- 8 Ekim 2014
- 42
- 19
- 18
- 32
- Konu Sahibi benportakal
-
Babasina hayir diyemiyor.. bu konulari defalarca konustuk bana hak veriyor ama bir iki hafta sonra hersey basa donuyorSürekli aileye laf etmişsin de eşin neden mesafe koymuyor araya? Kızacaksan ona kızmalısın.
Ama diyemiyor iste ahh cok kiziyorum ona ama demiyorAile aile demişsin ama eşinde de suç .... Sanırım eşin anne ve babasının dışında bir ailesi oldugunun farkına varamamış... Eşinizin yeter artık benim bir çoçugum var vaktimi onla geçirmek istiyorum diyebilir...
Düzeleceğini sanmıyorum. Aileci erkeklerin gözü çocuklarını bile görmüyor.Babasina hayir diyemiyor.. bu konulari defalarca konustuk bana hak veriyor ama bir iki hafta sonra hersey basa donuyor
Merhaba hanimlar
Biraz dertlesmeye ihtiyacim var. Iki senelik evliyim kucuk birde bebegim var. Gelelim konuma esimin oyle bir ailesi var ki artik nefret etmeye basladim onlardan. resmen kocama hasret kalir oldum surekli arayip cagiriyolar, her bos vaktinde her pazar hatta cogunlukla is cikislarinda bile peki niye bitmek tukenmek bilmeyen isleri gucleri yuzunden. Esimin isi zaten agir bu yetmezmis gibi birde onlarin ayak islerine kosuyor.. bana ve bebegime bukadar zaman ayirmiyor hatta hic zaman ayirmiyor. Ben bisey istesem yorgun, bir yere gitmek istesem hasta, orasi agrir burasi agrir. Iki sene de canima doyurdular evlendim ertesi gunu dahil takip eden dort haftamizi kayinvalidemlerde gecirdik balayi yerine... ne yeni gelinligi mi bildim, ne hamileligimi, lohusayken bile kirki cikmamis bebegimle beni evde yanliz birakip babasin isini gormeye gitti esim gece yarisi oldu bir suru aramadan sonra anca geldi eve babasi isi bitmeden gondermemis insafsiz.. offfffffffffffff daha neler neler cok doluyum cook bugun bile is cikisi oraya gidecek... cok karmasik yazdim lutfen kusuruma bakmayin. Kendi mi hic ama hic iyi hissetmiyorum..
29 yasinda ayrica ortaokuldan sonra ayri yasamis hepEşin acaba çok mu genç diye düşündüm. Erken yaşta evlenen erkeklerde eşiyle kurduğu ailenin artık asıl ailesi olduğunu kabullenme sorunu daha çok oluyor sanki.
29 yasinda ayrica ortaokuldan sonra ayri yasamis hep
AileM iki saatlik mesafede ben ne zaman evde yalniz kalsam hep cikip geliyorlar..Malesef hicbirsey yapamazsin. Cunku esin kendi rizasiyla gidiyor. Senin yerinde olsam ailem yakindaysa cikar cikar ben de giderdim o evde oldugu zamanlar. Hicte kavga etmezdim. O sikayete basladigi zaman agzinin payini verirdim.
AileM iki saatlik mesafede ben ne zaman evde yalniz kalsam hep cikip geliyorlar..
Kabahati eşinin ailesinde değil,eşinde ara önce.Merhaba hanimlar
Biraz dertlesmeye ihtiyacim var. Iki senelik evliyim kucuk birde bebegim var. Gelelim konuma esimin oyle bir ailesi var ki artik nefret etmeye basladim onlardan. resmen kocama hasret kalir oldum surekli arayip cagiriyolar, her bos vaktinde her pazar hatta cogunlukla is cikislarinda bile peki niye bitmek tukenmek bilmeyen isleri gucleri yuzunden. Esimin isi zaten agir bu yetmezmis gibi birde onlarin ayak islerine kosuyor.. bana ve bebegime bukadar zaman ayirmiyor hatta hic zaman ayirmiyor. Ben bisey istesem yorgun, bir yere gitmek istesem hasta, orasi agrir burasi agrir. Iki sene de canima doyurdular evlendim ertesi gunu dahil takip eden dort haftamizi kayinvalidemlerde gecirdik balayi yerine... ne yeni gelinligi mi bildim, ne hamileligimi, lohusayken bile kirki cikmamis bebegimle beni evde yanliz birakip babasin isini gormeye gitti esim gece yarisi oldu bir suru aramadan sonra anca geldi eve babasi isi bitmeden gondermemis insafsiz.. offfffffffffffff daha neler neler cok doluyum cook bugun bile is cikisi oraya gidecek... cok karmasik yazdim lutfen kusuruma bakmayin. Kendi mi hic ama hic iyi hissetmiyorum..
Bosvermis bir durumdayim artikDüşündüğüm gibi genç de değil ama ailesinden ayrı bir ailesi olduğunun sorumluluğunu alamamış maalesef.
Senin biraz yönlendirmen gerekiyor.
Ailen mi senin yanina geliyorlar ?
Niye?[/QUOTE
Her hafta sonunu evde tek geciriyorum ailemse gezmeyi cok sever. Beni de gelip aliyorlar yanliz kalmama razi gelmiyolar
Kayinpederimin bitmek bilmeyen angarya isleri, kendi kendine is cikardigi yetmiyormus gibi esimide surukluyo pesindenSormasi ayip esinin ailesinin bu kadar cok ne isi oluyormus ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?