Şimdi kayınvaldemler ne düşünüyo ???

nazargah15

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
33
0
11
Gaziantep
Kızlar daha önceki açtığım konuda anlatmıştım 5 aydır kv. le görüşmüyoduk laf saymışlar kayınbabayı doldurmuşlardı kızı nişanlayınca bi haller oldu v.s v.s diye. Şimdi bu kadar zamanın üztüne arayıp iftara davet etmemden. İşte anladılar hatalarını mı? demişlerdir Yoksa benim gerçekten Allah rızası için yaptığımı bilmişlermidir? Ayrıca bu olaylar olduğunda ben kayınvaldem demiştimki; Ben bu yaptıklarını hak etmedim, hiç unutmayacağım dediğimde '' Unutmazsan unutma kızım!!!'' demişti. Unutamam da zaten Allahın dan bulsun. Bak kendisi de el kapısına kız veriyo, Elin kızını alıp ezmek değil. Ve benim ailem yanımda bile değil. Kendisi şimdiden oğlan evine kızım bana yakın oturacak diyomuş :26:

O belki öyle düşünür . Ama.onemli olan Allah bilsin yeter değil mi.? Iftar davet etmeniz sizin erdemliginizi gösterir Bosverin. Aynı evde değilsiniz zaten herkes yaptığını çeker merak etmeyin

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
O belki öyle düşünür . Ama.onemli olan Allah bilsin yeter değil mi.? Iftar davet etmeniz sizin erdemliginizi gösterir Bosverin. Aynı evde değilsiniz zaten herkes yaptığını çeker merak etmeyin

note3 kadinlar_klubü

Ben nekadarda olsa bazı şeyler konuşulsun ben bana yapılan haksızlıkları söylemek istiyorum. Ama onlar hiç bu fırsatı vermez öyle bi ortamda oluşturmazlar. Onlar hiç bişey olmamış gibi yüzsüzlüğe devam ediyor ya çatlayasın geliyo

Kızlar daha önceki açtığım konuda anlatmıştım 5 aydır kv. le görüşmüyoduk laf saymışlar kayınbabayı doldurmuşlardı kızı nişanlayınca bi haller oldu v.s v.s diye. Şimdi bu kadar zamanın üztüne arayıp iftara davet etmemden. İşte anladılar hatalarını mı? demişlerdir Yoksa benim gerçekten Allah rızası için yaptığımı bilmişlermidir? Ayrıca bu olaylar olduğunda ben kayınvaldem demiştimki; Ben bu yaptıklarını hak etmedim, hiç unutmayacağım dediğimde '' Unutmazsan unutma kızım!!!'' demişti. Unutamam da zaten Allahın dan bulsun. Bak kendisi de el kapısına kız veriyo, Elin kızını alıp ezmek değil. Ve benim ailem yanımda bile değil. Kendisi şimdiden oğlan evine kızım bana yakın oturacak diyomuş :26:

siz onları ALLAH için iftara davet edeceksiniz değil mi? rabbim görür, bilir ve haksızlığa razı gelmez. gönlünüzü ferah tutun.

çok takılma ne düşündüklerine
bırak hatalarını anladılar desinler
büyükler genelde böyle düşünür
iftardaki hal ve tavırların
iftar sonrası tutumun fikirlerini değiştircektir

Ne niyetle bu daveti gerçekleştirdiğinizi Allah bildikten sonra, kv veya kb neye yorumlarsa yorumlasınlar, iplemeyin..

İyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir.

hem bu mübarek günlerde belki barışmanıza vesile olur da Allah size misliyle sevap yazar.

hem ne kadar kötü olsa da iyiliğin farkına varıp utanacaktır karşıdaki.

Hatalarini anlamislar arayi duzeltmek icin cagiriyor diye dusunurler.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

önemli olan niyet..
bırak o ne düşünürse düşünsün...

Son düzenleme:
Ben nekadarda olsa bazı şeyler konuşulsun ben bana yapılan haksızlıkları söylemek istiyorum. Ama onlar hiç bu fırsatı vermez öyle bi ortamda oluşturmazlar. Onlar hiç bişey olmamış gibi yüzsüzlüğe devam ediyor ya çatlayasın geliyo

Iftar da öyle bi konuşma açma zaten iftardan sonra yine konusmazsin onlarda anlarlar allah rızası için yaptığını

note3 kadinlar_klubü

çok takılma ne düşündüklerine
bırak hatalarını anladılar desinler
büyükler genelde böyle düşünür
iftardaki hal ve tavırların
iftar sonrası tutumun fikirlerini değiştircektir

İftarda hiç bi şekilde gölgeli yüz göstermedim, sonuçta evime geldiler, ben annemden babamdan öyle öğrendim düşmanında gelse evinde kimseye bişey denmez. Kötü davranmadım ama çok samimiyet kurup daha daha nasılsınız falan deyip ayrıntılara girmedim. 5 ay dile kolay yaptıkları unutulur şey değil. Allah için olmasa çekilecek gibi değiller yapmacık. Ne düşünürlerse düşünsünlerde. Pişman falan olduğumuzu düşünmesinler. Kendilerinin yapması gerekeni ben yaptım, onlar bizi çağırmalıydı büyük olarak biz onların ayaklarına gitmeliydik normal şartlarda :

Back
X