Ne ilgisi var, burda yüzlerce insan var. Konu açtığınızda bi çok farklı düşüncede insan yorum yapıyor. Size ister iyi olumlu gelsin, ister olumsuz. Saygı duyulmak zorunda, istediğinz yorumu dikkate alırsınız. İstemediğinizi almazsınız bence bu kadar basit.Konu aciyor diye her turlu yorumu yapmak zorunda degiliz,
inşallah öle böyle bi küfür ediş değilki kalbim kutkut ettiTelefondan duyduğunuz ses yüzünden mi düştü bebeğinizK bakmayın çok şaşırdım ..
Başınız sağ olsun hatalı olanları Allaha havale edin ve mesafeniz daim olsun..
İnşallah sağlıkla bi daha ki bebeğinizi alırsınız kucağınıza..
Ben yerinizde olsam cidden görüşmeyi keserdim, eşiniz aradaki dengeyi kursun bi zahmetbıktım başkalarının hatalarını ödemekten
görümcem kocamla çok iyiydi hani alınmıştı alacağımız arabadan konuştu gülüştü
ben hiç ağlamadım kocam üzülür diye...o bebek onlara benziyordu ki
allah sabir versin esin babasina bir sey demedimisevincini paylaşamadığın acında mutlu
demedi anlasa yapar mı*allah sabir versin esin babasina bir sey demedimi
Bebegini yeni kaybetmis birine yuzyuzeyken kotu bi sey der misiniz, damarina basar misiniz?Ne ilgisi var, burda yüzlerce insan var. Konu açtığınızda bi çok farklı düşüncede insan yorum yapıyor. Size ister iyi olumlu gelsin, ister olumsuz. Saygı duyulmak zorunda, istediğinz yorumu dikkate alırsınız. İstemediğinizi almazsınız bence bu kadar basit.
Ayrıca kafama bişey takıldı, kendimiz sizin yerinize koyduğumda başıma sizin yaşadığınz şey gelse ben burda bebeğimle görümcemle ilgili konu açmam, aklıma gelmez çünkü acımdan başka bişey düşünemem kimseyi gözüm görmez. Çokda hoş karşılamıyorum açıkcası böyle şeyleri.Görümcenizi kafanızda fazlamı büyütüyorsunuz?arkadaşlar kötü yorum yapıp moral bozacaklar lütfen başka konular var
orda egolarınızı bastırın akıl verin
Üzüldüm Allah bildiği gibi yapsın de geç ve eşinde sana destek olmalı, Umarım oluyordur.inşallah öle böyle bi küfür ediş değilki kalbim kutkut etti
sonra yavrum dikildi karnımda burda doktora gittim üsten baktı yaşıyordu sonra bi profesöre gittim meğerse bağından koptum doğdu
Bu kadar trajik yaklasmayin ya. Telefon sessinden bebek mi düser ? Tutunamamistir, bir problem vardir vardir da vardir. Arkadasimiz kaza yapti kendisi öldü, esi alti aylik hamileydi takla attilar refüjden yuvarlandi üstüne kocasinin ölüm haberini aldi bir sey olmadi. Yazdiginiz cok gercek üstü kusura bakmayin.
doktor olduğunuzu bilmiyordum pardon...Bu kadar trajik yaklasmayin ya. Telefon sessinden bebek mi düser ? Tutunamamistir, bir problem vardir vardir da vardir. Arkadasimiz kaza yapti kendisi öldü, esi alti aylik hamileydi takla attilar refüjden yuvarlandi üstüne kocasinin ölüm haberini aldi bir sey olmadi. Yazdiginiz cok gercek üstü kusura bakmayin. Ayrica evlat gitmis hala kaynana görümce giybeti. Bilemedim....
Konu aciyor diye her turlu yorumu yapmak zorunda degiliz,
Bebegini yeni kaybetmis birine yuzyuzeyken kotu bi sey der misiniz, damarina basar misiniz?
Sanal alem diye suyunu cikarmaya luzum var mi?
Ben fikir belirtmekten, farkli dusuncelerden bahsetmiyorum.
Koltuguma oje dokuldu, sacim sekil almiyor, kaynanam laf etti gibi bi konu degil, evladinin vefat etmesinden bahsediyoruz.
Ben önceki konuda konu sahibiinin dediği kişilerin kötü bişey yazdığını görmedim, oyüzden bu yorumu yapıyorım. Yaptılarsada gözümden kaçmıştır.Bebegini yeni kaybetmis birine yuzyuzeyken kotu bi sey der misiniz, damarina basar misiniz?
Koltuguma oje dokuldu, sacim sekil almiyor, kaynanam laf etti gibi bi konu degil, evladinin vefat etmesinden bahsediyoruz.
öyle yapıcamÜzüldüm Allah bildiği gibi yapsın de geç ve eşinde sana destek olmalı, Umarım oluyordur.
Bundan sonrada mümkün olduğu kadar az görüş, mecburi durumlarda.
Benimde bu ilgimi çekti takıntı halinemi geldi acaba...Tamam da bebegininyeni kaybetmis kadiniin da derdi giybet olmaz di mi ? Allaha havale eder gecerim ben olsam.
egolarını nasıl tatmin edecek zavallılar ...Ben önceki konuda konu sahibiinin dediği kişilerin kötü bişey yazdığını görmedim, oyüzden bu yorumu yapıyorım. Yaptılarsada gözümden kaçmıştır.AdAm_OLaCaK_KIZ ın yorumlarınıda beğenirim , konu sahibinin dediği şekilde bişey yaptıysa gözümden kaçmış demekki.,
Yorumlari ben de gormedim, ama tahmin edebiliyorumBen önceki konuda konu sahibiinin dediği kişilerin kötü bişey yazdığını görmedim, oyüzden bu yorumu yapıyorım. Yaptılarsada gözümden kaçmıştır.AdAm_OLaCaK_KIZ ın yorumlarınıda beğenirim , konu sahibinin dediği şekilde bişey yaptıysa gözümden kaçmış demekki.,
ben canım yanıyor ağlıyorum diyorum millet öle yap bunu yap derdinde haklılık peşindeBebegini yeni kaybetmis birine yuzyuzeyken kotu bi sey der misiniz, damarina basar misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?