- 15 Temmuz 2019
- 210
- 87
- 18
- 37
- Konu Sahibi Canparcam055
-
Teşekkür ederim insalalh vardır deneyecegimPasta cilalar var araçlar için kullanılan, muhtemelen ankastre yüzeyler için kullanılan bu tarz cilalar da vardır. İnternetten ve yapı marketlerden araştırın derim, mutlaka bir çözümü vardır. Can sıkıcı bir durum dediğiniz gibi ama olan olmuş bir kere üzmeyin kendinizi.
Malesef...Herseyi takarsaniz kafaniza daha cok gelir başiniza diye bir sözü vardi rahmetli dedemin ...
Aynen yaaHem işini yapamıyor, hem de yalan söylüyor. Yapacak bir şey yok. Olan olmuş boşverin. Bir daha çağırmazsınız olur biter..
Hep benzer şeyler geliyor, bir tanesi tuzruhunu mutfaktaki taşlara dökmüş, ev de kira, evsahibine anlat arık. Parkeleri çiziyorlar, ocağımıza deterjan kaçırmış çakmağı bozuldu, cama ne yaptıysa çift camın arasına su girdi leke yaptı gitmiyor, babamın gömleğine klorak dökmüş sonra da ütüyle yakmış. küvetin içine toz deterjan dökmüş olduğu gibi bırakmış annem kayıp düşüyordu. Çöp diye karar verip önemli şeyleri atmalar, Falan filan daha sayayım mı. Birde evdeki objelerin yerlerini değiştirme huyları var, sonra ara da bul. Bir keresinde bir ürün almıştım denemek için sonra kağıdını kaybetmeyim de aynısından tekrar bulayım diye atmıyordum. Ama yardımcı gelecek ya bu şimdi çöp zanneder atar diye sakladım, elbise dolabının en alt gözüne sakladım. Taa oradan bulmuş çıkarmış çöpe atmış şaka gibi.Kızlar merhaba 2.5 aylık hamileyim.Gebelik dönemim psikolojim olumsuz olarak değişti.Herşeyi kafama takıyorum.Bir yandan da hamileligim zor geçiyor.Dün evimin temizlemesi için bir abla çağırdım.Sürekli yanında duramadim malesef.Aksam gidince farkettim kı gri buzdolabimin yan tarafı çizikler içinde.Arayıp neyle sildigini sordum mikrofiber bezle sildigini hatta deterjan bile kullanmadigini söyledi.Ama ben beş aylık evliyim beş aydır mikrofiber bezle siliyorum kesikle öyle çizikler oluşturmadı.Bulaşık süngerinin tel kısmıni buzdolabının çiziksiz yerinde denedim aynı şekilde çizikler oluştu.Yani kadın yalan söylüyor.Buzdolabimi telle silmiş.Kızlar boydan boya dalgalanma ,leke gibi duran çizikler var gördükçe moralim bozuluyor.Bir insan bu kadar da bilmez mi onun telle silinmemesi gerektiğini?
Zaten herseyi takıyorum bir de bu çıktı üstüne.Yalan söylemesine de ayrı bozuldum.Sevdiğim tanıdığım da biri aslında.Başına böyle bir durum gelen var mı. Acaba ?
Aynen bir daha resmen kimseyi cagirmayacagimHep benzer şeyler geliyor, bir tanesi tuzruhunu mutfaktaki taşlara dökmüş, ev de kira, evsahibine anlat arık. Parkeleri çiziyorlar, ocağımıza deterjan kaçırmış çakmağı bozuldu, cama ne yaptıysa çift camın arasına su girdi leke yaptı gitmiyor, babamın gömleğine klorak dökmüş sonra da ütüyle yakmış. küvetin içine toz deterjan dökmüş olduğu gibi bırakmış annem kayıp düşüyordu. Çöp diye karar verip önemli şeyleri atmalar, Falan filan daha sayayım mı. Birde evdeki objelerin yerlerini değiştirme huyları var, sonra ara da bul. Bir keresinde bir ürün almıştım denemek için sonra kağıdını kaybetmeyim de aynısından tekrar bulayım diye atmıyordum. Ama yardımcı gelecek ya bu şimdi çöp zanneder atar diye sakladım, elbise dolabının en alt gözüne sakladım. Taa oradan bulmuş çıkarmış çöpe atmış şaka gibi.
Peki bir çözümü var mı çizikler geçer miYa bu temizlikçiler deterjanla elleri mahvolmasın da hemen lekeler çıksın diye bulaşık süngeri veya o gri tellerle yapıyorlar mutfak eşyalarının temizliklerini başıma geldiği için biliyorum.Benim de ocağım aspiratörüm vs.. çizikler içinde bırakıldı.Çok uyanıklar bacım
Maasindan kesinti yapin. Sonucta size zarar vermis. Ne fena insanlar.Hep benzer şeyler geliyor, bir tanesi tuzruhunu mutfaktaki taşlara dökmüş, ev de kira, evsahibine anlat arık. Parkeleri çiziyorlar, ocağımıza deterjan kaçırmış çakmağı bozuldu, cama ne yaptıysa çift camın arasına su girdi leke yaptı gitmiyor, babamın gömleğine klorak dökmüş sonra da ütüyle yakmış. küvetin içine toz deterjan dökmüş olduğu gibi bırakmış annem kayıp düşüyordu. Çöp diye karar verip önemli şeyleri atmalar, Falan filan daha sayayım mı. Birde evdeki objelerin yerlerini değiştirme huyları var, sonra ara da bul. Bir keresinde bir ürün almıştım denemek için sonra kağıdını kaybetmeyim de aynısından tekrar bulayım diye atmıyordum. Ama yardımcı gelecek ya bu şimdi çöp zanneder atar diye sakladım, elbise dolabının en alt gözüne sakladım. Taa oradan bulmuş çıkarmış çöpe atmış şaka gibi.
Ben çağırmadım bir daha.Maasindan kesinti yapin. Sonucta size zarar vermis. Ne fena insanlar.
Belki vardır bir çaresi ama ben bilmiyorum. Kısıtlı bir bölgede mi her tarafında mı? eğer bir iki yerindeyse magnetlerle kapatabilirsiniz. buzdolabınız metalik olanlardan mı? yoksa klasik beyaz olanlardan mı? Klasik olanlar boyanabiliyor diye biliyorum.Peki bir çözümü var mı çizikler geçer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?