- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
Geçen ay adetim gecikti on gün acaba hamile miyim diye düşünceler sarmış doktora gideceğim akşam regl olmuştum. Ama bu ay üç gün geçti ve dün test yaptım hamilerim beklemiyordum planlı bişey değildi şimdi içimde korkular düşünceler. Sağolsun eşimde akşam dayanamadı söledi kaynanama şuan çalışıyorum 3 yaşındaki oğluma o bakıyordu duyunca bakamam valla kendiniz bakarsınız ilk Dediği bu oldu sonrada devamlı eşime yok artık gece gündüz çalışırsın yok baban öle zor çalışıyordu yok anca yetiştirirsin falan of of moralim çok bozuk Allah rızkını verir dimi yarattığının napabilirim bn ilk çocuk için çok uğraşmıştım bu ise kendiliğinden oldu herşey de hayır vardır dimi arkadaşlar iki çocuğu olan sadece biz olmıyacağız ki biraz desteğe güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
bence hiç kafana takma herşey olacağı yere varır Allah bi şekilde yardım eder benim çocuğum olmuyor mesela o kadar üzülüyorum ki hep hayaller kuruyorum rüyamda görüyorum herşeyin hayırlısı için dua et ve hiç canını sıkma bak ne güzel hamile kalabilmişin o duyguyu bile yaşamayı isterdim ben.