Şimdi git sabah gel..

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
Oncelikle cinsellik sayfasinda yeni konu butonunu bulamadim :/
Şuan gozlerim şiş ve hala agliyorum :( esimle severek evlendik yaklasik 4 sene konustuk 4 yasinda bir kizimiz var maddi manevi cok sukur sorunumiz yok ama gel gelelim evlendigimiz gunden beri cinsellik sorunumuz hep oldu benim esimden once hic bir birliktelik vs biseyim olmadi hafta bir ... İki hafta da bir... Hatta ayda bir... Hep normla bildim baktim bu sure biraz daha uzuyor arastirma yaptim gordum ki pek normal degiliz neyse sorun bende dedim utandigim icin pek gecelik vs almam hatta ceyizde ki takim olurya o var sadece :D neyse dedim olur mu kiz bak kendine vssssss aldim sattim kizi uyuttum dun aksam yanina gittim o kadar hazirlamisim ki kendi mi :) bana dedigi cumle ben aksam sevmiyom git simdi sabah gel..... Ayyyy o kadar zoruma gitti ki parayla yapiyorum gibi hissettim. :( sabaha kadar neredeyse hic uyumadim agladim sabah uyanmis sirnasiyo bende insanda gram gurur birakmiyorsun dedim dondum arka mi ya ben mi haksizim o mu? Sorun var mi? Yok mu?
 
Sabah seveni duydum da akşam sevmeyip sabah seveni ilk defa duydum :KK53:
Yorgundur akşamları ama üslubu çok çirkin,
O ne be memur gibi bugün git yarın gel,
Hayir yorgun olacak bi durum yok ki aynen bende ona bozuldum tamam memur bey diye odadan cikasim geldi
 
Ayyy öküz, şimdi git sabah gel ne ya sen paralı çalışıyorsun sanki ayy Allahım tam sopalık :bicak::bicak: Yaklaşma sen de akıllansın hödük, çok sinirlendim :sinirli:
Bende cok sinirlendim hala da sinirliyim simdi kizimin odasindayim tlfnda dizi izliyor insallah o telefonu patlar
 
Haklisin
Sadece onun cani isteyince mi olacak sen insan degilmisin Allah Allah
Yok ben şişme bebegim ne zaman isterse benin oyle bi lüksüm yok ya hayir de ki yorgunum ki yorgun falanda degil yine ses etmem ulan sariliyom opuyom simdi sen git sabah seviyom ayy kufur yazsam banlanir miyim kiiiii
 
Bu erkek modellerine hazirlanip yanina gitmen yetmez. Biraz agzin laf yapsin ayip seyler soyle ve vahsiles. Hazirlanip sap gibi yaninda durursan bugun git yarin gel der. Bir sure sonra bugun git yarinda gelme der.
 
Yok ben şişme bebegim ne zaman isterse benin oyle bi lüksüm yok ya hayir de ki yorgunum ki yorgun falanda degil yine ses etmem ulan sariliyom opuyom simdi sen git sabah seviyom ayy kufur yazsam banlanir miyim kiiiii

Bence o lafi burnundaan gerir ben öyle yapardim şahsen
 
Ne tür insan var ya. o söz ne öyle şimdi git sabah gel. Bi koca karisina onem vermedimi gicik oluyorum.
 
Back
X