Şimdi bu arkadaş ne demek istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar iyi de olsa ben normal bulmuyorum.Kimsenin kocasının eşime ulaşmak için beni arayamayacagı gibi eşimi de hiçbir arkadaşım arayamaz.Eskisi kadar samimi olmayın bence görüşün yine ama sonra sizi daha da üzebilir bu düşüncesiz arkadaşınız.
Eşimi olaya dahil etmesi çok saçma işte ne biliyim zaten beni çocuk bakıcısı gibi kullandı mesaj atmış eşimde bana attıklarını sildim Hakkı'nı helal etsin yeni hattım gelince tüm arkadaşlarımı bilgilendireceğim diye dün bir gazla harcadı beni kocası da evdeydi aman aramasın çocuklar okulda onla mı uğraşacağım diye ararsam yüzüme mesafe koyamayacaktı eşinide aramayacağıma göre şimdi düzeltmeye çalışıyor
Şimdi eşleri de araya soktu yarın Birgün yüZyüze Nasıl bakılacak
Ev bulamıyor başımdan savdığım çocuğa kız bulamıyor birde hasta dedi numarası değiştirip ortalıktan kaybolacaktı bugün pişman oldu arayacağı malum oldu bana zaten benim bir kötülüğüm olmadı ki faydam oldu kış kış beni başından savmak istedi yazını geçirdi bir dahaki yaz bir arkadaş daha bulur nasılsa
Dediğim gibi ilk arkadaş darbesi değil alışığım

Son düzenleme:
gereksiz alıngalınlık yapmışsınız bence
Yaşın küçük sanırım sana şöyle diyim kız arkadaşın birden senle watsup tan geyik yaparken rahatsız olduğu kızla sana bundan sonra annemi arayın hattımı kapatıyorum derse ne düşünürsün alındım ne yalan söyleyim çünkü ben arkadaşlarıma değer veririm karşıdan da bunu beklerim

Bravo valla, nereden ne çıkarmışsınız. Ne demiş ki kadın? Topluca haber vermiş işte. İlla özel bildiri mi yapması lazım size? Takılmayın böyle şeylere.

Ayrıca anlatım tarzınız çok dağınık. Baştaki bilgilerle bunun ne ilgisi var anlamadım.
Samimi olduğun biri telefonumu değiştiriyorumbu hat kapalı bana bundan sonra annemden ulaş dese ertesi günde seni hiçbirşey olmamış gibi arasa

Samimi olduğun biri telefonumu değiştiriyorumbu hat kapalı bana bundan sonra annemden ulaş dese ertesi günde seni hiçbirşey olmamış gibi arasa
Kendi numarasından mı arıyor? Demek ki fikrini değiştirmiş diye düşünürüm. Annesinden arıyorsa zaten sorun yok.

Kendi numarasından mı arıyor? Demek ki fikrini değiştirmiş diye düşünürüm. Annesinden arıyorsa zaten sorun yok.
Eski numarasından arıyor ay sonu kapanacakmışo yeni numarayı almış bile zaten nosunu vermeyecek kocamdan arayın diyor ulaşın artık yazıp kaçıyordu dünde pişman oldu ben açmadım eşimi aramış Hakkı'nı helal etsin diye

Eski numarasından arıyor ay sonu kapanacakmışo yeni numarayı almış bile zaten nosunu vermeyecek kocamdan arayın diyor ulaşın artık yazıp kaçıyordu dünde pişman oldu ben açmadım eşimi aramış Hakkı'nı helal etsin diye
O zaman sizle mesafe koymak istiyor. Siz de mesafe koyun geçin.

O zaman sizle mesafe koymak istiyor. Siz de mesafe koyun geçin.
Olabilir saygıyla karşılarım aradı mı açmam açmadım da zaten
insanlar artık menfaat icabi konuşuyorlar işi düştü mü arayacak ben çocuklarını acutacağım işi bitti mi bye bye bende açmam artık bir derdim o değil ki aman
işte insan bin tane Arkadaşım var benim sürekli fedakarlık yapıp kullanılıp işleri bitince yüzüme bakmayacak çok insan var çevremde bir tanesi de eksilmiş oldu

Son düzenleme:
Buraya sayfalarca yazıp,acaba ne demek istedi diye fikir yürütmektense, aklınızdan geçenleri arkadaşınıza sorsanız keşke.Bir de beraber geçirdiğiniz vakti,yaşadığınız şeyleri hep külfet gibi anlatmışsınız,beni kullandı demişsiniz demek ki arkadaşınız sizden bir şey istediğinde aslında istemediğiniz halde ve karşılık bekleyerek yapmışsınız sanki,en ufak olayda tüm yaptığınız fedakarlıkları dökmüşsünüz,karşılığını alamamak mı üzdü sizi?Birilerine kendinizce iyilikler* yapıp, borçlu hissettirerek arkadaşlık kurmaya çalışmayın.Bundan hoşlanmayacak insanlara denk gelebileceğiniz gibi,bunu kullanacak insanlara da denk gelebilirsiniz.Arkadaşınıza gelince onu tanımadığımız için ne söylesek yalan olur.

Buraya sayfalarca yazıp,acaba ne demek istedi diye fikir yürütmektense, aklınızdan geçenleri arkadaşınıza sorsanız keşke.Bir de beraber geçirdiğiniz vakti,yaşadığınız şeyleri hep külfet gibi anlatmışsınız,beni kullandı demişsiniz demek ki arkadaşınız sizden bir şey istediğinde aslında istemediğiniz halde ve karşılık bekleyerek yapmışsınız sanki,en ufak olayda tüm yaptığınız fedakarlıkları dökmüşsünüz,karşılığını alamamak mı üzdü sizi?Birilerine kendinizce iyilikler* yapıp, borçlu hissettirerek arkadaşlık kurmaya çalışmayın.Bundan hoşlanmayacak insanlara denk gelebileceğiniz gibi,bunu kullanacak insanlara da denk gelebilirsiniz.Arkadaşınıza gelince onu tanımadığımız için ne söylesek yalan olur.
Dediğinden hiçbirşey anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X