Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12. gün 21 çıktı
fazla umut yok araştırmalarında bu değerde hiç hamileliği devam eden görmedim bide ben açayım belki bir kaç tane çıkar ne dersiniz
ben 12 ile ikiz doğuranı okudum forumda. ve boyle bir kaç vaka var. inş seninde öyle devam eder canım. rabbim nasip etmişse beta hcg düşükmte olsa devam eder. ama sen yine de diğer ihtimali de unutma. kimyasal gebelik olabilir. benim ilki 13 ve yükselmemişti
bakalım ne olacak tşk 14. gün mü tekrarlayayım 15. gün mü testi beklemeye alıştım acele etmek istemiyorum dua edin Rabbim bebeğini sana bağışlasın hayırla kucağına versin
İki gun bekle olucak canım :) yanlış olmus
inş amin canım. sen testini 14. günü tekrarla. degerin katlayıp katlamadığı belli olsun.bakalım ne olacak tşk 14. gün mü tekrarlayayım 15. gün mü testi beklemeye alıştım acele etmek istemiyorum dua edin Rabbim bebeğini sana bağışlasın hayırla kucağına versin
bence sanını sıkma canım keşke bnde o ddeğeri görebilseydim de sabırla yükselmesini bekleseydim.bi arkadaşımın 10.gün 18 çıktı 17.gün 208 yükseldi hamile yani canını sıkma katlancak o değer meleğin seninle..
belki sana umut olurum dıye yazıyorum ama yınede herseyde bır hayır vardır bunu sakın aklından cıkarma! beterın beterı var arkadasım emın ol!
ben 1 dusuk, 1 dısgebelık gecırdım, 1 de negatif tup bebek.
nisan ayında tekrar yaptırdık tup bebek ve benım test gunu degerım 27 idi! sonra 2 gun aralıklarla yaptıdık, katlanarak arttı ve rabbıme cok sukur suanda 23 haftalık hamıleyım ınsallah 1 kızımız olacak!
ınsaallah senınde degerlerın saglıkla artar ve devam eder!
ama olmaz ısede vardır bır hayır, emın ol beterın beterı var!
degerın artar, düşük olur, dış gebelık olur, operasyon gecırmek zorunda kalırsın,
yada daha kalp atısı olmaz, saglıksız olur ..... dedıgım gıbı beterın beterı var,
herkes hamılelerın duası kabul olur dıyor, dilerim rabbımden senınde hakkında hayırlısı ne ıse o olsun! bılırım suanda ıcındekı duyguları senı oyle ıyı anlıyorum kı, herseyın hayırlısı olsun hakkında!
canım 12. gün 100 çıkan testinde mi üçüz oldu :)İnşallah değerin kat kat katlanır rabbim yardımcın olsun
Benim 12. Gün değerim 100 çıkmıştı ama o zaman bile dr um bekleyelim katlansın demişti drlara bakma sen hep umutsuz konuşurlar allahım ol dedikten sonra olur benim üçüzlerim var üç tane kızım var allahım sana da nasip etsin anne olmayı inşallah
İnşallah değerin kat kat katlanır rabbim yardımcın olsun
Benim 12. Gün değerim 100 çıkmıştı ama o zaman bile dr um bekleyelim katlansın demişti drlara bakma sen hep umutsuz konuşurlar allahım ol dedikten sonra olur benim üçüzlerim var üç tane kızım var allahım sana da nasip etsin anne olmayı inşallah