şimdi çok mutlu...

evet normal değil git başka yerde tatmin ol sen çok normalsın yine banlanacam ama evet ya sana gıcık olurum git şurdan sen çok normalsın ya bu ne ukalalık ya sen de kendin gibi lerini bulunca başlıyorsun saldırmaya git ya kızım başkalarına pembe kocaman puntolarla yazma yazma gıcığım sana ...
ben şu an normal değilim o konudada kötüydüm ama sende hiç normal değilsin göz ardı ede alıcam artık seni ne elşne geciyor ya yapma kıl oluyorum sana sanal bşr yerde sin yazıyon yazıyon o haklı bu haksız hakim misin sonra normal değilsin bilmem ne uslubu senden mi öğrenicem tepemm tası attı yine banlanıcam senin olsun kk senşn yorumunla ne doğacak çocuk gıcık oluyorum sana bunu diyorum

Görümcenin çocuğu 5 aylıkken karnında öldü değil mi? Senin de çocuğun 5 aylıkken karnında mı öldü?

üzülüyor ne desin onada psikiyatrist dinlendirici hap vermişti verdim işi var bir sürü
Beklentini ne kadar yukseltirsen o kadar mutsuz olursun.. Eski konunu da okudum,kimse senin cocugunu el ustunde tutmak zorunda degil, kendin deger ver..
Esin olan bitenin farkindaysa da biraz dur demeyi bilsin ailesine; kayinpeder tlfnda o kadar bagirip cagirabiliyosa..

Aristo'yu utandırdınız hanımlar.

konu sahibesi, başın sağolsun arkadaşım. büyük tramva, büyük acı. siz acınızı göstermemeye çalışıyorum diyorsunuz anlıyorum. belki sevdikleriniz üzülecek, belki de sevmedikleriniz sevinecek. aklınızı dağıtmak ve öfke kusmak istiyorsunuz. haklısınız. insanın içinde bir şey koptu, felaket bir acı oldu mu acısını dünyadan çıkarır. ona dokunmak olmaz. boşverin. kimseye cevap vermeyin. siz bir an önce iyileşin, gördüğünüz gibi oldukça vahşi bir dünyada yaşıyoruz.

kötürüm yargılardan arınıp insanların acılarına el kaldırmamak lazım.

acılar bizim için sınanlanmaya geldik acılar oldumu öldüm sanıyorum hep ölmüyorum her acımda diğerleride gelip çörekleniyor ama iyileşiyorum olgunlaşıyorum hayat bu demekki
konuyla alakasız belkş alakalı bir bir şarkı var paylaşmak istiyorum
Bir acı denizinde kayboldu umutlarım
Ağlarım dalgalardan görülmez gözyaşlarım
Bir boğlu?a asılm?? kanayan fotoğrafın
Gecelerde çırpınır ebruli kanatların

Nerde masallarım o masum hayallerim
Ben ne zaman büyüdüm anne, kirlendi ellerim
Nerde sevinçlerim o bahar gülüşlerim
Ben ne zaman güz oldum anne döküldü çiçeklerim

Küçücük bir ümit sür solan gözbebeğime
Daldan kopan yaprak gibi yalnızım yalnız anne
Bir masal ku?u uçur ü?üyen düşlerime
Kayboldum kör sokaklarda gel de bul beni anne

Nerde masallarım o masum hayallerim
Ben ne zaman büyüdüm anne, kirlendi ellerim
Nerde sevinçlerim o bahar gülüşlerim
Ben ne zaman güz oldum anne döküldü çiçeklerim

buda konuyla alakalı değil ama bu şarkı sözüde çok hoşuma gider ve öyküsü onu dinliyorum şu an
eda Buse'si Yusuf Nalkesen tarafından 1951 yılında Muhayyer Kürdî makamında bestelenen bu içli şarkının sözleri ise zamanının ünlü "beş hececi"lerinden biri olan şair ve gazeteci-yazar Orhan Seyfi Orhon'a ait. "11'li hece ölçüsü" ile yazdığı "VEDA"isimli bu ünlü şiirin hikayesi ise şöyle anlatılmakta: Şair, bu şiirini kanserden ölen kızı için yazmış. Şöyle ki: Ölümünden hemen önce kızı, babasından "gidişine ağlamaması" konusunda söz istemiş, o da söz vermiş. Ama baba kalbi, o anda verdiği sözü tutamamış ve kızı ile arasında geçen o son anları şiire dökmekten kendini alamamış. Bu muhteşem dizeler de işte böyle bir acının ardından yazıya dökülmüş ve ölümsüzleşmiş... VEDA Hani o bırakıp giderken seni Bu öksüz tavrını takmayacaktın? Alnına koyarken veda buseni Yüzüne bu türlü bakmayacaktın? Hani ey gözlerim bu son vedada, Yolunu kaybeden yolcunun dağda Birini çağırmak için imdada Yaktığı ateşi yakmayacaktın Gelse de en acı sözler dilime Uçacak sanırdım birkaç kelime... Bir alev halinde düştün elime Hani ey gözyaşım akmayacaktın? Her dinleyen için farklı farklı çağrışımlar yapsa da dinleyenlerin tamamını, şüphesiz ki bilinmez hüzünlerin ıssız sahillerine çeken bu dizeler, öyle görünüyor ki, kendisine çok yakışan bestesi ile de dillerde ve gönüllerde yaşamaya devam edecek...

Boşversene neyi açıklıyorsun.

Gelip, internete girmiş, zoru yok yorum yapmaya bir şeye, oturduğu yerden yorum yapmak kolay gelir tabi.

Yok fotoğrafı gerçek miymiş değil miymiş, uğraşacak başka şey kalmadı herhalde

Sen ne desen bir ucundan tutup bir bahane bulurlar, o yüzden kendini açıklamaktan vazgeç

Zırt ne düşünürsen düşün de.

Çünkü bu da bir yas süreci, sen yasını yaşamaya, atlatmaya bak.

Bu kadar şeyi uyduracağını düşünmüyorum, son mesajın çok üzdü : (

saol canım
insan nasılsa karşısındakinide öyle bilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…