Şimdi düşünüyorum da!

Benim Elti adayım (Nişanlı) yaklaşık iki hafta önce benim alyansım ile kendi alyansının aynı olduğunu fark etti. (Ben hiç dikkat etmedi idim)
Kaynıma sormuş yengen alyanı mı değiştirdi benim alyansımdan mı aldı.
Mübarek ben bu alyansı 1,5 seneden fazla zamandır takıyorum.
Sen nişanlanalı 3-4 ay oluyor.
Ben duyduğumda güldüm. Kız çok çocuksu geldi bana.
Fark ediyorum bazen ben üstün olma çabası içinde ben sadece izleyip gülümsüyorum.

Böyle şeyler oluyor takılma bence. Takılırsan mutsuz olursun.
Kişi kendine eder işi.
Yaptığı onun seviyesini gösterir.
Öyle şeylere takılıp kendimi kasamam.

Öyle tipler hep olacak.
Benim ablam da düğünümde yaptı aynısını.
Hiç farketmez takma kafana... en güzel en mutlu günlerin bunlar. İnsanların saçma çabalarına takılma

kravat düzeltme işi hiç hoşuma gitmedi..
ona noluyormuş sen varken..
bence o hiç yokmuş gibi davran.
fesatlıktan ölecek

Fesat olan elti degil bence bu konuda. Kirmizi giydi diye de mi elestirilir yahu? Sonucta senle ayni renk giymemis tarlatanli abuk bisey de giymemis. Kirmizi abiye. Sacina da topuz yapmis ne var bunda? Sen sadesin diye herkes sadelikten ölmek zorunda mi?

Kirmizi giydi diye kipkirmizii diyen sen mavi giyene de masssmavi mi diyecektin?
Resmen acik bulmak istiyosun ama yok.

düşünüp düşünüp kendinize icat çıkarmayın, kadının tarzı o demek ki, yoksa kimse geline nispet olsun diye abartılı bir tuvalet giymez.

Bayılıyorum bu kk kadınlarına.
Gülüyorum size:)

Anlamadan, empati yapmaya yoksunlar hemen konu sahiplerine saldırmanıza bayılıyorum:))

Teşekkürler.

Tarlatansız bir abiyeydi benimkisi.
Evet kıpkırmızı aşırı abartı topuzdu.

Cuel seni hep ensemde hissediyorum:)

Ben kravat düzeltme kısmına takıldım,onun üstüne vazife mi?
Onun haricinde mesafe konulması gereken bir kişi bence.

Giyim tarzına laf edemezsiniz, gülünç ya da değil, onun seçimi.
Baklava olayını siz nerden biliyorsunuz, elti demiş, kaynınız açtırmaya kalkmış filan.
Bunları size söyleyende kabahat, çünkü saçma bir detay.

Bir tek kravat düzeltme konusunda haklı buldum sizi.
Onun dışında abartmış, dolmaya, eltiye karşı bilenmeye yemin etmişcesine tuhaf bir tavrınız var.
Sakin olun, çok da ciddiye almayın bence.

eltiniz ile ilgili diger iki konunuzu da okudum ve size pek hak veremedim. bir kere daha o evin gelini degilken ne hakla o evin torununun orada kalip kalmamasina karisiyorsunuz?
bu tavriniz dolayisiyla eltiniz size dis bilese yeridir.
diger taraftan eltinizin gorgusu nisanda zarif ve sik olmayi anlayacak mertebede degil belki. bunun icin insani kotulukle suclamak da abesle istigal.

Kıyafeti ona göre normal olabilir evde o vardır onu giymiştir vs vs

Baklava konusunda bir şey yok zira unutuldu sanmıştır az getirdik derler diye düşünmüş olabilir

Kravat vs ye gelince onu nişanlın engelleyecek ki bana çok itici gelir bu Ada'mın orasını burasını düzelten kadınlar düzeltsin kendi

soyle saracak bir eltim bir gorumcem olmadi ya ona yaniyorum.. ha takilacak yanlari yokmuydu illaki vardi da benim pek vaktim yoktu saracak.. uzuluyorum valla ya
Aynen ya 10 gun gidiyorum en az 5 mevzu cikar ama sallamiyorum. Herkes gorgusu kadar hareket eder. Ona yakisan oyus diyorum. Kimseyede anlatmam cevap gerektirirse ben veririm cevabini gecerim.

Ay yok bu sana son yorumum zaten dejavu gibisin eltide elti nasıl taktın bu kadar belkide senin bu kadar ona takmana karşılık yapıyordur bunları kim bilir demi. Allah kocan olcak insana sabır versin.

Ay yok bu sana son yorumum zaten dejavu gibisin eltide elti nasıl taktın bu kadar belkide senin bu kadar ona takmana karşılık yapıyordur bunları kim bilir demi. Allah kocan olcak insana sabır versin.

İnan senin bana taktığın kadar takmadım :)

Bu kk kadınları eltili, görümceli konuları görünce saydırıyor. Konu sahipleri hemen hasta, takıntılı, abartılı, çok büyütmüş gözünde, kocasına sabır versin vsvs... Çok büyük yazıyorsunuz:)

Canım sıkıldıkçaelti konusu açıyorum yorumlarınızı okuyup gülüyorum.
Biliyorum ben kendimi de eltiyi de. eltim: Fesat,hazımsız, eften püften şeye alınan, bir dediğimi başka türlü anlatan, kıskanç, kadınlıkla alakası olmayan, işi gücü uyuşukluk laf dedikodu, daha sayardım ama size yeter bu kadar.

çok komiksiniz gerçekten....

Kocam çok sanslı merak etmeyin :)

aklınca sana büyüklük bu ailenın ilk geliniyim havasını atmaya kalkmış

size hak verin diyen kim zaten.
okuduğunuuzu dahi anlamadan saydırıyorsunuz.
oturduğunuz yerden sallamayın.

nasıl okuduysanız toruna karıştığımı yazmışsınız. kimsenin torununa çocuğuna karıştığım yok uydurmayınız.

evet kocaaamaaan top kadar abartılı topuz
tamamen niyeti ön plana çıkmak
ama nafile :)

Haklı olan benim

gelin gideceginiz aileye acidim. bu yaklasiminizla devam edin, umarim mesut olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…