normalde nasıl? ne sıklıkla arar konusur bulusursunuz?

defalarca arayıp yazmanız çok itici. böyle devam ederseniz sizden soğur, bunalır. bir kez ara bırak, dönerse döner. dönmezse o zaman cidden ilgisiz, sevmiyor diyebiliriz. ama şu an aşırı darladıgınız icin bunalmıs gibi görünüyor.

Önceki ilişkimdi artık tanıyorsunuz . Uzun zamandır çok güzel gidiyordu . Bana hatta bu süreçte iki kere çiçek aldı . Kardeşim ev taşıyacağım için yanıma geldi , onunla tanıştı. İş yerinin yanına taşındığım için birlikte öğle yemeklerine geldik . Sonra karantinaya girdi. Geçen hafta cumartesi bugün içinde yarın senin yanındayım birlikte kahvaltı yaparız çok özledim seni diye hayaller kuruyordu. Cuma iş çıkışı köyden akrabalar gelmiş onların yanına gittim eve gelene kadar saat 12 oldu 4 saatte beni sadece 1 kere aradı ve çok az mesaj atmış . Ertesi gün yani dün ona bana karşı çok ilgisizsin dedim haksız mıyım dedim sadece haksızsın yazmış . Üzerine aradım açmadı . Tam 13 kere aralıklar aradım ve watsaptan mesajlar attım o can havliyle o zaman bir daha yazma görmüşsün cevap vermemişsin diye . Sonra telefonumu kapattım her yerden de sildim . Ancak hala ne bir arama ne bi mesaj hiç bir şey yok . Gerçekten o kadar üzüldüm ki saçmalık resmen . Sizce bana gösterdiği bu ilgi mi . Ona kalsa bana çok ilgi gösteriyor . Ama hala ulaşmaya çalışmıyor . Gerçekten bu şehir de yapayalnızım. Tutunacak en yanlış dalı seçtim kendime .. ne yapmam gerekiyor şu saatten sonra
Kaç yaşındasınız? Eski konunuzu bilmiyorum ama bu okudugum şeyden yasınızın çok küçük olduğunu düşündüm.Kimse sizinle sevgiliniz de olsa aşırı ilgilenmek zorunda değil ki.İlgi ilgi ilgi.Benimle hiç ilgilenmiyorsun demek bile irite edici.Kacan kovalanır.Karsinizdaki insanları sevgiliniz ya da eşiniz olsun bunaltmayin bu kadar

Demek tam 4 saat te bir kerecik aramis 🤦‍♀️. Şakamı yapıyorsunuz ne var ki bunda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X