simdi degilde ne zaman yasanacak bu hayat

Kızlar o karakter meselesi yaşla ayrı aile olduğu anlmamasindan değil. . Bendede onun bi farklı versiyonu var benimki sadece ailesinin işlerini değil arkadaşlarının islerinide yapıyor daha geçen hafta arkadaşı taşındı evin tüm tadilatini benimki yaptı ben çıldırdım resmen ama degismiyorlar kac defa kavga ettim yok biri birşey isteyince yok diyemiyor arkadaşın eşide öyle olabilir..

Kesinlikle oyle benden baska herkesin isinde gucunde yaninda... bir senedir evimize takilacak iki ayna var onlari takmaya firsati yok ama milletin ozelliklede ailesinin isini benim adamdan baska yapan yok mubarek

Oflaya puflaya rizasiz gidiyor.. ben ne yapayim babam laftan anlamiyor diyor. Ve ben babasindan korktugunu dusunuyorum..
Eşin sen ona surat yapma diye takdik geliştiriyor diyelim biz buna. Benim eşimin aileside çağırır sürekli ama eşim 2 3 ayda bir zar zor gitmeye ikna olur. Burnumuzun dibindeler birde. Tamamen eşinle alakalı bir durum, yanlızca onunla çözebilirsin.

Aynısı kız kardeşimin başında da var. Ve yapacağın pek de bişey olduğunu sanmıyorum canım. Kız kardeşim yeni doğum yapmıştı. Annem ve ben yanına gitmiştik. Annesi iki numara çevirdi. Oğlunu getiriyordu yanına. 4 saatlik yol. Kız kardeşim de sesini çıkaramadı. Baktık gelmiyor. Yolda, devam ediyor. Ben de anneme ara şunu kızımızı götürüyoruz de dedim. Annem de aradı. Benim kızım daha yeni doğum yaptı, annenin sadece tansiyonu yükselmiş ölmüyor ya, ben kızımı da torunumu da alıp götürüyorum memlekete dedi. Paşa paşa döndü yoldan. Bence ailen bi konuşsun. Bu böyle gitmez yani

Kardesini cok iyi anliyorum.. anneniz cokta iyi yapmis.. annemi babami zor tutuyorum zaten,

Oflaya puflaya rizasiz gidiyor.. ben ne yapayim babam laftan anlamiyor diyor. Ve ben babasindan korktugunu dusunuyorum..
Bana saçma geliyor korkması istemeye istemeye gitmesi.inanmiyorum ben böyle şeylere istiyor ve gidiyor.istemese size bulduğu bahanelerle onlarada gitmezdi. Eğer gerçekten korkuyorsada sizden de korkma zamanı gelmişte geçiyor bile.bosanmayi aklınızdan geçirdiğinizi söylemek gibi korkutma yöntemleri bulun sizi cok dışlamis.

Seni anlayabiliyorum canımda, eşinle konuş babası mı aradı planımız var desin, annesi mi aradı evde değiliz dışardayız desin. Hayır demek çok zor değil, inan eşin senin yanında olmayı tercih etse, yanında olur.

Ben gercekten korktugunu dusunuyorum.. degisik, fevri ve patavatsiz biri cevresindeki herkes onu hep alttan aliyor ve goz yumuyor. Ben psikolojik sorunlari oldugunu dusunuyorum.. ve bende korkuyorum onun davranislarindan

Dedi demeyede devam ediyor, kac kere misafirlikten kalkti gitti, isinden izin alip gittigi bile oluyor ben laf anlatamiyorum sen anlat kolaysa diyor.. ve hep benide de pesinden surukluyor ben bir gidiyorsam iki gitmiyorum hele su aralar hic gitmiyorum..

Sizi çağırıyorlar mı? Siz hayır diyebiliyor musunuz? Belki siz cadoloz gelin olursanız onlar da siner. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Sizin rest çekme şansınız var mı?

Sizi çağırıyorlar mı? Siz hayır diyebiliyor musunuz? Belki siz cadoloz gelin olursanız onlar da siner. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Sizin rest çekme şansınız var mı?
Evet cagiriyorlar cogunlukla gitmemeye calisiyorum. Kocami yanliz gondermekte istemiyorum ama onlarla ayni ortamda bulunmaya tahammul edemedigim icin pek gitmiyorum.. cadilasmanin vakti geldi de geciyor bile...

Ailede de suç var konu sahibinin eşinde de..
Onlar anlayışlı olmalı sürekli rahatsız etmek doğru değil.. Hele yeni evli çifti..
Çocuklu kadını gecenin bi vaktine kadar evde tek bırakmak hele hiç doğru değil..
Eşinle konuş derdini sıkıntını açıkca ama uslubuyla anlat..

Sakin bir yapim var zaten kac kere konustuk bu konuyu bana hak verdigini soyluyor ama babasina laf geciremiyor..

Sakin bir yapim var zaten kac kere konustuk bu konuyu bana hak verdigini soyluyor ama babasina laf geciremiyor..

Benim eşimin ailesi de böyle.
Eşimi rahat bırakmıyolar..
Ben yüz verdiğim zamanlar iyice tepemize çıkıyorlar ama eşimle konuşa konuşa durumu fark etmesini sağladım..
Eskisi gibi değil artık..

Ben yüz verdiğim zamanlar iyice tepemize çıkıyorlar ama eşimle konuşa konuşa durumu fark etmesini sağladım..
Cok sevindim sizin adiniza, darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…