- 25 Temmuz 2013
- 13.125
- 53.539
- 798
O zaman bir şans ver. Projeyi bitirene kadar gezersiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bir şans ver. Projeyi bitirene kadar gezersiniz.
Hey maşallahBu arabalı ve bana büyü yaptın diyendi. Sonraki sevgililerinin birinin arabası yoktu ama sonuncusunun vardı. Şu an birisiyle görüşüyor mu onun arabası var mı bilmiyorum.
Öğrenciler birbirini rakip görüp genelde birbirine destek vermezler. Bu kızı kafalaması kolay olur.Niye ders için kullanmak istesin sınıfında başka insan mı yok? Özlemiş işte
Cevap basit işini yaptıracak ,o sırada sırnasacak.Hem ödevi yapılacak hem gönlü hoş olacak.En kötü ihtimalle sadece ödevi yapılacak siz pas vermezseniz.Her halükarda kazanacakDaha önce konusunu açmıştım eski sevgilim beni arayıp hakaretler etmişti. Ben de ona çok ağır sözler kullanmıştım. Dün beni aradı ve özür diledi. Psikiyatriye gidiyorum ilaçlar kullanıyorum ruh sağlığım iyi değil yeni yeni toparlıyorum dedi. Düşman değiliz seninle arkadaşça oturup konuşuruz yine dedi. Bana buluşma teklif etti gel birlikte proje çizelim dedi yardımcı oluruz birbirimize. Üniversite son ve bitirme projemiz var. O normalde mezun olacaktı tekrar alıyor bu dersi kaldığı için. Hocalarda yine bırakabiliriz demişler. Benim aklıma şey geldi direkt gel proje çalışalım diyince ders için kullanacak gibi. Ben müsait değilim dedim istemedim zaten. O kadar hakaret olaydan sonra niye böyle bi şey yaptı anlamadım
Dediğin gibi işi düşmüş ondan bi daha ararsa açma bence.Daha önce konusunu açmıştım eski sevgilim beni arayıp hakaretler etmişti. Ben de ona çok ağır sözler kullanmıştım. Dün beni aradı ve özür diledi. Psikiyatriye gidiyorum ilaçlar kullanıyorum ruh sağlığım iyi değil yeni yeni toparlıyorum dedi. Düşman değiliz seninle arkadaşça oturup konuşuruz yine dedi. Bana buluşma teklif etti gel birlikte proje çizelim dedi yardımcı oluruz birbirimize. Üniversite son ve bitirme projemiz var. O normalde mezun olacaktı tekrar alıyor bu dersi kaldığı için. Hocalarda yine bırakabiliriz demişler. Benim aklıma şey geldi direkt gel proje çalışalım diyince ders için kullanacak gibi. Ben müsait değilim dedim istemedim zaten. O kadar hakaret olaydan sonra niye böyle bi şey yaptı anlamadım
Kullanmak içinDaha önce konusunu açmıştım eski sevgilim beni arayıp hakaretler etmişti. Ben de ona çok ağır sözler kullanmıştım. Dün beni aradı ve özür diledi. Psikiyatriye gidiyorum ilaçlar kullanıyorum ruh sağlığım iyi değil yeni yeni toparlıyorum dedi. Düşman değiliz seninle arkadaşça oturup konuşuruz yine dedi. Bana buluşma teklif etti gel birlikte proje çizelim dedi yardımcı oluruz birbirimize. Üniversite son ve bitirme projemiz var. O normalde mezun olacaktı tekrar alıyor bu dersi kaldığı için. Hocalarda yine bırakabiliriz demişler. Benim aklıma şey geldi direkt gel proje çalışalım diyince ders için kullanacak gibi. Ben müsait değilim dedim istemedim zaten. O kadar hakaret olaydan sonra niye böyle bi şey yaptı anlamadım
Niye zarar versin ki okulda konuştuk düşman değiliz falan dedi gayet olgunca konuştu tabi rol de olabilirProje bahane canına zarar da verebilir.
Okulda zaten benden başka tanıdığı yokÖğrenciler birbirini rakip görüp genelde birbirine destek vermezler. Bu kızı kafalaması kolay olur.
Biraz önce dayısını ölduren,20 den fazla suç kaydı olan 16 yaşındaki kızın haberini izledim.Niye zarar versin ki okulda konuştuk düşman değiliz falan dedi gayet olgunca konuştu tabi rol de olabilir
Onu bilmiyorum ama ders için kullandığı aşikar okulda yüzüme bakmıyor özelden yazıyor proje istiyorBiraz önce dayısını ölduren,20 den fazla suç kaydı olan 16 yaşındaki kızın haberini izledim.
Umarım buna müsade etmezsin.Onu bilmiyorum ama ders için kullandığı aşikar okulda yüzüme bakmıyor özelden yazıyor proje istiyor
Daha önce konusunu açmıştım eski sevgilim beni arayıp hakaretler etmişti. Ben de ona çok ağır sözler kullanmıştım. Dün beni aradı ve özür diledi. Psikiyatriye gidiyorum ilaçlar kullanıyorum ruh sağlığım iyi değil yeni yeni toparlıyorum dedi. Düşman değiliz seninle arkadaşça oturup konuşuruz yine dedi. Bana buluşma teklif etti gel birlikte proje çizelim dedi yardımcı oluruz birbirimize. Üniversite son ve bitirme projemiz var. O normalde mezun olacaktı tekrar alıyor bu dersi kaldığı için. Hocalarda yine bırakabiliriz demişler. Benim aklıma şey geldi direkt gel proje çalışalım diyince ders için kullanacak gibi. Ben müsait değilim dedim istemedim zaten. O kadar hakaret olaydan sonra niye böyle bi şey yaptı anlamadım
Niye ders için kullanmak istesin sınıfında başka insan mı yok? Özlemiş işte
Evet o çocukMerve bu bana yaptigin buyuleri biliyorum, pesimi birak diye seni tehdit eden cocuk mu? Hani sen bunun arabasi vardi diye kimseleri sevemiyordun bu o mu? Araba hala duruyorsa barisin bence ya.