• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi bu adam beni seviyor mu? Her şeyde yanımda olan bu kişi ilgisizsin dediğimde tahammülü kalmıyor . Lütfen yardımcı olun ? :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
adamı 13 14 kez arama en büyük hata bu.o seni 13 14 kez arayacak tam tersi.bir çiçeğe de kanma altı üstü 50 100 tl lik bir ot.önemli olan sana tavırları .tavırları hiç hoş değil bilesinn.bu kadar kadın diyorsa bir bildikleri var diye niye düşünmüyorsun? bu kadar mı değer vermiyorsun kendine?erkeklere kıtlık mı girdi?ayrılmaya bile korkup hep alttan alıyorsun bu adam ne yaparsa yapsın
Ben aradım açmadı evet . Oda döner sandım . Aramalara dönemeden engeli bastım her yerden . Sevgililer gününde bi çiçek o kadar . Geriye ne mesaj attı ne başka bir şey bende teşekkür ettim oda rica ederim sevinmene sevindim yazdı . Hala hiç bir şekilde iletişime geçmiyor . Bumu yani sevgi . Gerçekten bunun cevabını duymak istiyorum . Engellemiş olsam bile her yerden aynı yerde çalışıyoruz insan hiç mi gelmez .

Ben aradım açmadı evet . Oda döner sandım . Aramalara dönemeden engeli bastım her yerden . Sevgililer gününde bi çiçek o kadar . Geriye ne mesaj attı ne başka bir şey bende teşekkür ettim oda rica ederim sevinmene sevindim yazdı . Hala hiç bir şekilde iletişime geçmiyor . Bumu yani sevgi . Gerçekten bunun cevabını duymak istiyorum . Engellemiş olsam bile her yerden aynı yerde çalışıyoruz insan hiç mi gelmez .
Iyi de adam seni normal bi insanin arayacagi kadar aramis, msj atmis, ben kocamla gun icinde maksimum 2 dir konusmam extra bisey yoksa, adami gereksiz darliyosun, sonra engeli basinca köpek gibi pesine dussun istiyosun ama bu adamin kumasi o kalip degil. Ille uydurmaya calisiyosun, sen kapinda yatip kalkan adam istiyosun, o zaman adami degistiricen.

Ya arkadaşım, bu adamın neyini bu kadar yucelttin de takili kaldin? Birinde takılı kalman için, onun vazgeçemediğin özellikleri olması lazım. Vazgeçemediğin özelliği hangisi?

Adam elini cebine atmıyor.
Adam hazıra konuyor.
Adam başkasını seviyor.
Adam kendine bakmıyor.
Adam sevisemiyor.
Adam bencil.
Adam sadece kendinin tatmin edilmesini istiyor.
Adam seni sevmiyor.

Adam baskasıyla evlenince anlayacaksın sanırım .

herkesin bi böyle oldugu dönem oluyordur elbet tskılı kaldıgı biri ama senin ki bariz bagırıyor yavrum ya , kullandırtmasana kendini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X