şimdi çok mutlu...

arkadaşlar kötü yorum yapıp moral bozacaklar lütfen başka konular var
orda egolarınızı bastırın akıl verin
Burada konu sahibi her türlü yoruma açık olmalı düşüncesiyle, yorum yaparken yokuş aşağı son sürat araba kullanır gibi davrananlar var ne yazık ki. Ben de yapıyorum bazen açıkçası kendimden soğuyorum sonra yazdıklarımı okuyunca. Açık sözlü olacağım, kendi düşüncelerimi yazacağım diye insanlığımı kaybettiğim zamanlar olmuş.
Normal şartlarda bir arkadaşımın derdi olduğunda nasıl usturuplu düşüncemi anlatıyorsam burada da anlatmam gerektiğini unutup, sapır supur dalmışım konuya. Bir çoğu da böyle ne yazık ki. Bu yüzden burada konu açmaman senin için daha iyi olur emin ol.
Başın sağ olsun, Allah tez vakitte sağlıklı, uslu, uyumlu, zeki bir bebek verir kucağına İNŞALLAH.

Konuların bir tuhaf? Fake konuların üstüne açmışsın bir de insanların inanası gelmiyor tabiyki

Burada konu sahibi her türlü yoruma açık olmalı düşüncesiyle, yorum yaparken yokuş aşağı son sürat araba kullanır gibi davrananlar var ne yazık ki. Ben de yapıyorum bazen açıkçası kendimden soğuyorum sonra yazdıklarımı okuyunca. Açık sözlü olacağım, kendi düşüncelerimi yazacağım diye insanlığımı kaybettiğim zamanlar olmuş.
Normal şartlarda bir arkadaşımın derdi olduğunda nasıl usturuplu düşüncemi anlatıyorsam burada da anlatmam gerektiğini unutup, sapır supur dalmışım konuya. Bir çoğu da böyle ne yazık ki. Bu yüzden burada konu açmaman senin için daha iyi olur emin ol.
Başın sağ olsun, Allah tez vakitte sağlıklı, uslu, uyumlu, zeki bir bebek verir kucağına İNŞALLAH.
inşallah allahın takdiri o ne istese o olur...

Sirf sanal alem diye herkes her istedigini diyebiliyor masallah

ben de onu diyorum işte, az önceki konuda yazdığım gibi
insanların, insan olduğunu unutmuşuz artık.

ben olsam ben de sinirlenir, yazarım
belki anlatamıyordur gerçek hayatında
bu sinirle, öfkeyle, fiziksel acı içinde zaten yatıyormuş yapacak işi yok
daha çok aklına geliyordur

insan adalet arıyor ne olursa olsun
mesela birinin çocuğu öldürülünce mahkemede sonuçlansın istiyor
o zaman hakimler de sen gerçek olamazsın git acını yaşa mıhmıhmıh desin

şurada 3 hafta önce eşyalarım çalındı
halen huzursuzum mesela
o gün ağladım, zırladım, sinirimden kudurdum
geldim o gün konu açtım buraya çünkü yurtdışında anlatacak kimsem yoktu ki burada evlat acısından bahsediyoruz
o eşyalara bile nasıl içim acımıştı :/

Konuların bir tuhaf? Fake konuların üstüne açmışsın bir de insanların inanası gelmiyor tabiyki
benimde inanasım gelmiyor bi hafta önce karnımdaydı kuran okudum sabah had, yavrum uslu uslu beni bekle öteki tarafta dedim doğdu yavrum

Hakarete varılmadıgı sürece herkes yorum yapabilir bence. Çünkü herkes bir olaya aynı pencereden bakmaz o zaman kk da sadece şu üyeler yorum yapsın diye bir seçenek olmalı. Burda kadın nick le erkek üyede var ergenlerde var 5 senedir bu siteye üyeyim ne konular gördüm. Derdimi sadece istediğim insanlar cevaplasın diyecekseniz bir insanla karşılıklı konuşun herkes sizinle aynı düşünceye sahip olmak zorunda degil.

ben de onu diyorum işte, az önceki konuda yazdığım gibi
insanların, insan olduğunu unutmuşuz artık.

ben olsam ben de sinirlenir, yazarım
belki anlatamıyordur gerçek hayatında
bu sinirle, öfkeyle, fiziksel acı içinde zaten yatıyormuş yapacak işi yok
daha çok aklına geliyordur

insan adalet arıyor ne olursa olsun
mesela birinin çocuğu öldürülünce mahkemede sonuçlansın istiyor

şurada 3 hafta önce eşyalarım çalındı
halen huzursuzum mesela
o gün ağladım, zırladım, sinirimden kudurdum
geldim o gün konu açtım buraya çünkü yurtdışında anlatacak kimsem yoktu ki burada evlat acısından bahsediyoruz
o eşyalara bile nasıl içim acımıştı :/
Kimsenin icinde ne var bilemeyiz ki,
Ben olsam allaha havale eder gecerim demis biri,
Bebeginin olumune sebep oldugunu dusundugun, sirf gorumcen kirada oturuyor diye kendi evine seni gecirmeyen, cocugunu kaybettiginde keyfi yerine gelen biri gercekten Allah'a havale edip gecebilir mi
Hic mi konusmaz, hic mi sinir olmaz hic mi kimseye anlatmaz?
Ben inanmiyorum ya, havadan atip tutuyor gibi geliyor coğu.
Az once de yazdim, konu sahibinin gorumcesi bebegini kaybetti diye ne yapsa anlayisla karsilanmis diger konuda
Ama burda bebegini kaybeden birine ayni anlayis gosterilmiyor.
En sevdigim de sen yas tutmuyorsun, bebegin olmus giybet yapiyorsun falan diyenler
Nasil dersin ya bunu, nasil bi dusuncesizlikle diyebilirsin ki, hayal edemiyorum
Yakinimizda biri cocugunu kaybedince, kafasini dagitmak icin bi seyler yaptiginda, cocugundan bi sure bahsetmediginde ona diyebilir miyiz yas tutmuyorsun nasil annesin neyin derdine dusmussun falan
Burasi da ayni, sadece yuzyuze degiliz
Ama bunu anlamiyorlar sanirim

Bebeginin olumune sebep oldugunu dusundugun, sirf gorumcen kirada oturuyor diye kendi evine seni gecirmeyen, cocugunu kaybettiginde keyfi yerine gelen biri gercekten Allah'a havale edip gecebilir mi
Az once de yazdim, konu sahibinin gorumcesi bebegini kaybetti diye ne yapsa anlayisla karsilanmis diger konuda
En sevdigim de sen yas tutmuyorsun, bebegin olmus giybet yapiyorsun falan diyenler
Nasil dersin ya bunu, nasil bi dusuncesizlikle diyebilirsin ki, hayal edemiyorum
Yakinimizda biri cocugunu kaybedince, kafasini dagitmak icin bi seyler yaptiginda, cocugundan bi sure bahsetmediginde ona diyebilir miyiz yas tutmuyorsun nasil annesin neyin derdine dusmussun falan
başımı yaslayıp ağlayacağım çok insan var kimseyi üzmek istemiyorum salı günü gittim detaylı ultrasyon için su var diyince prof alttan baktı üsten baksam anlamazdım dedi ...bu ay işimde son zamanlarım arkadaşlarımı bile üzmek istemedim gelemicem ben dedim şubede vergi günüymüş birde yoğun ağlamışlar bir sürü hata olmuş keşke akşam deseydim dedim..
eşimede demicektim kaza yapar akşam arıyacaktım ama onunda bebeği doğarsa gittinde bişey oldu derdiye dedim yolda hep ağlamış sarıldım onu teselli ettim...

başımı yaslayıp ağlayacağım çok insan var kimseyi üzmek istemiyorum salı günü gittim detaylı ultrasyon için su var diyince prof alttan baktı üsten baksam anlamazdım dedi ...bu ay işimde son zamanlarım arkadaşlarımı bile üzmek istemedim gelemicem ben dedim şubede vergi günüymüş birde yoğun ağlamışlar bir sürü hata olmuş keşke akşam deseydim dedim..
eşimede demicektim kaza yapar akşam arıyacaktım ama onunda bebeği doğarsa gittinde bişey oldu derdiye dedim yolda hep ağlamış sarıldım onu teselli ettim...

korkudan bebek bağdan mı düşmüş, bunu diyen de profesör... şu durumda bütün sıkıntın derdin de görümcen.... yav hee he.

yani bir olaya herkesin tepkisi farklıdır
zaten kimisi stres atmaya giriyor siteye ben öyle inanıyorum artık
çünkü ne dese suçlanıyor konu sahibi :KK45:
az önceki konuda nasıl sinir oldum ya
kadına neler denmiş :110:

neyse konu dışından gitmeyelim tavsann seni de çok özlemişim bu arada yorumlarını falan :KK50:

konu sahibine de geçmiş olsun diyorum :(
boşver bir de yorumlarla kafanı yorma
ama biz yanındayız :KK200:

allah raz

neyse konu dışından gitmeyelim tavsann seni de çok özlemişim bu arada yorumlarını falan :KK50:

konu sahibine de geçmiş olsun diyorum :KK43:
allah tavşanla sizden razı olsun ...acımı paylaştınız beni anladınız sanalda olsa yürekler bir demekki...

konu sahibine de geçmiş olsun diyorum :KK43:
Bazen bir sey oluyor da konu acasim geliyor,gelecek yorumlari hayal edince kendi derdimi unutuyorum vazgeciyorum konu acmaktan valla :KK49:

Ben de seni cok ozlemisim vallahi ya, canimsin :KK60:

allah raz

allah tavşanla sizden razı olsun ...acımı paylaştınız beni anladınız sanalda olsa yürekler bir demekki...

en azından ben konuşmak istersen buradayım, yazabilirsin
bazen geç yazıyorum ama siteden kayboluyorum ama elbet dönerim :))

Öncelikle başın sağolsun oldukça zor bir durum.. Ama görümceye ve yorumculara bu kadar takılman da çok normal değil. Kp.ve görümce üzecek şeyler yapıyorsa bırak allaha havale et bu kadar obsesyon haline getirmen psikolojini iyice bozar.
Bir de burada yapılan yorumlarda dikkat edilmesi gerek,canım yanıyo,ağlıyorum vb.düşünceler içindesin bence burada herkes rencide edici konusmadiktan sonra düşüncesini söyler,duymak istediklerinizi değil çünkü bu platformda her çeşit insan var kimseyi sen öyle istiyosun diye sekillendiremezsin.Evet klişe olacak ama buraya yaziyosak her türlü yoruma hazırlıklı olmak durumundayız. Ayrıca hiç mi arkadaşın yok,derdini paylaşacağın dostun yok da burada derman arıyosun sonra hosuna gitmeyen şeyler duyduğunda da kızıp nasıl böyle konusursun diye suçluyosun insanları...Böyle hassas bir konuda derman aramak için yanlış yerdesin zira işte böyle daha çok üzülüyosun..

Tekrar başın sağolsun,etrafa takılma psikolojini düzeltmeye bak. Sevgiler..

korkudan bebek bağdan mı düşmüş, bunu diyen de profesör... şu durumda bütün sıkıntın derdin de görümcen.... yav hee he.

Lütfen öyle demeyin. Biz olumsuz yorum yapanlar kötü, egolarını tatmin eden üyeleriz. Konu sahibi kendisine pışpış yapacak iki yandaş bulmuş zaten. Evet bebek öyle düşmüş, görümce çok kötü. Biz de kötüyüz.

Lütfen öyle demeyin. Biz olumsuz yorum yapanlar kötü, egolarını tatmin eden üyeleriz. Konu sahibi kendisine pışpış yapacak iki yandaş bulmuş zaten. Evet bebek öyle düşmüş, görümce çok kötü. Biz de kötüyüz.

ne insanlar var, bebeğinin yasını tutup ağlayacağına haset gözlerle görümceye diş biliyor... hiç gelemiyorum şu fitneliğe ya. desene arkadaşım ben fesatım, görümcemi çekemiyorum, onun düşük yapmasına sevinmiştim görümcem de biliyordu, şimdi benim bebeğim düşünce yaptığım fesatlık karşılığını buldu diye.

beni vicdansızlıkla suçlayanlar, boşuna zahmet etmeyin cicim. siz destek olmaya devam edin benim düşüncem değişmeyecek.

ne insanlar var, bebeğinin yasını tutup ağlayacağına haset gözlerle görümceye diş biliyor... hiç gelemiyorum şu fitneliğe ya. desene arkadaşım ben fesatım, görümcemi çekemiyorum, onun düşük yapmasına sevinmiştim görümcem de biliyordu, şimdi benim bebeğim düşünce yaptığım fesatlık karşılığını buldu diye.

beni vicdansızlıkla suçlayanlar, boşuna zahmet etmeyin cicim. siz destek olmaya devam edin benim düşüncem değişmeyecek.

İçimi en acıtan da bütün bu fitnenin masum bebekler üzerinden dönmesi....

Back
X