3 ay once nisanlimdan ayrildim konuyu okuyanlar biliyor.. Dusundukce beynimi kemiren seyler var.. Tam bir gun boyunca ayrilma arifesinde mesaj attim beni o kadar sevdigine inandigim adam tek kelimeyi birakin harf yazmadi.. Ertesi gun artik bitmistim tukenmis hissediyodum kendimi yorulmus... Anne ve babasi ile geldiler nisanlimin surat dokuz karis annemin elini opup ozur dilemesini beklerken tartismayi daha da alevlendirdi.. Kizini kacircam senide koseye aticam dedi anneme annemde evden kovdu. Ertesi gun bana msj atmis ablamdaydi telefonum o okudu gel kacirayim seni eger sen benimleysen sana hayalindeki dugunu yapicam hayalindeki gelinligi giydircem.. Yahu be adamm nisanliyken bunu yapmayi beceremeyen adam o kadar seyi yasatip hem bana hem aileme sonra beni bir gun boyunca yalvartip ertesi gun gelip tekrar annemle kavga edip mi yasatacaksin diye sorarlar adama..... Cok zoruma gidiyor kizlar cok.. Sirf annesi istedi diye benden once konustugu kizla ayrilip benle gorucu usulu nisanlanmaya kalkti ilk bulusmamizda beni cok begenmis agladi gulmeyen yuzumu guldurceksin dedi inandim bende.. Suan ne mi yapiyor ? Benle ayrildi suan o kizla tekrar konusuyor... Allahim ahim kimsede kalmasin ne olursun...