- Konu Sahibi yorgunummm
Sabahtan beride ariyor ikinci cocugumuz olsun diye kac defa dedi deli mi ne :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kizlarrrrr oyle yaptimda bugun kacarim yok gibi
![]()
İki gundur cok yalaka hanim bir istegin var mi emret diyor ben seni uzmiycem faln yemekten sonra boyle devam ederse bosanmaya kadar gider bu is demistim acep ondan mi boyle oldu noldu kiii bunaaaaa
Bende bi kez isteksiz davraninca kocama cok kizip gay misin dedim, yok ayoolll gay olur muyum diyo sesini incelterek, bir de dalga geciyo benle yaa. Gay degil.odun bunlar![]()
Yanasir gibi yaptim affettin mi falan dedi evet dedim sonra vergi dairesi acikmidir dedim ne alaka aksam aksam erken uyumam lazim malum gec gidersem bugun git yarin sabah gel diyebilrler dedim pis mikrop didi
Ne nasıl ne yaptın?
siz bence esinizle cok uyumlusunuz bunu asarsiniz hele sen guldurmekten oldurursun adami..Yanasir gibi yaptim affettin mi falan dedi evet dedim sonra vergi dairesi acikmidir dedim ne alaka aksam aksam erken uyumam lazim malum gec gidersem bugun git yarin sabah gel diyebilrler dedim pis mikrop didi![]()
Oncelikle cinsellik sayfasinda yeni konu butonunu bulamadim :/
Şuan gozlerim şiş ve hala agliyorumesimle severek evlendik yaklasik 4 sene konustuk 4 yasinda bir kizimiz var maddi manevi cok sukur sorunumiz yok ama gel gelelim evlendigimiz gunden beri cinsellik sorunumuz hep oldu benim esimden once hic bir birliktelik vs biseyim olmadi hafta bir ... İki hafta da bir... Hatta ayda bir... Hep normla bildim baktim bu sure biraz daha uzuyor arastirma yaptim gordum ki pek normal degiliz neyse sorun bende dedim utandigim icin pek gecelik vs almam hatta ceyizde ki takim olurya o var sadece
neyse dedim olur mu kiz bak kendine vssssss aldim sattim kizi uyuttum dun aksam yanina gittim o kadar hazirlamisim ki kendi mi :) bana dedigi cumle ben aksam sevmiyom git simdi sabah gel..... Ayyyy o kadar zoruma gitti ki parayla yapiyorum gibi hissettim.
sabaha kadar neredeyse hic uyumadim agladim sabah uyanmis sirnasiyo bende insanda gram gurur birakmiyorsun dedim dondum arka mi ya ben mi haksizim o mu? Sorun var mi? Yok mu?
Valla cokta saglikli beslenir abur cubur hicc yemez hatta tatli falan hic bisey du bakiyim tatli mi yedirsem zorla ondan mi ki![]()
Tabi ki uzuldum ama bunu kimseye belli etmem genelde hincimi boyle cikaririmAma hiç üzülmus gururu kırılmış gibi durmuyorsunuz yani
Cok tesekkurler :) herkes ayni seyi soyler Allaha sukur bi sorun yok bundan gayri umarim duzene girer :)d
siz bence esinizle cok uyumlusunuz bunu asarsiniz hele sen guldurmekten oldurursun adami..