Allah razi olsun gercektende oyle oldu.. Ah canim neler yasadim daha bunlar pire..Psikopat bu adam, saygisizliga bak şok oldum, terbiyesiz ya
Annenize bu saygisizliklari yapan bi adam kimbilir evlenince size neler yapar, ucuz kurtulmuşsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun gercektende oyle oldu.. Ah canim neler yasadim daha bunlar pire..Psikopat bu adam, saygisizliga bak şok oldum, terbiyesiz ya
Annenize bu saygisizliklari yapan bi adam kimbilir evlenince size neler yapar, ucuz kurtulmuşsunuz
Tesekkur ederim.. Cok sansliyim her ne kadar imtihanim agir olsada Rabbimde sizi evladiniza bagislasin ona hayirli omurler nasip etsinAnnesi istedi diye kizdan vazgecmis , senle nisanlanmis yarin birgun senide birakir baskasina giderdi Annesi istedi ya.
Iyiki olmamis , cok sanslisin.
Onu yapan ilk nisanlimdi canimYahu bu üvey de olsa evli kuzeniyle samimi şekilde yazışan adam değil mi? Ne oldu değişti mi bu konuda? Benim kararım değişmedi adam olmaz ondan.![]()
"agladi gulmeyen yuzumu guldurceksin"ya kızma ama şu cümleyi bile demesi çok arabesk geldi bana.3 ay once nisanlimdan ayrildim konuyu okuyanlar biliyor.. Dusundukce beynimi kemiren seyler var.. Tam bir gun boyunca ayrilma arifesinde mesaj attim beni o kadar sevdigine inandigim adam tek kelimeyi birakin harf yazmadi.. Ertesi gun artik bitmistim tukenmis hissediyodum kendimi yorulmus... Anne ve babasi ile geldiler nisanlimin surat dokuz karis annemin elini opup ozur dilemesini beklerken tartismayi daha da alevlendirdi.. Kizini kacircam senide koseye aticam dedi anneme annemde evden kovdu. Ertesi gun bana msj atmis ablamdaydi telefonum o okudu gel kacirayim seni eger sen benimleysen sana hayalindeki dugunu yapicam hayalindeki gelinligi giydircem.. Yahu be adamm nisanliyken bunu yapmayi beceremeyen adam o kadar seyi yasatip hem bana hem aileme sonra beni bir gun boyunca yalvartip ertesi gun gelip tekrar annemle kavga edip mi yasatacaksin diye sorarlar adama..... Cok zoruma gidiyor kizlar cok.. Sirf annesi istedi diye benden once konustugu kizla ayrilip benle gorucu usulu nisanlanmaya kalkti ilk bulusmamizda beni cok begenmis agladi gulmeyen yuzumu guldurceksin dedi inandim bende.. Suan ne mi yapiyor ? Benle ayrildi suan o kizla tekrar konusuyor... Allahim ahim kimsede kalmasin ne olursun...
Yok canim estagfurullah ne kizmasi. Aynen dedigin gibi psikopat gibi bi adam zaten kendisi icki icen meyhane meyhane gezen.. Baska ne bekleyebilirim ki ondan.. Daha birde ona kacmadim diye ayrilan ben oldum suclu ben oldum.. Allah biliyor ben biliyorum ya vicdanim rahat Allah razi olsun canim.. Ben epilepsi hastasiyim annem beni tek.buyuttu suan babam var cok sukur ama zor sartlarda buyuduk iste varligida gorduk yokluguda nasil onlarin emeklerini ezer ileriyi gormedigim bi adama kacardim bunu yapmam yapamam."agladi gulmeyen yuzumu guldurceksin"ya kızma ama şu cümleyi bile demesi çok arabesk geldi bana.
SEn en azından akıllı davranıp beyaz gelinlik hayali peşinde kaçmamışsın.
Bundan sonra yeni bir hayata başlamalısın.
Bu şekilde hayırlıdır ki böyle oldu diye düşünmeye çalış.
Pardon canım nişanlılar karıştı.Onu yapan ilk nisanlimdi canimbu 3 ay once ayrildigim nisanlim.. Bununda farki yok ama ondan ben.sirf kendime uzuluyorum
![]()
Onemli degil canim benim.. Yok bitti zaten artik asla olmazPardon canım nişanlılar karıştı.Eeee bu da sırf annesi istedi diye görücü usulü bir şeyler yapmaya kalkmış. Bence anne yüzünden istiyorsa bu işi hiç olmasın daha iyi. Hem kendi ailenizle de arası hiç iyi değilmiş evlendiniz diyelim sizi oraya oturmaya bile göndermez.Böyle adamları toplayıp yakacaksın
Ne diyeyim iyi düşünün yine de hayat sizin
![]()
bu eski nişanlın sanki bir intikam peşinde ailenin canını yakmak istiyor...seninde tabii..bak sende diyorsun nişanlıyken düğün yapmayan kaçırdıktan sonra düğünmü yapar hiç...böyle erkekler için ar haya namus diye bir kavram yoktur...ayrılır ayrılmaz öncekiyle tekrar beraber..ayrılmak için kavga şamata çıkarmış..senin verilmiş sadakan varmış..bu kişi senle evlenmeyi zaten istememiş ailesi istemiş..zorla güzellik olmaz..ne demek kız annesine daha nişanlılık aşamasında kızını kaçırıcam seni köşeye atıcam?..ayrıca bir söz var KİMSENİN YARASINA YARA BANTI OLMAYIN..Seni sevdiği için değil bir öncekini unutabilmek için beraber olurlar..ama fayda etmez...evlenir sonrakiyle hatta çocuk bile yapar ama eşini çocuğunu yüzüstü bırakıp ilkine gider..boş ver erkek çok..3 ay once nisanlimdan ayrildim konuyu okuyanlar biliyor.. Dusundukce beynimi kemiren seyler var.. Tam bir gun boyunca ayrilma arifesinde mesaj attim beni o kadar sevdigine inandigim adam tek kelimeyi birakin harf yazmadi.. Ertesi gun artik bitmistim tukenmis hissediyodum kendimi yorulmus... Anne ve babasi ile geldiler nisanlimin surat dokuz karis annemin elini opup ozur dilemesini beklerken tartismayi daha da alevlendirdi.. Kizini kacircam senide koseye aticam dedi anneme annemde evden kovdu. Ertesi gun bana msj atmis ablamdaydi telefonum o okudu gel kacirayim seni eger sen benimleysen sana hayalindeki dugunu yapicam hayalindeki gelinligi giydircem.. Yahu be adamm nisanliyken bunu yapmayi beceremeyen adam o kadar seyi yasatip hem bana hem aileme sonra beni bir gun boyunca yalvartip ertesi gun gelip tekrar annemle kavga edip mi yasatacaksin diye sorarlar adama..... Cok zoruma gidiyor kizlar cok.. Sirf annesi istedi diye benden once konustugu kizla ayrilip benle gorucu usulu nisanlanmaya kalkti ilk bulusmamizda beni cok begenmis agladi gulmeyen yuzumu guldurceksin dedi inandim bende.. Suan ne mi yapiyor ? Benle ayrildi suan o kizla tekrar konusuyor... Allahim ahim kimsede kalmasin ne olursun...
Sanirim anca bu kadar guzel ozetleyebilirdiniz... Allah razi olsun gonlunuzden ellerinizden dilinizden.. Aynen oyle intikam almak istedj ailemden ve benden yoksa neden hemen suan eskisine donsun.. Yada suan boslukta o yuzden onla konusuyor.. Ama benide ne olursa olsun sevmemis.. Ama ahim tutucak bana ne yasattiysa onada yasaticak cok agresif sinirli bir yapisi var kimse cekmez onu..bu eski nişanlın sanki bir intikam peşinde ailenin canını yakmak istiyor...seninde tabii..bak sende diyorsun nişanlıyken düğün yapmayan kaçırdıktan sonra düğünmü yapar hiç...böyle erkekler için ar haya namus diye bir kavram yoktur...ayrılır ayrılmaz öncekiyle tekrar beraber..ayrılmak için kavga şamata çıkarmış..senin verilmiş sadakan varmış..bu kişi senle evlenmeyi zaten istememiş ailesi istemiş..zorla güzellik olmaz..ne demek kız annesine daha nişanlılık aşamasında kızını kaçırıcam seni köşeye atıcam?..ayrıca bir söz var KİMSENİN YARASINA YARA BANTI OLMAYIN..Seni sevdiği için değil bir öncekini unutabilmek için beraber olurlar..ama fayda etmez...evlenir sonrakiyle hatta çocuk bile yapar ama eşini çocuğunu yüzüstü bırakıp ilkine gider..boş ver erkek çok..
kız evi naz evi demek..tabiki sevmemiş sevseydi nazınızla oynardı..ancak öyle kızlara nasip olur böyleleri..sen kurtulmuşsun..genç adam şimdiden sinirli agresifse ilerde vay haline..insan yaşlandıkça daha beter olur çünkü..Sanirim anca bu kadar guzel ozetleyebilirdiniz... Allah razi olsun gonlunuzden ellerinizden dilinizden.. Aynen oyle intikam almak istedj ailemden ve benden yoksa neden hemen suan eskisine donsun.. Yada suan boslukta o yuzden onla konusuyor.. Ama benide ne olursa olsun sevmemis.. Ama ahim tutucak bana ne yasattiysa onada yasaticak cok agresif sinirli bir yapisi var kimse cekmez onu..o kizla beni.kiyaslamaya kalksaniz yuh yani dersiniz konustugu kizda ahim sahim bisey degil allah affetsin ama cidden oyle
![]()
Aynen oyle ablacim Allah razi olsun senden.. Herkes hakettigini.buluyor sanirim. Yok ne nazi ablacim herseyi direttiler kabul ettirdiler hic soz sahibi olamadik biseyde.. Allah.buyuk elbet cikacak ahimkız evi naz evi demek..tabiki sevmemiş sevseydi nazınızla oynardı..ancak öyle kızlara nasip olur böyleleri..sen kurtulmuşsun..genç adam şimdiden sinirli agresifse ilerde vay haline..insan yaşlandıkça daha beter olur çünkü..
evet bir genç kızı yuva kurma bahanesiyle ümitlendirp sonrada tantana ile ayrılmak bir erkeğe yakışmaz..o kişi seni sevmemiş ailesinin zoruyla evlenmek istemiş senle durum bu..ayrıca layığını bulmuş..gelip gidip o kıza dönüyor...ayrıca sakın üzülme değmez çünkü...ya evlenseydin bununla çocuğun olsaydı ötekiylede ilşki yaşasaydı ne olacaktı o zaman?..Aynen oyle ablacim Allah razi olsun senden.. Herkes hakettigini.buluyor sanirim. Yok ne nazi ablacim herseyi direttiler kabul ettirdiler hic soz sahibi olamadik biseyde.. Allah.buyuk elbet cikacak ahim