şimdi de beta hcg çok düşük

Benancım aynı şehirdeyiz sanırım muhtemelen Dr. Umuzda aynı. Bende ilk denememde hamile kaldım ama kalp atışını duyamadık kürtaj oldum. Dondurulmuşlarımda tutmadı maalesef. Şimdi 3. Denemeye hazırlanıyorum. İnanıyorum ki Rabbim bu sefer ol diyecek
( inşallah)

Seni takipteyim hayırlı haberlerini bekliyorum emin ol dualarım seninle. Merakta bırakma olur mu? Allah'a emanet ol

üzüldüm şimdi 3. denemeyi de aynı yerde mi yapacan onlar benim 2. denemede elinden geleni yaptılar Alllah razı olsun ama zamanı ne zaman bilmiyorum... bende senin hayırlı haberlerini bekliyorum...

Nasıl yok olmaz olurmu bir arkadaş 13 le başladı bir arkadaş 22 ile başladı bir arkadaş 11 le başladı daha sayarım hepside doğurdu nolcek şimdi...hiç belli olmaz değer düşüşe geçmeden olmadı bu iş diyemeyiz..
güzel haberlerini almayı diliyorum...

çok tatlısınız sizin yazdıklarının forumda çok denk geldi sizi uzaktan takip ediyorum

yıllardır asılama yaptıran arkadasım gecen 12. gününde test yaptırdı değeri 4 cıktı
ısrarla 14.gün yaptır dedim değeri 26 cıktı sonra da 240 a cıktı dün de kalp atısını duydu bebeginin
darısı basına insallah

:nazar::nazar: ah cücükler ahh gelmeden oyuncakları olduk maaşallah .... güzel haberler vermek isterim

çok tatlısınız sizin yazdıklarının forumda çok denk geldi sizi uzaktan takip ediyorum

canım çok teşekkür ederim:16:
madem takip ediyorsun mutlaka topiğimize beklerim...
sonuç her ne olursa olsun canın saolsun senden kıymetli hiç birşey olamaz bunu unutma bende 4.tüpe başlayacam..
bir kimyasal bir dış gebeliğim var napalım sınavımız buymuş anne olana kadar devam etcez...Rabbim sağlık ve maddiyatımızı elimizden almasın yeterki:38:

canım çok teşekkür ederim:16:
madem takip ediyorsun mutlaka topiğimize beklerim...
sonuç her ne olursa olsun canın saolsun senden kıymetli hiç birşey olamaz bunu unutma bende 4.tüpe başlayacam..
bir kimyasal bir dış gebeliğim var napalım sınavımız buymuş anne olana kadar devam etcez...Rabbim sağlık ve maddiyatımızı elimizden almasın yeterki:38:

aminnnn... yok herşeye hazırlıklıyım su akıyor yatağını buluyor gülsem de ağlasam da olacak olacak topiğine gelecem tabi :21:

üzüldüm şimdi 3. denemeyi de aynı yerde mi yapacan onlar benim 2. denemede elinden geleni yaptılar Alllah razı olsun ama zamanı ne zaman bilmiyorum... bende senin hayırlı haberlerini bekliyorum...

Üzülüyoruz falan ama napalım imtihanımız buymuş. Bi yerde okumuştum evlat hasreti çeken bayanlar ne özel insanlar ki peygamber eşlerinin imtihanıyla imtihan ediliyorlar yazıyordu. Çok etkilemişti bu beni. İnşallah bu sınavın sonu aydınlıktır ferahtır.
Evet ben aynı yerde yaptıracam Dr.umu seviyorum. Bide işlerden dolayı ve maddi olarakta şehir dışı çok zorlayacak bizi. Bizde bi kez daha burda deneyecez Rabbim bi ol desin herşey bahane. Sen testi ne zaman tekrarlayacaksın

Üzülüyoruz falan ama napalım imtihanımız buymuş. Bi yerde okumuştum evlat hasreti çeken bayanlar ne özel insanlar ki peygamber eşlerinin imtihanıyla imtihan ediliyorlar yazıyordu. Çok etkilemişti bu beni. İnşallah bu sınavın sonu aydınlıktır ferahtır.
Evet ben aynı yerde yaptıracam Dr.umu seviyorum. Bide işlerden dolayı ve maddi olarakta şehir dışı çok zorlayacak bizi. Bizde bi kez daha burda deneyecez Rabbim bi ol desin herşey bahane. Sen testi ne zaman tekrarlayacaksın

ya yarın ya salı tekrar edecem sonra 1 hafta bakmamayı düşünüyorum

benim bebiş normal bilmiyorum aynı mı ama ben,m bat günümde değerim 25,9 çıkmıştı cumaydı pazartesi tekrarladığımda 172 çıkmıştı. inşallah sende hamilesindir

benim bebiş normal bilmiyorum aynı mı ama ben,m bat günümde değerim 25,9 çıkmıştı cumaydı pazartesi tekrarladığımda 172 çıkmıştı. inşallah sende hamilesindir

ne güzel ya :nazar::nazar::nazar: rabbim hayırla kucağına versin dua et ben ve ben gibilere.... bende cuma verdim bugün pazartesi bakalım ne olacak

bu arada ben durumda çok insan var o yüzden bulduğum linkleri buraya yapıştırıyorum incelesinler

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/589512-beta-hcg-dusk-baslayanlar.html

özel mesaj hakkım yok daha dur bakalım bugün sonuç çıksın belki hiç yükselmez bilemiyoruz

iyi düşün iyi olsun canım
benim de ilk değerimi, görünce doktor 3 hafta sonra gel dedi çok kasık ağrın olursa dış gebelik olabilir hemen doğumhaneye gel dedi sevinsem mi uzulsem mi bilmedim
kuzenim de kimyasal olabilir dedi o hafta sonunu nasıl geçirdim bi ben biliyorum
ama ben bebişime inandım ve bebişim benimle kaldı ikinci değeri gordugumde nasıl sevindim anlatamam
inşallah sende yaşarsın bu sevinci

12. gün 21 çıktı
fazla umut yok araştırmalarında bu değerde hiç hamileliği devam eden görmedim bide ben açayım belki bir kaç tane çıkar ne dersiniz

Canım, herşeye hazırlıklı olmak gerek tabi ama, daha önce yazıştığımız topicte 13 ile başlamış ve şimdi oğlu varmış. Mesaj attım ama saırım kk ya pek girmiyor artık. Cevap gelmedi. Benim ilk değerim 15. gün 33.85 çıktı. İkinci 35.39 17. gün değeri. Bugün 19. günüm, aslında merkezdekiler 17. gün ölçtü dememişlerdi, direk 19. gün yani bugün için istemişlerdi ama ben yaptırmıştım gene de. Devlet hastanesinde e2 progesteron ve hcg için kan verdim. Ardından bir saat sonra da daha önceki iki tahlili yaptırdığım yerde verdim kan. Orası özel. Orda sadece hcg ölçtürdüm. Bakalım artık, hakkımızda hayırlısı. İnşallah meleklerimiz iyi olduklarının sinyallerini verirler bize.
Bu arada benim sağ kasığımda ağrı var. Akşam epey ağrıdı. Çok korkuyorum, dış gebelik olur mu diye. Sizlerde oldu mu böyle bir ağrı. Şu anda geçti yok gerç ama. İnsanın aklına her ihtimal geliyor şu aşamada. Dua edelim, bekleyelim. Allah hayırlısıyla bebeklerimizi kollarımıza aldığımız, mis kokularını içimize çektiğimiz günleri de göstersin inşallah.

Son düzenleme:
belki sana umut olurum dıye yazıyorum ama yınede herseyde bır hayır vardır bunu sakın aklından cıkarma! beterın beterı var arkadasım emın ol!
ben 1 dusuk, 1 dısgebelık gecırdım, 1 de negatif tup bebek.
nisan ayında tekrar yaptırdık tup bebek ve benım test gunu degerım 27 idi! sonra 2 gun aralıklarla yaptıdık, katlanarak arttı ve rabbıme cok sukur suanda 23 haftalık hamıleyım ınsallah 1 kızımız olacak!
ınsaallah senınde degerlerın saglıkla artar ve devam eder!
ama olmaz ısede vardır bır hayır, emın ol beterın beterı var!
degerın artar, düşük olur, dış gebelık olur, operasyon gecırmek zorunda kalırsın,
yada daha kalp atısı olmaz, saglıksız olur ..... dedıgım gıbı beterın beterı var,
herkes hamılelerın duası kabul olur dıyor, dilerim rabbımden senınde hakkında hayırlısı ne ıse o olsun! bılırım suanda ıcındekı duyguları senı oyle ıyı anlıyorum kı, herseyın hayırlısı olsun hakkında!
Canım , şu güzel duandan benim için de yap olur mu. İnsanın elinde olmuyor, dün sabah ağlayarak uyandım, gittikçe arttı ağlamam. Eşim geldi yanıma sesimi duyup, biraz teselli etti ama çok üzgün bir gün geçirdim. Bu gün de ne hikmetse çok umutlu uyandım. Allahım hayırlısı neyse onu nasip et yarabbim. Kimseyi eleştirdiğimden değil ama hastaneye kan vermek için gittiğimde yanıma zihinsel özürlü bir kız oturdu. Tutamadım kendimi, ağladım orda. Ne kadar zor bir durum Allahım, sen her şeyin en iyisini bilirsin. Benim içimden geçenleri de biliyorsun, yardım et bize. Ve herşeyin hayırlısını ver. Değerimiz katlasa, yüselse bu sefer de, ikili testiydi üçlü testiydi derken daha çook streslerimiz çıkacak. Burda bitmeyecek ki.

birbirlerini tanımayan insanların birbirine dua etmesi kadar muhteşem bir şey yok

çok tşk ederim 3ten sonra belli olur ama karnım çok ağrıyor bugün adet günüm normal şartlarda

Canım adet ağrısı gibi olan ağrıya takılma, hamilelik çok yüksek hcg değerleriyle bile başlsa adet zamanı gelince ilk aylarda ağrı yaşıyormuş hamişler. İnşallah senin de öyledir canı. Bu arada sen saat kaçta alacaksın sonucunu. Ben 3 te alacağm. Gitmeye bile korkuyorm şu anda.

Dua edin kızlar bizim için, okuyan herkes dua etsin .

Back
X