• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi bu terbiyesizlik değil mi?

Iste bu yuzden goruldu kismi kaldirilmali...

Ya da cevrim ici gozukmesi.

Isi olabilir ,tel calabilir. Sarj bitebilir.. Vs vs vsss

Bence çok takılmayın bazen olabiliyor insan sinir oluyor o anki ruh durumuna göre ama normal bir şey.

İntikam soğuk yenen bir yemektir. Küsmem trip atmam ama aynı şekilde muamele ederim. Canım istediğinde yazarım, bazen bilinçli yazmam falan :)

Bende çoğu zaman cevapsız bırakıyorum. Kızım mama diyor, baba diyor, nenni diyor. Ders çalışmam gerekiyor, yere bir şey dökülüyor, kapı çalıyor, biri arıyor. Her an bir şey yaşıyoruz. Yada mesajları okumaya vaktim oluyor ama cevap yazmaya olmuyor. Herkesin vakti bomboş değil ki.

Ay okuyanların vakti bomboş değil de cevap yazanların mı bomboş. Güldürdünüz.

Ay okuyanların vakti bomboş değil de cevap yazanların mı bomboş. Güldürdünüz.
Gülmek yerine düşünseydiniz vaktiniz kaybolmazdı. Mesajı okuyup sayfadan çıkmadan telefonu kenara attığım çok oldu. Okumak için zaten zamanım gidiyor, bir o kadar yazmaya gidiyor. Vallahi bazen 1 dakika bile boşluk bulamıyorum. Demek ki bu kadar dolu olduğunuz bir anınız hiç olmamış.

Herkeşler de ne cool anacım.
Kimse msjına karşılık alamayınca kendini kötü hissetmiyormuş.
Öyleydi de bu whatsappta çift tıktı
Mavi tıktı
Çevrimiçi görünmeydi niye icat oldu.

Ben cevap alamayınca uyuz olanlardanım.

Dandun yazıp espri yaptığını bir gülen yüzle nişanelendirmeyenlere de uyuz olurum ayrıca.

Gruplarda herşeyi ilk okuyan ama hiç yazmayana da uyuz olurum.

Özelden sorduğun soruyu görüp, cevap atmayıp
Ortamlarda "çık yığınım cınım yıı" diye takılanlara da uyuzum.
Çarşı pazar geziyorsun biliyorum.
Havan kime?

Ben bana gelen soruya cevap veiririm.
30 kişilik grupta yardım isteyene de yazarım.

Ne var yani?
Boş gezenin boş kalfasıyım he:KK49:

haklısınız

sızı hazırolda beklemelerı yazdıgınız an ıkı elı kanda olsalar mutlaka cevap verılmelı

neysekı ben boyle seylerı takan bırı degılım onemlı olan ıletısım o mesaj gıttımı ? gıttı
goruldu mu ? goruldu tamamdır

yanı dumanla anlasmak daha zor mesela elımde boyle bı nımet varken dıbıne kadar kullanırım yardırırım mesajı okudugu kadar okur anladıgı kadar anlar yanı ben gonderdıkden sonra okumasından ve cevaplamasından kendı sorumlu kı cevap vermek zorunda da degıl kımse

kasmayın bukadar ya öf bırde cıddı cıddı yazdım konuya

Bi gurup içerisinde sorunuza cevap verilmemesi kesinlikle nezaketsizlik bana göre.
Bende hemen yazamıyorum bazen 2 gün sonra yazabilıyorum. Ve sebebiyle birlikte geç yazdığımı söylerim.
Gerçi bugün bi arkadaşımla şiddetli tartistık . Birdaha asla muhattap olmam konuşmam gurup içinde. Fakat sizinkisi apayrı bi olay.
Sizde mesafeli durun Size yapilani yapın ara ara.
. En iyisi aile gurubu gerisi hikaye..
NOT : belli yaşta kadınım bugün şiddetli tartışma yasadım arkadasimla hakkımda düşündükleri beni oldukça şaşırttı sizinkinden çok ileri boyut bi durumdu. Ama ben dert etmedim o an yaşandı konu bile açmam bu durum için üsenirim .
Kendinizi üzmeyin naif olmak herzaman iyi değil bazen çata çat olmak lazım gelir.

Ben hiç sevmem whatsapp yada dm de muhabbetim 2 yada 3 cwp yazar bırakırım onlarda ben gibi demekki..
konuşulacak bişe varsa arayıp konuşurum.

Ya bunu bazen ben de istemeden yapabiliyordum, mesela o sırada yoğun oluyorum bildirim geldiği için hemen bir bakıyorum sonra cevap vermeyi unutuyorum geç yazıyorum falan. Hatta bir kere whatsappı öyle açık bırakıp işlerime dalmışım erkek arkadaşım "Kiminle konuşuyorsun, neden cevap vermiyorsun" diye peşi sıra yazarak Avrupa Yakası'ndaki Gaffur gibi sorguya çekmiş beni :D O yüzden ben çareyi mavi tik ve son görülmeyi kapatmakta buldum, en azından geç döndüğümde "Aaa gördü de yazmadı önemsemiyor beni" gibi yanlış anlaşılmalara mahal vermiyorum. Hemen kötü düşünmeyin yani kısaca diyeceğim o.

Back
X