Şimdi Kendimi Nasıl Toparlayacağım?

C2 gibi leş çukuru bir ortamdan bulunan bir adamdan başka türlü bir davranışta beklenemezdi zaten.
Doğası gereği gayet yapması "beklenen" şeyi yapmış.
C2 de seri katille tanıştım desen şaşırmam doğrusu. Ama c2 de beyaz atlı prensimi buldum desen o zaman şaşırırdım işte.
Yani demem o ki çamurlu yolda gezersen üstüne çamur sıçrar.
O yüzden yarini başka diyarlarda ara. Çiçekli yollarda araki üstün çiçek koksun.
alakasız bir yorum olmuş. c2, instagram ya da sınıf ortamı farketmez insanlar her yerde aynıdır. Ben internette kalbi çok güzel bir adama rastladım 3 yıl sürdü ilişkimiz fakat ayrılan ben oldum. o adamla ben sınıfta da tanışabilirdim. Çamurlu yol dediğiniz şey internet ortamıysa baya komik ve cahilce olmuş yorumunuz :))) çiçekli yollarda da kötü insanlarla karşılaşabilirsiniz dikkatli olun :)

:)

Eklentiler

• 71F58108-D12E-47C7-840A-157E52163439.webp
    71F58108-D12E-47C7-840A-157E52163439.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 26
Başta berbat bi duygu gibi gelir zamanla aklında yer Tutsada hissizleşirsin aslında sen onu tanımıyorsun sadece hayalini kurduğun erkeği onun bedenine giydirdin boşver Başkan şeylere odaklan

Kimsenin yara bandı olma. Öyle bir durum sezersen bas tekmeyi gitsin. Dünyaya bir kere geliyoruz nedir bu kişiliği karakteri oturmamış erkeklerden çektiğimiz ya. Senin için hayırlısı olmuş bence hiç üzülme

alakasız bir yorum olmuş. c2, instagram ya da sınıf ortamı farketmez insanlar her yerde aynıdır. Ben internette kalbi çok güzel bir adama rastladım 3 yıl sürdü ilişkimiz fakat ayrılan ben oldum. o adamla ben sınıfta da tanışabilirdim. Çamurlu yol dediğiniz şey internet ortamıysa baya komik ve cahilce olmuş yorumunuz :))) çiçekli yollarda da kötü insanlarla karşılaşabilirsiniz dikkatli olun :)
Hayır. alakasız yada yanlış bir yorum değil.
Ben dikkat ederseniz spesifik olarak c2 ve türevleri için konuştum. İnstagram facebook vs gibi yerlere de sıcak olmasamda yinede lafım yok.
Fakat c2 sapıkların abazanların ve bu gibi tiplerin çoğunlukta olduğu, hatta genel yoğunluğu oluşturduğu ortamlardır.
İyi insan kötü insan heryerde var evet buna katılıyorum. Fakat birazda akılcı düşünmek lazım akıllı hareket etmek lazım. Ve akıllıca olan şey bu tip ortamlardan uzak durmaktır.
Milyonda bir ihtimal düzgün biri çıkar belki ama adı üstünde milyonda bir... Alınacak risk değil.

Sirf boyle seyler yuzunden artik kinseyle iliski dusunmuyorum , soyle dusun hepimiz yasadik ayni seyleri sense bunu daha erken yasta tecrube ettigin icin sanslisin

Başta berbat bi duygu gibi gelir zamanla aklında yer Tutsada hissizleşirsin aslında sen onu tanımıyorsun sadece hayalini kurduğun erkeği onun bedenine giydirdin boşver Başkan şeylere odaklan
Bundan sonra önceliğim kendim olacağım,hayatımı daha iyi yapmak için mücadele edeceğim 🤗🤗

Sirf boyle seyler yuzunden artik kinseyle iliski dusunmuyorum , soyle dusun hepimiz yasadik ayni seyleri sense bunu daha erken yasta tecrube ettigin icin sanslisin
Evet,benim için büyük bir tecrübe oldu.Bu yönden şanslıyım aslında.Daha çok acı çekebilirdim,daha çok zaman kaybedebilirdim.

Kimsenin yara bandı olma. Öyle bir durum sezersen bas tekmeyi gitsin. Dünyaya bir kere geliyoruz nedir bu kişiliği karakteri oturmamış erkeklerden çektiğimiz ya. Senin için hayırlısı olmuş bence hiç üzülme
Çok teşekkür ederim 🤗🤗Maalesef ben de biraz gözlerimi kapatmışım,görüneni görmek istememişim resmen

bu üzüntünü daha çok azim ederek çıkar daha güçlü çık ki bu insanlar benden sonra harap oldu diyemesinler. inşaAllah bütünlemeden çok yüksek puanlarla geçersin.

Şimdi dibe vurmuş hissediyorsun ya hani...
Şöyle söyleyeyim, bir oğlum var,karnimda da bir kizim var hamileyim.. ve terkedildim.. boşanıyorum. Dibe vurdum öldüm bittim demiyorum öldürmeyen güçlendirir diyip yoluma bakıyorum şu halime rağmen gülebiliyorum.. yapmayın Allah askina . Allah kullarını özgür yaratmıştır gelip biri hayatini mahvetsin diye degil. Kendinize bunu yapmayın hem de henüz yeni tanıdığınız biri icin
Aynı durumdayız rabbim güç kuvvet versin sana da :(

Direk konuya gireceğim.Çok ama çok kötüyüm.Buraya konu açmıştım,c2den biriyle tanıştım ve 1 yıldır konuşuyoruz diye.Son 2 haftada çok değişti,günaydın ve iyi geceler dışında bir şey yazmıyordu.Eskiden sesimi duyduğu an bile mutlu olurdu,ben bırakacağım zaman bırakma diye ağlamıştı.Ben de kıyamayıp bırakamamıştım.Onun için çok fazla şey yaptım.Yurda geç kaldı meraktan öldüm,aç kaldı ben burada bir şey yiyemedim.Düşük aldı,ben gaz verdim çalışsın diye .Gece acaba bana neden böyle davranıyor diye düşünmekten uyuyamadım.Yaşadığım yere geldi,beni görmeden gitti söylediği bahanelerle inandım.Şimdi bana sevgilim var,artık onunla ilgileneceğim diyip bıraktı.Onun yüzünden finallere tam odaklanamadım,birçok dersim bütünlemeye kaldı.Canım çok yanıyor,onu unutup hayatıma devam etmek istiyorum.Nasıl yapacağım?
bence sen onu taparlamışsın bacım..pılıtını pırtısını aldı ve gitti...
merak etme senide zaman toparlar..başka birini buldun mu unutursun.

Back
X